Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! v-am citit pe diagonala, sunt obosita moarta! sper in curand sa am parte si de zile bune!
Paul inca un pic racit, maine vine si mama, in wee si tata, o sa fie un rasfat aici, ceva de nedescris!
PAXELA imi pare rau sa aud ca suneti toti cu sanatatea in pioneze! ..si la noi cam la fel am inceput si eu cu rosu-n gat si dureri de cap. Va doresc multa multa sanatate, sa se faca bine micuta si jucausa Delia! ce bine se intelege cu catelusul!!!! si-a gasit partener de joaca!
OTILIA sa dea DOmnul sa ramai insarcianta cand iti doresti tu!! te pupic, Ana chiar ca are trasaturi de nordica!! e frumusica foc! simpatic foc la baita, un fericit!
AIME m-am topit dupa carliontii lui Vladut! mi se pare mie sau ii creste parul f repede? parca nu de mult l-ai tuns si acum are iar zulufi!!!
FELIS mai sunteti raciti? sanatate multa!
MONICA, ANDREAP cum sunt bolnavioarele? aoleuuu, ati avut si voi o peroadaaaa!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimienatza fetelor,
astazi suntem ceva mai bine, ruxi nu a mai facut kk(de ieri de la pranz) si nici nu a vomat(sigur nu o sa-i treaca de tot kk dintr-o data...dar macar sa o mai rareasca putin)inca nu i-am dat lapte nici macar din cel fara lactoza ca mi-a fost frica, suntem inca pe tratament si speram sa ne facem bine incet, incet...va pupam si va multumim din suflet ca ati fost alaturi de noi cu sfaturi si ganduri bune, va dorim si voua si copilashilor multa sanatate si o saptamana minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Monica, ma bucur ca sunteti mai bine, sper sa scapati in curand de burtici deranjate.

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Dama, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!.

Aime, e un dulce Vladut, mai ales in pozele de la baie .

Noi suntem bine, eu foarte aglomerata la servici, sper sa ne linistim un pic zilele urmatoare. Copiii sanatosi, si istericosi. Le-am luat ieri de la IKEA un iglu, si si-au stabilit cartierul general acolo, le place tare mult.

Otilia, ma distrezi la maxim cu planificarile tale, exact asa faceam si eu, dar nu mi-a iesit treaba niciodata. Iti doresc ca tu sa ai mai mult noroc in privinta asta!

Try, ce mai faceti? Sper ca sunteti bine, da?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

MONICA uraaaaa!!! ce bine ca si-a mai revenit Ruxi! Alex ce mai face? pupam micul stirb!!!! mey e un scump Alex al tau si cumintel tare! dar si Ruxi la fel!!!!! ai cu ce te mandri!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Nu e una din diminetile mele favorite, dar o sa treaca si asta!

AIME - Multumesc frumos pentru poze. M-am uitat si inele dintre ele se fac asa de usor de nici nu-ti imaginezi!

De Damiana n-am curaj sa zic ca-i bine. N-a mai facut, oricum febra si nici nas infundat nu mai are, DAr cu ce vreme este afara mi-e teama sa n-o intoarca.

Nesuferita vreme!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,imi pare rau ca sutneti bolnaviori...offf,de ce imi era teama nu ati scapat!Mie mi-a zis dt.din Pitesti sa nu-i dau Nurofen daca are enterocolita,numai Panadol sau Calpol..poate schimbi si tu.Plus ca Mariucai ii face fff bine Ercefuryl-ul.Incearca si tu,se da 1 pastiluta(de fapt praful din capsula dizolvat in apa/ceai) la 12 ore.Apoi Hydrasec in loc de Smecta,ProLyte ptr.hidratare....si apa/ceai date in cantitati mici la 5 minute.
Paxela,sanatate multa la puiuti,mai ales Deliei,ca e micuta rau..offff.
Otilia,ce sa-ti zic???bafta multa in incercarea ptr.BB2
In rest..Mariuca e bine,insa a slabit asa de rau.....mi se rupe sufletul cand o vad,cred ca mai are 10kg..asta e,ne punem noi pe picioare.Eu in schimb am zacut rau de tot in we,la fel ca mariuca,mai putin varsatul..acum sunt mai bine,sper sa treaca.
Chiar ma gandeam ca prea am inceput anul asta prost...i-am zis sotului ca poate anul asta 'scapa' de mine..nici nu stiu ce sa zic,prea sunt numai bolnava.O sa incerc sa merg maine dimineata la spital,sa fac analize,mai ales la ficat.nici nu stiu ce sa mai cred...
Pupici,o saptamana buna

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hello!

si-au mai revenit puiutii, sa dea domnul sa-si revina de tot

Multumim ptr vizionari, da Onitza, ii creste parul in ritm alert, acu' ducem tratative sa mearga la frizer ca tati, inca nu-i convins, da sper sa-l lamurim.
Roxana baia e hobby-ul lui dintotdeauna.
Oti, imi pare rau ca nu-ti ies planurile, da stii cum e, toate au un rost si mai ales nu uita ca se implinesc cand nici nu gandesti

Fetele copilu' meu e fan pateu, mi-a cerut, si i-am dat evident, a mancat 2 felii mari aseara si cu o pofta . Eu nu prea i-am dat din astea, nici branza topita, nici preparate, rar cate un muschiulet sau pastrama de pui, da acu na, i-a fost pofta, cu paine proaspata, adevaraul ca e f bun.

Miria, ma bucur ca ti-au placut, noi le avem la show room facute si-s faine de tot.

Cici voi ce mai faceti? ce fac fetele?

O saptamana buna tuturor!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

da oti suntem in pregatiri duminica acum ne botezam
copii sunt mai bine printesa a terminat-o de tot cu tusea mucisori mai sunt putini, silviu e si el spre bine, doar eu mai trag, si pe langa raceala saptamana asta mai am si pregatiri si "nervi" ca am preferat sa il tin acasa pe silviu si ziua vine soacra sa stea cu el, eu plec cu fata si ea sta cu el, si uitasem ce "placere", evident ca nu a mancat nimic, sa culcat abia la 3 si etc, dar asta e saptamana asta trebuie sa rezist decat sa risc ceva inainte de botez
si in plus lunas asta ii vaccinez pe amandoi asda ca trebuie sa fie sanatosi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Fratele meu e in divort! m-a facut sa apreciez si mai mult relatia cu sotul si existenta minunei de Paul...totusi e atat de trist, e un copil la mijloc care intra anul acesta in clasa I. Sa-i ajute DUmnezeu! la gradi a fost cel mai isteata din grupa!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

AIME, UITE ALT FERICIT LA BAIE!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput