Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

DA ANDREEA ACUM AM VAZUT CE TI-A SPUS OCHI VERZI, BIOTICSUL E F.BUN. II PUI IN CEAI CAM 2-3 PLICULETE PE ZI

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,cum mai e Ruxi????Am vb acum cu Aissa..e tare speriata si ea,sa nu faca si Ale ceva.
Danette,super faza cu Iris,gaina si puiutzul!Si eu ma mut (90%,,sa mai vad) cu serviciul si ma gandeam cum naiba sa cer concediu in Iulie....poate aman marea ptr.August.
Mariuca a avut azi 2 reprize de somn,2 supici de legume mancate,apoi la 12 cand m-a sunat bona,isi stransese galetusa si lopatelele sa plec in parc.Sper sa am vesti bune,tot mai bune,ca deja am cateva nopti nedormite la activ,plus 5 ani din viata mancati.Cand o aud seara "mami,mi-e lau de vomit",cade tavanul pe mine.Acum faza asta uitasem sa o spun:de multe ori nu vomita,se duce la prosopul pus de mine special intr-un colt,se apleaca,se face ca vomita si scuipa in el..oare ce naiba are???mi-e sa nu ramana cu reflexul asta de vomitat si daca nu are chef sa manance sau vrea sa fie bagata in seama,sa ma 'ameninte' cu vomitatul

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si eu vreau mai multe amanunte despre hotelurile din Turcia ca si noi am merge in iulie.

Mai ziceti ce stiti!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Multumesc fetelor..am Biotics in casa,dar nu mi-a dat prin cap.eu stiam ca e bun atunci cand iei antibitic,ptr.protectie.O sa incerc,sa vedem.Asa cum nu mi-a dat prin cap sa-i dau Debridat pana nu mi-a zis medicul,desi stiam ca l-am folosit cu bune rezultate in alte imprejurari..m-am zapacit de tot.
Acum,normal,am facut-o si eu lata:balamucita cu Mariuca,am uitat de mine.Si normal ca am uitat ca trebuie sa-mi protejez urechile.Ma-am spalat pe cap fara vata in urechi,fara sa feresc urechile deloc..acum iar e infundata urechea mea 'beteaga',parca ma si doare un pic..bag de seama ca anul asta o tin lant cu bolile..deci sa aman BB2 ptr.la anu'???

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

ANDREEA, pai starea de voma nu dispare usor.Din acest motiv e bun Metoclopramidul. Eu i dadeam(la sfatul medicului) 2 picaturi cu 15 min inaine de masa si din moment ce-i dadeam nu mai varsa. Ai incercat?

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

ochi_verzi,i-am dat si un pic de metroclopramid in prima zi de vomitat,dar am citit prospectul si nu prea imi place,asa ca incerc sa evit cat se poate.e drept ca poate nu mi se intampla mie,dar..daca pot evita..

Poze 2007

Mergi la inceput

Am pus cateva poze de la intalnirea de duminica din Cismigiu:
Aici

Poze 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Va pupic... DA ce mult ati scris... sau nu imi dau eu seama cum a trecut timpul?
Cert e ca nu am avut timp sa citesc
Am trecut doar sa vb pup

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS mai traiesti? nu te-am deranjat ca stiu ca ai mult de lucru

ANDREAP insanatosire grabnica! frumoase pozele, frumoasa mami si frumosi copiii!

Copiii vostri se crizeaza ca vor in brate cand se plictisesc de "atata" mers pe jos si nu sunteti cu carutul?

La noi tusea s-a intensificat .din fericire a dormit bine la pranz, insa acum tuseste cam des..ce-o mai fi la noapte?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

Copiii vostri se crizeaza ca vor in brate cand se plictisesc de "atata" mers pe jos si nu sunteti cu carutul?

La noi tusea s-a intensificat .din fericire a dormit bine la pranz, insa acum tuseste cam des.ce-o mai fi la noapte?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

ai mei nu mai merg in carut cred ca de la 1,5 ani ne cam certam cand vor "a batze mami", dar eu nu prea cedez usor. si adevarul e ca nu prea mergem mult pe jos, de obicei mergem cu masina peste tot

ufff mey draga, nu-i dai ceva preventiv lui paul sa nu se agraveze tusea? si ai mei au avut o usoara tentativa de tuse dar am rezolvat-o cu "humex"

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput