Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Roxana, stiu ca e f. cald in Turcia, in iunie, dar ma gandeam ca in mai totusi nu pot... fiindca abia am inceput serviciul, in iulie, aug si sept. e sezon si preturile sunt mari, ca sa nu mai zic de caldura....
10 zile in iunie si macar ma bronzez pentru vara asta.
Ce hazna ca merg in oct. si ma intorc direct in palton.

Am ales Belek in Antalya, fiindca este o zona mai verde. Partea spre Alanya, Side ...este mai arida. Mai seaca, cumva.
Resortul este din grupul Papillon, mai precis Hotel Papillon Ayscha. Mi-a placut ce am citit despre el, si pozele mi-au placut mult.
http://www.papillon.com.tr
Pentru 2 adulti si 1 copil de 2,5 ani, in iunie, pretul complet este 2376 Eur, cu toate taxele incluse (deci si cele de aeroport si vizele). Dupa 25 iunie tarifele cresc considerabil. In sept. e mai scump decat in iunie.

Eu tot vroiam Grecia, dar pana la urma m-am lasat convinsa de Turcia, pentru all inclusive-ul lor atat de generos. E mai simplu asa, mai ales ca nu cred ca vom putea merge sa vizitam nimic cu Iris, e prea mica s-o pot cara cu mine pe undeva, prin caldura. Numai daca nu vom inchiria o masina, eventual.
M-am gandit ca pentru noi 2 ar fi fost ok un hotel de 4* cu mic dejun doar, si sa aleg in fiecare seara alt loc de luat masa, cat mai divers, dar cu Iris, sa incerc restaurante, cred ca mi-ar fi f.f. greu.
Eu am mai fost in Turcia si-am vazut toata costa de vest, dar mi-ar placea sa vada si Mircea macar Efesul si Pamukkale-ul.
Mie mi-au placut cel mai mult.

Si apropos de Turcia, uitati-o pe mandra mea cu turban, iesind din 'baile termale':
http://good-times.webshots.com/photo/2278162020041392996YyJmFn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ruxitza este zmiertaita rau de tot, vrea numai in brate, zice ca o doare burticaa mai facut pana la ora asta inca un kk diaree(deci 3in total)si am reusit sa nu mai vomam dar nici nu amancat mare lucru...a vrut cereale cu ciocolata de la alex si a plans pana imi erafrica ca vomita asa ca i-am dat sa ia cateva si imediat dupa ele a facut kk-ul
acum colca peste pupaza mai are si oa fta in guritza...e clar ca afta asta cum ii prinde organismul putin slabit cum o ataca
offf...sa speram ca maine venim cu vesti mai bune, multumim tuturor pentru gandurile bune

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Monica - Sanatate multa Ruxanitei, biata fetica!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor,
nu pot spune ca suntem nici mai bine nici mai rau, pana acum nu a mai vomat, a facut deja un kk pe ziua de azi(bineinteles apa chioara) dar important este sa scapam de voma...restul tratam noi cumva...
va pupam sa aveti un sf de saptamana asa cum vi-l doriti

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!
Azi-noapte mi-am petrecut jumatate de somn la Paul si jumatate la noi in camera .
ADRIANA i-am dat preventiv, sigur, ba ami mult, suntem pe oscilococcinum, dar la primiii muci (nici nu tusea), i-am dat eurespal si scoteam mucii mereu; acum e si pe aerius cu eurespal , ii mai scot mucii si cu Marimer, ser si vibroccil . Cred ca pana nu isi face tusea de cap nu se lasa ...ii mai dau si vitamina C in ceai. Altceva nu-i mai dau deocamdata, data trecuta a trecut tot cu astea. O sa dureze ca stiu cum e la Paul , cand se instaleaza raceala, il tine cam 2 sapt .
DANA ce simpatica e Iris cu turbanul!!!! si ce cumintica sta cu el pe cap!
ANDREAP, MONICA cum sunt fetele?
PAXELA, FELIS baietii vostri cum sunt? a trecut raceala?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

'Neata!
Am intrat si noi in gasca bolnaviorilor. Aseara avea nasul infundat si 37 cu 6, dar peste noapte a facut 38, iar dimineata la fel.

Acuma doarme, dupa ce i-am dat o tona de siropuri si supozitoare.

Mergi la inceput

of Doamne, vremea asta pacatoasa...numai copilashi bolnaviori
onitza, miria sanatate multa puiutilor vostri si

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey ce se intampla cu copilasiii???? cam multi bolnaviori!!
MONICA duminica esti la Patriarhie?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Eu ma gandeam aseara sa nu fie din cauza ventilatoarelor din masina, ca le mai da drumul cand mergem, desi nu-i bat in fata. Sau pentru ca am scos-o vineri afara si era frig chiar daca o imbracasem bine.

Nu stiu, de la ce s-a putut imbolnavi!

Of, si aveam treaba in WE! Trebuia sa plecam.

In plus, vroiam de luni s-o ducem la gradi. Ca sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Onitza,Miria,sanatate multa si voua!Offff..eu ma ingrozesc de cat de sensibila a devenit Mariuca.Chiar ma gandeam ca nu a fost bolnava 2 ani cat a fost acum in ultimele 6 luni.
Danette,frumos ii sta cu turban..ce bine de voi ca plecati in vacanta asa repede!Am o prietena care a fost anul trecut la 'all inclusive' in Turcia,la hotel de 5*,foarte multumita a fost.Anul acesta ar fi trebuit sa mergem si noi cu ei,in septembrie,dar cred ca nu vom mai avea cum....vacanta placuta!
Mariuca e mai bine;mai face inca f.moale,de 4 ori pe zi,cam asa.Nu a mai vomitat,e putin mai energica si fffffffff.rasfatata.Aseara am iesit pe afara,dar se pare ca agitatia si joaca o obosesc,asa ca nu am stat f.mult.Plus ca vedea tot felul de chestii de mancare,cerea,urla ca nu- iau,ca pana la urma am renuntat si eu sa-mi mai cumpar ceva de mancare.Plus ca mananc pe furis.Sper ca suntem pe drumul cel bun,sa dispara enterocolita asta,desi cu rasfatul vom mai ramane muuuuuuuuuult timp de acum incolo.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput