Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Se amesteca in apa fiarta si atat. O lasi sa se raceasca bine cat sa n-o deranjeze si ii dai cate putin.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nadreap, acum am citit ca sunteti ceva mai bine...Doamne ajuta si recuparare rapida

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Fetele, tavanul se zugraveste in culoare?
Care a trecut prin experianta asta, sa-mi dea si mie un raspuns?

Unii imi zic, ca mai nou se coloreaza si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

monica,cum sunteti??
Miria,eu una am zugravit in agrsoniera si tavanul(adica nu in alb...),dar numai in baie,hol,bucatarie.si nu stiam ca in tendinte..da' mi-a fost mai usor atunci asa.arata bine,sa stii.
mai,trebuie sa ma ingrijorez ca doarme asa mult Mariuca????Sunt stresata rau,nu??

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Nu, las-o sa doarma cat simte nevoia!

Corpul se reface in timpul somnului pentru ca-i relaxat, iar ea mititica a trecut printr-un efort zilele astea.

Mergi la inceput

miria am primit pm-ul multumesc
andreap, si eu zic sa o lasi sa doarma cat vrea ea este f bine se reface mai usor...
nu stiu ce sa zic...daca ruxi e mai bine sau mai rau...stam si asteptam sa-si faca efectul sumetrolimul ala(dar asa dupa o doza nu ma astept la minuni)...vad ca ruxi vrea sa rontaie covrigei sarati...asa ca am lasat-o i-am mai facut ceai de menta si-i dau asa cate putin(ii pun f putin in biberon fiindca daca e plin ea il bea pe tot si-l vomita)
acum l-am trimis pe sotul meu sa cumpere si lapte fara lactoza, saruri de hidratare...si incet, incet sper sa ne punem pe picioare(Doamne ajuta)
va pup si sunt in zona

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria,probabil ca asa e..dar sunt nebuna,ce sa fac??ea care alerga toata ziua si abia o culcam la pranz..doarme acum non-stop.....am sunat acum iar acasa,s-a trezit la 8.30 a luat medicamnetele si s-a culcat.s-a trezit apoi pe la 10,a mancat 1/2 castronel supa de legume,acum doarme iar....chiar am intrebat daca mai respira.oare nu are si altceva???

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

andreeeeeeaaaaaa...nu are nimik copilul ci se reface...este slabita si obosita dupa atatea zile de temperatura, voma si diaree...stai linistita si las-o sa doarma si sa pape ce si cat pofteste...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

servus mamicutzelor!

am intrat de la serviciu bineinteles tot pe fuga sa vad ce mai faceti
gandacica felicitari mamicutzo sa-ti creasca fetita sanatoasa si frumoasa.
andreea m-am bucurat ca in sfarsit ati gasit apartament (waw dar ce pret!!! e in bloc nou nu?) si m-am intristat sa aflu ce probleme ai cu mariuca. sanatate multa va doresc si mariucai si ruxitzei(monica) si tuturor copiilor care mai sunt bolnaviori
onitza dar stiu ca s-a facut flacau "bine" ginerelul meu . tudor abia are vreo 12 kile iar bianca 11 kg . la ce energie au parca nu ma mir. le merge bine in continuare la tara, au avut ceva mucisori dar s-a "ocupat" mami de ei si acum sun ok. sunt bronzati la fata si pe manutze ca de fiecare data cand ma duc acolo fug cu ei la baie sa-=i spal pe maini...ei de fapt sunt negri de la soare . vorbesc din ce in ce mai bine si ma mir cum pricep atatea. acum le-am bagat "cuiul" cu marea, le arat la tv marea si nisipul si cu asta scap cand mergem la cluj" mami si tati merg la servici ca sa aduca bani multi sa mergem la mare" . la cat sunt de suparati cand plecam nu mi-a trecut altceva prin cap sa le spun
am apucat sa vad si poze dar acum daca stau la enumerat...raman in urma, ca am avut ce vedea: mamici frumoase la plimbare cu copii minunati, un silviu si un mihai scumpi de tot(imi place asa de tare cand ii vad cum se joaca) am vazut pe strengarul de gineremiu paulica, iubita mea ana , iris frumoasa rau ( ce nmi-a mai placut casuta! cred ca o sa le duc si eu la tara casa lor din plastic)...ce am mai vazut? a pe draga de miki si burtica ei frumoasa si mai ales pe alex care are o fetisoara de barbat deja....gata ca ma lungesc iar si raman in urma. nu se mai termina lucrul asta niciodata. am crezut ca dupa ce voi depune bilanturile o sa dorm toata ziua

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cookie da scumpe mai sunteti la "vedere" mey si chiar asa, te faci casnicutza why? sau why not?

Onitzo pai ai un grasunel mey, al meu e scheletron, la 13 kile si 97 cm, si mananca dar...

Andreea si Monica santate la pui mey, of ce ghinion.

Miria, eu lucrand in industria vopselelor pot spune ca e f trendy tavanul colorat, eventual intr-o culoare de un alt ton mai inchis/deschis cum iti place. Azi admiram niste zugraveli ptr camere de copii, cu desene tip sablon, superbe, nu ma pot hotari la imaginea ptr Vladut. Aaaa, mi-au placut baile tale mult de tot.

Al meu pici are putini muci, ieri i-au curs la greu aposi, si tanti i-a zis "vladut azi e ziua mucilor" si ce raspuns credeti ca a dat? "Laaaaaa muuuuutzi aaaaaani!" si i-a adus o masinuta lui tanti in mana a zis ca e tort si a suflat constiincos in lumanare, doar era ziua mucilor mey Am ras de ma dureau falcile, ca m-au sunat sa-mi cante la telefon.
Aseara am vrut sa-i scot cu pompita mucii si nu m-a lasat "nu veaaaauuuu, nuuuuu veauuuu" ei l-am lasat in pace, mai tarziu vine cu o jucarie la mine ce semana cu pompita si imi zice "mami, nu fac nimic, 'tai cumite, 'cot mucii" si-mi indesa in nas plasticul ala, exact cum ii spuneam eu, sa stea cuminte ca nu-i fac nimic.
Is niste mici genii, santajisti si scumpi foc pe deasupra, generatia mileniului 3

aime si Vladimir

Mergi la inceput