Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am inima cat un purice ca stam la etajul 8 si chiar cand ne vom muta tot imi e frica desi va fi 3.

Damiana a fost tot timpul mai inalta decat copiii de seama ei. Mi-e si rusine cu ea pe strada sau in carut unde nici nu mai incape bine. Ca mintea o are de 2 ani, dar fizicul de mai mult si lumea se uita ca la urs cand face cate o chestie.

Oricum, hainute ii iau de la 3-4 ani.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

La picior poarta 28-29.

Mi-e frica sa nu-l intreaca pe taica-su! Ca pe mine o sa ma intreaca repede in ritmul asta ca eu port 36.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata fetele!
Si eu traiesc cu spaimele astea, ca deschide usa si fuge in strada, ca sare pe geam (bine ca stam la parter). Voi ce faceti cand mergeti la baie? ii legati de pat ca eu nu stiu ce sa-i mai zic mamei sa faca pentru ca nu avem chei la toate usile.

Cookilina, cum adica sa te lasi de servici, sau intri cumva in vacanta?
Ioana, ce baiat mare si inalt.
Alexa, Silviu este tare smecher ca de obicei. Ma bucur ca s-a atasat tare mult de Delia.
Andreea, sper ca sunteti mai bine si ca va trece repede.
Miria, cand este nunta ?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

OTILIA - Bine ca m-ai intrebat!Am reprogramat-o pentru 29 mai anul viitor. Suntem primii de pe lista restaurantului respectiv pentru ca anul asta, desi ii spusesem, sotul meu n-a mai gasit locuri. El nu intelegea de ce nu mai sunt si de ce trebuie sa faca rezervare atat de devreme! cuma a inteles, dar nu mai are ce face. Oricum rochia si ce-mi mai trebuie le iau in vara, iar atunci doar organizam ceva. Parintele care ne cununa stie de noi, restaurantul e stabilit....deci asta e!

O sa fie fii-mea o domnisoara de onoare mai...echilibrata decat acuma, iar eu o mireasa mai batrana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai mai Miria chiar nu gasiti ceva in alta parte, mai stati inca un an in pacat ? Noi am aranjat cu 2 luni inainte de nunta. Si avem niste rude au stabilit totul cu doua saptamani inainte de nunta, au luat toata lumea prin surprindere. Ei au facut la Moeciu si era liber dar fiind din Brasov lumea nu s-a deplasat prea mult. In Bucuresti stiu ca este full, dar mai sunt si anulari ca unii rezerva si se razgandesc.
Ai intrat pe forum la miresici, ca acolo este barfa in toi despre asa ceva?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Singura anulare era acuma in mai si nu se putea din cauza nasilor ca sunt plecati din tara sau in iarna. Si iarna nu fac. Vreau sa fie asa cum mi-am visat-o nu oricum doar ca s-o fac. Suntem cununati civil si logoditi cu nasi la biserica.

Nunta vreau sa fie in toiul verii, sambata ca sa vina toti pe care ii chemam si sa fie in gradina. Ori, din cauza posturilor de peste an, nu sunt atat de multe sambete si duminici in vara, ca nu te cununa nimeni religios in post.

In plus, sunt unii invitati la care tin si pe care nu-i pot chema in orice locatie s-ar mai gasi locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SI noi am facut nunta intr-o luna! daca mai asteptam un pic, incepea sa se vada sarcina!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Eee, cand esti foarte tanar si mai ai si nitel ajutor, toate parca se rezolva mai repede si nici nu esti foarte pretentios!

Dar la noi este putin diferit. Eu nu renunt la ce-mi doresc sa fie la nunta mea, iar sotul la locatie, asa ca pentru a impacat si capra si varza va fi pe 29 mai anul viitor.
Oricum, in felul asta pastram luna in care ne-am si cununat civil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
onitza si sanatate multa lui paulica...ne-am trezit...dar intr-un mare felruxi si-a baut laptele ca de obicei stand in pat si deodata tuseste(zic aaa...nu-i nimik tusea ei...ca de obicei) ca la nici o sec dupa aceea sa vomite in jet...aseara a facut de doua ori diaree si pana acum deja are iar 2 la activ, apoi i-amf acut putin ceai de menta, l-a baut si l-a si vomati-am dat deja metroclopramid si sumetrolim si astept dupa amiaza sa vedem poate vine dr-ul...se pare ca are acelasi lucru cum are si mariuca...cred ca e virus
andreap, voi ce faceti, cum mai sunteti?
va pup pe toate
numai bine si voua si celor mici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si multumesc frumos de intrebari.ma feresc sa spun ca e mai bine,desi ieri dupa a iaza asa parea.Adica ..a mai facut diaree(cam 4-5 ori toata ziua,dar tot apa"colorata"),a vomitat numai 1 data(probabil din vina mea,i-am dat medicamentele cam repede unul dupa altul),a cerut mancare si chiar am bagat ceva la stomacel:1 borcanas de piure de morcov de la Hipp,un pic de tot de piept de pui la gratar,1/2 de covrigel,putina branzica,niste supa de legume(adica morcov,pastarnac,dovlecel si orez,fara bors,doar putina sare)...si ceai cu saruri de rehidratare,apa cu Hydrasec,antidiaree.plus un pic de lapte HN facut cu mucilagiu de orez.Si somn cat cuprinde..si asta ma sperie,desi cred ca e normal sa doarma mai mult acum,e slabita rau.Fara febra,chiar ma speriasem ca avea manutele si nasucul reci.Azi noapte a dormit tot cu mine in pat,fara febra,numai dimineata s-a trezit si a cerut putin ceai si lapte,a baut si s-a culcat la loc....si inca doarme.
Miria,amestecul acela il pun in apa fiarta sau il fierb cu apa?e ca sarurile de rehidratare?Referitor la mancarea de regim..aici e 'buba' mare.Mariuca nu vrea branza dulce neam,numai sarata;pilaf nu mananca nici cand e sanatoasa...de fapt e mofturoasa rau la mancare...probabil de aceea are numai 12 kg.de fapt avea,acum cred ca are 10..m-am si mirat ca a acceptat supa aia de legume oribila la gust,probabil era moarta de foame.
M-a sunat si Diana(esti o dulce) sa ma linisteasca...
Prin urmare nu am mai fost la spital aseara,oricum nu aveam intentia de a sta acolo internata,eventual o branula si sa o tratez ambulatoriu,pentru ca daca mai vomita,risc sa vomite si medicamentele date pe cale orala sia tunci ar trebui ceva injectabil.
Azi o sa incerc sa vead daca Dr.Stanciu ma poate primi fara programare la cabinet..
Monica,acum am vazut ce ai scris si tu...of Doamne!Eu ma gandeam ca e ceva viral..se poate sa fie totusi de la ceva ce au mancat duminica?Si Ruxi si Mariuca sa fie mai sensibile???Ca fetele de la servici m-au intrebat si asta..eu dupa ce a inceput sa vomite m-am gandit la lapte;abia renuntasem la cel praf,si ii dadeam lapte la cutie pasteurizat,fara insa sa-l mai fierb.si am zis ca de la asta.apoi m-ma gandit la prostiile alea de floricele mancate in Cismigiu sau la mancarea de la Mac,desimariuca a mai mancat acolo si nu a avut nimic.Sanatate multa!ref la metroclopramid(am gresit numele???),mie la Budimex mi-au spus sa nu-i dau,are efecte secundare cam..urate.Citeste prospectul si in nici un caz nu-i da doza maxima admisa.
Pupici si ne mai auzim

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput