Comori de nov-dec 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 26
bits spune:
multumim de primire felelor!
e minunat de bine acasa!eu cred ca am sa ma fac cat casa caci bag in mine la greu
.Ken mananca mancaruri pe care in Japonia nici sa nu le fi vazut in fatza ochilor,nu-mi vine sa cred.seara pica lat!se vede ca ii prieste aerul de munte.
Rosebina am stat o noapte in Buc dar imi e de ajuns
.la conditiile care sunt cred ca nu ajung la Bucuresti cu amandoi copii,oricum daca vin va anunt.tare mi-ar place sa ma intalnesc cu voi.
Aimee abia astept sa ne vedem.cand ai timp da-mi un mesaj
!
Miki lasa mama ca tot frumoasa esti chiar daca mai pui cateva kg.pupam burtica!bebe tot baietel a ramas sau faci codite?
am vazut-o si noi pe Deliutza.m-a omorat cu rochitica ei ros de la botez.scumpa foc!sa va traiasca!
urla Amon,revenim!
paxela spune:
offf mie groaza de vaccinul asta , eu ii vaccinez pe amandoi odata, si fimiu si asa e super marait de masele
, asa ca pe 30 as prefera sa nu exist sau poate sa sterg data din calendar![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
onitza spune:
ALEXA tinem pumnii pt ziua de 30 mai!
si eu as vrea sa ma vad trezindu-ma pe 17 iulie si sa fii dat examenul, sa scap de stres ![]()
BITS ce ma bucur ca ii place lui Kenzo mancarica romaneasca!!!
sincer il inteleg, eu iar am ajuns la 60 de kile!
ma declar gurmanda!
Paul e bolnavior , tuseste rau de tot si mucii sunt verzi si incapatanati , nu vor sa iasa asa usor!
nu are diaree, febra sau altele insa nu poate dormi la pranz din cauza tusei, acum a inceput sa rupa, e productiva, asteptam sa treaca, ne tratam cu Mucosolva, Eurespal, si vit C. Nu i-am mai dat antibiotic lui Paul de un an cred
si ne-am pus pe picioare din fericire de fiecare data....vedem si acum daca rezistam.
ANDREAP cum e la sv? sper ca sunteti bine, tu si MAriuca!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
onitza
si sanatate multa lui Paulica, sa scapati fara antibiotic, si noi am inceput sa tratam otita fara antibiotic(doar otocalm si nurofen) sa vedem ce zice d-na dr miercuri cand mergem la control...alex se simte ok, zice ca nu-l mai doare ureche si nici nu mai este infundata...poate scapam asa...Doamne ajuta!
va pup pe toate si pe copilashi
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
aime spune:
Bits....tocmai azi am fost o fuga la Pitra, cine stie cand mai mergem
?
De aici puteti vedea ceva poze din mai, cu un copil ciufulit si apoi tuns, frezat si aranjat
Onita, sanatate lui Paul.
aime si
Vladimir
onitza spune:
MONI spune-i lui Alex ca pupam noi urechiusa bolnavioara sa treaca!!!
ofofof, tare sunt dureroase otitele astea, si tare nesuferite!!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Felis tare te-as mai vedea, poate dupa ce trece nebunia asta din Bucuresti cu referenduri, masini si alte cele ne mai organizam o data intr-un parc si venim in gasca mare ca anul trecut.Va rogggggg
pupici
Paste si Kuwait 07.
DEC 2006.
Miki,de baietel si Alexander (12.12.04)
MIKI... si eu vreau sa va vad.. is pe Alexander si Burtica si pe purtatoarea burticii...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
ce faceti, voi pe unde mergeti astazi cu piticutzii pe vremea asta de kko?
eu am tot cautat sa-i duc la un spectacol de teatru dar nu am avut succes, la tandarica nu se jaoca nimik astazi, la I Creanga, este sala full ca vin grupuri din provincie...si la circ e aiurea ca este exact la ora 15 cand dorm ei...si mi-e sa nu fie obositi...seara este spectacol pentru adulti...asa ca iar nu e bine
...la loc de jaoca pentru copii nu-i duc ca mi-e frica ca se agita alex si numai de complicatii nu am nevoie...inca mai sap sa vad pe unde-i duc...
ca in casa...nu stau delok cumintei
va pup pe toate si pe copilashi sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
FELIS spune:
MONICA... sanatate multa la puiuti...
AIME... am vazut un Vladutz care a crescut si e scump foc,
nu-i e fruca de catei ... Si ce curcubeu frumos. u l-ai pozat?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

de baietel si Alexander (12.12.04)