Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,chiar avem soti nascuti in aceeasi zi????eu chiar ca uitasem..de aia ne incuscrim noi,apoi facem 1 singura petrecere si scapam mai ieftin
Miha,Miria,Ad_rianna,multumesc frumos.
Nu-i asa ca nu se "pupa" job nou cu planuri de ?????..probabil se mai amana un pic....sper sa fie bine acolo,ca daca nu,"portita" de scapare tot Bb ramane.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by andreap

Nu-i asa ca nu se "pupa" job nou cu planuri de ?????..probabil se mai amana un pic....sper sa fie bine acolo,ca daca nu,"portita" de scapare tot Bb ramane.

Andreea,nu stiu cat de bine se pupa sau nu dar uite ca se poate. Si la mine e nou job-ul,de asta mi-e si oarecum jena sa le spun sefilor,dar...asta e...Daca o fi sa se supere pe mine din cauza asta o sa gasesc eu ceva in alta parte,ca doar n-a inceput si nici nu s-a sfarsit lumea aici in companie. Si plus de asta...vremea trece...si ma trec si eu...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Roserb,chiar avem soti nascuti in aceeasi zi????eu chiar ca uitasem..de aia ne incuscrim noi,apoi facem 1 singura petrecere si scapam mai ieftin

Daa, uite cum am rezolvat si problema asta.
Multumesc si eu de urari.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ANDREEA, ROXANA sa va traiasca sotii si sa va faca fericite

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miha,ai su tu dreptate..oricum la mine va mai dura un pic pana raman..pana ma mut,pana se hotaraste sotul..asa ca am toate sansele sa fac macar 1 an la ei.si vb ta,daca se supara,Bucurestiul e mare,gasesc eu ceva dupa.Oricum la Bb2 am intentia,deocamdata,sa stau acasa 2 ani.
Roserb,iti spun acum."La multi ani".pupam
gata..e ultima mea postare ptr.nu stiu cat timp..sper sa nu ne uitati.....mai ales pe zgubiloi de Mariuca
WE placut,mai vb..oare cand?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

andreea, roxana LA MULTI ANI, SOTILOR!

Fetelor, multumesc!Dar sincer nu am nicio tragere de inima sa ma apuc de invatat, dar n-am ce face.
Azi am venit pe la 13,30 de la scoala, mi-am pregatit niste materiale pentru inca un panou si la 16,30 vine mama ca plec iar la scoala sa pregatim pentru luni.
De-o saptamana ma culc dupa 1 si ma trezesc la 6,20 sunt franta.
Sunt si suparata ca de ieri, Diana a inceput sa schiopateze. Cum nu pot s-o tin in lesa, a alergat si cred ca din cauza asta.Am inceput s-o masez cu revulsin, mai am si diclofenac si sper sa nu fie probleme. Imi vine sa .

Ioana, n-a mai plecat bona in Germania.A renuntat la acel contract pt ca, poate trebuie sa se opereze si sotul si s-a gandit si la mine(draga de ea).Pleaca pe 20 iunie tot in Germania,dar in alta parte.Atunci nu mai e nicio problema ca-s in vacanta, iar activitate voi avea vreo 2 saptamani si cand n-am cu cine s-o las o duc cu mine la scoala ca 4 ore cat stau trec repede.
Va si va doresc un WE placut!

paxela, distractie placuta la botez!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ce mai faceti fetelor? Ce parere aveti de caldura asta? am fost cu Paul in parc pana la 10.30 , ca simteam ca murim de cald, noroc ca am iesit mai devreme...l-am pacalit azi cu laptele, am luat la noi in bibe lapte rece sa ii tina de sete si a mers! cand ii era sete, se infigea in laptic! in rest, nu mai vrea deloc lapte! :( si se pare ca nici mancarica, decat sa fie mort de foame si cu figuri oricum! daca plecam undeva cu el, sa manance in alta parte, nu se atinge! in rest mutrite, azi undev alanga parc, a incercat sa faca din picioare pipi, insa "d-nul pipi" se lasa greu convins sa iasa!!!! partea buna este ca am iesit in chilotei si nu a facut pipi pe el! daca ar reusi sa faca pipi la copacel ce bine ar fi! am scapa de pampers si afara la joaca! stam la panda pana- una-alta!
Ai mei sunt pe la mine si care mai de care se vaita de cate ceva! mai ales mama, maine o ducem la Moreni cu masina ca nu se simte bine! pe curand!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Eu am fost cam puturoasa azi,dar eram franta. Am dormit pana la 9,30 cand s-a trezit Diana.
Acuma facem putina treaba prin casa apoi mergem la cumparaturi si mai stam afara pe la bloc.In fata blocului am o zona verde frumoasa, cu copaci mari asa ca Diana are unde sa zburde.
Si la noi e cald, dar inca nu-i de tricou.
Acum va lasa sa-mi termit ce-am inceput.
Pa!Pa!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi suntem in ultimele pregatiri
mai avem mici amanunte de rezolvat , dar speram sa iasa totul bine maine
pupici si revenim cu poze

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata mimici de pitici.

Ce mai faceti? Din cat de liniste-i pe aici inteleg ca profitati de vremea buna si va plimbati. La noi s-a schimbat timpul, cand sta sa ploua, cand e vant...deci nu prea putem iesi.
Si David mi-a mai facut si febra azi noapte pe la 4, 38,6, dar habar de la ce. I-am dat antitermic si pana dimineata nu a mai crescut temperatura. Il mai umaresc azi sa vad daca mai face. De la ce-o fi? alte zimptome nu are, nu nas infundat sau curgator, nici tuse, ba acum mai si alearga prin casa. Chiar nu stiu ce poate fi. Aveti idee?

Paxela, sa aveti parte de un botez frumos si de o zi superba. Abia astept sa vad pozite cu rozanlinda ta increstinata.

11+ ????
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput