Comori de nov-dec 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna fetelor,
Nu v-am lipsit?
V-am citit dar si eu ca si try, am aceeasi senzatie, nu am "pofta" sa postez.
Am trecut cu bine varicela, mincam dinnou normal caci m-a exasperat 1 luna cit a fost bolnava.
Amina e inca puturoasa la vorba, povesteste doar telegrafic, adica:"Nana, tata, buni" asta inseamna ca e acasa cu Mariutza, tati si bunica. Are o fixatie, cum aude cuvintul tigani incepe sa faca ca si calul apoi fuge si isi stringe lucrurile nu cumva sa i-le ia tiganii care trec pe strada cu caruta.
Pe tricicleta nu vrea sa mearga doar daca o impinge cineva, in schimb e mare fana tobogan, si cele m inalt.
Si Amina are crize si chiar te bate sau arunca cu orice daca nu esti atent.
Saptamina viitoare daca vad ca tine caldura tot asa, tundem fata la zero si o sa fim iar baiatul lui tati.
Duminica o sarbatorim pe Mariutza, implineste 7 ani vom fi in petreceri si vom pune piscina la caldura care e la prinz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bobita la multi ani Mariucai, sa creasca mare si sanatoasa, distractie placuta maine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

paxela, spor la pregatiri si distractie placuta maine la botezul delieigashca de prichindei
bobitza la multi ani! Mariucai, sa creasca mare si sanatoasa si sa-i dea Dumnezeu tot ce-si doreste
va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti un we fain in continuare

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Dama,cu cateva zile in urma,m-am trezit intr-o dimineata pe la 4 si Robert ardea,avea 39.5 temperatura.I-am dat o doza de Nurofen si a mai scazut un pic,iar peste zi mai jos de 38 nu am putut sa i-o scad. Si toate astea fara nici un alt simptom.Era chiar foarte energic pentru febra pe care o avea. Seara iar a facut febra f mare si se plangea de dureri de burtica.A doua azi nu mai avea nimic,doar niste scaune f urat mirositoare.Nu stiu ce-o fi fost...daca a fost de la burtica sau de la gat...ca vad ca de azi dimineata a inceput sa tuseasca putin. Offf...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://family.webshots.com/album/559015412tCNGaZ niste pozite

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by paxela

http://family.webshots.com/album/559015412tCNGaZ niste pozite

Motanelul eeste foarte frumos si haios, eu una m-am indragostit de poza cu Silviu!!! are o privire de te farmeca pe loc! iar palarioasa Delia e don'soara in toata regula!!! creste vazand cu ochii, are un zambet fermecator! mi-a mai placut mult de tot poza in care SIlviu pupa pe Delia! Insa preferata mea clar este MOTANELUL!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Dama,cu cateva zile in urma,m-am trezit intr-o dimineata pe la 4 si Robert ardea,avea 39.5 temperatura.I-am dat o doza de Nurofen si a mai scazut un pic,iar peste zi mai jos de 38 nu am putut sa i-o scad. Si toate astea fara nici un alt simptom.Era chiar foarte energic pentru febra pe care o avea. Seara iar a facut febra f mare si se plangea de dureri de burtica.A doua azi nu mai avea nimic,doar niste scaune f urat mirositoare.Nu stiu ce-o fi fost...daca a fost de la burtica sau de la gat...ca vad ca de azi dimineata a inceput sa tuseasca putin. Offf...

Da, ai dreptate, Miha, offfffffffff... Robert si sanatate. Eu care nu prea am avut parte de astfel de surprize de la David (cand a mai avut febra a fost asociat cu ceva raceala sau dinti), acum m-am cam speriat. Nu stiu ce-o fost, dar am observat ca are o ditamai afta in gura pe maxilar. Poate sa aiba legatura oare cu febra? Vad ca azi nu a mai facut deloc, dar la noapte cred ca fac de planton ca tot am insomnii. Chiar la afta se da ceva sau se pune ceva acolo, ca din cauza ei nici nu prea mi-a mancat azi. Nu ca ar fi problema cu mancatul ca isi revine el, dar ma gandesc ca-l doare prostia aia.

Ce face bebe din burtica, mai face fluturasi?

Oooo, ce papusa dulce si razareata am vazut eu in pozele Paxelinei...vreau si euuuuu!

Gata, ma duc si eu sa vad Eurovision-ul.

11+ ????
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

paxela, frumoase poze,dar si preferatele mele sunt aceleasi care-i plac si Ioanei.
lui Robert si lui David.Sa fie sanatosi!
LA MULTI ANI, MARIUCA(Bobita)!
Sa creasca mare si sanatoasa!
La noi a plouat putin si pe cat de cald a fost la pranz pe atat de rece a fost spre seara.Dar tot am fost afara, sa zburde printesita.
Sper sa fie timp frumos maine, sa putem merge putin la iarba verde, sa facem un gratar.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxelina, sa avetziun botez reusit.
Monica, nu este cu ochisori , poate data viitoare.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata,fetelor! Beau o cu voi, apoi plecam putin la iarba verde.
Mamaaaa, ce va zburda Diana!
Va doresc o duminica placuta!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput