Comori de nov-dec 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
paxelina,
d-ra cu palariutza si motanelul...mai si ce pupacios este silviu cu sora
hai ca de azi ii puteti spune pe nume
distractie placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
bits spune:
hello si de la noi!
gata am terminat si cu botezul iar acum suntem pe picior de plecare
.cum mi-o fi cu 2 pe avion tare nu vreau sa-mi imaginez dar speranta moare ultima asa ca..... data viitoare va salutam de la "egal la egal"![]()
avem poze proaspete mai2007 ca sa nu ne uitati!
LA MULTI ANI MARIUCA!

sanatate lui David si pupici la burtici(Miha si Anca)!
am vazut-o pe Deliuta cu palariuta si motanelul acela scump.Paxelo da ai talent la pictat nu gluma!
Aime felicitari pt casutza cea noua!sa o stapaniti sanatosi!ne auzim in curand
aime spune:
Bits, sa va fie de bine nasitul
. Deci vii in tara, las ca te descurci mey, sunt sigura. Mi-au placut pozele voastre, sunteti niste frumosi, toti-toti, iar pozele de la parada cu lumini is
.
Multumiri ptr urari, mai avem de lucru destul la casa, mergem inainte cu curaj.
LMA
Mariucai de Bobita!
Mey fetelor, cum sa nu aveti chef de postat, eu n-am timp sa scriu cat as vrea, da eu is mai limbuta
, la birou citesc cam pe fuga, si tot mai postez cate ceva...suntem un grup cu vechime, ne "cunoastem" de cel putin 3 ani...mie imi face placere sa citesc despre voi, despre copilasi, va "cunosc" si va simt ca partenere de discutie, discutiile cu voi fiind cateodata ca o mica "barfa" (in sensul bun, of course) cu o prietena la cafea
.
Paxela cum a fost botezul? Abia astept sa vad pozele cu printesina.
aime si
Vladimir
mariussimiuc spune:
Bits-ule tare faine pozele! Disneyland-ul e de vis mey! Pupam grasuneii! 
Miha
si Robert 
ochi_verzi spune:
Bits, super pozele.
Las' mey ca te descurci tu cu amandoi.......vei vedea ca vei ajunge cu bine!
Miha, cum te simti pe caldura asta?....Daca la noi e asa cald, cum o fi la voi?
Ca bine mai spui, aime.....si mie imi place grupul acesta.....chiar daca nu am asa multa vechime ca majoritatea dintre voi, tot ma simt grozav de bine, pentru ca sunteti niste dragute, iar atunci cand una dintre noi are probleme incercati/incercam sa o ajutam cu sfaturi sau chiar mai mult.
Va 

-acesc pe toate!
Noi am fost la iarba verde....a fost super,am lasat-o pe Diana numai in chilotei o jumatate de ora(mazgalita cu lotiune pt soare) nu mai mult ca-i alta ca laptele.A alergat pe deal pana n-a mai putut, i-am dus si jucariile pt nisip asa ca s-a jucat in pamant.....dar era franta si pe la ora 15 am venit acasa. I-am facut baie, iar acuma doarme ca un nou-nascut si tati profita si el sa-si faca siesta.
paxela, astept sa ne povestesti cum a fost la botez si bineinteles sa pui si poze.
![]()
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
monica-elizabet spune:
salutare fetelor si eu tot dupa pozele paxelinei am intrat
insa nu am reusit sa vad nici pozele lui bits(am un internet si un pc de kko aici la mama) poate maine sa le pot vedea...
bitsone
drum bun, sa ajungeti cu bine...sa-mi zici cuma fost ca si eu am aceeasi soarta![]()
mihaela ma bucur ca v-ati distrat la iarba verde
si noi am fost azi plecati mai toata ziulica de acasa, i-am dus un pic pe la biserica pe-astia mici(la Patriarhie) dar nu au rezistat mai mult de o ora, apoi am facut o vizita unei prietene care are un papagal din ala mare si care vorbeste fff mult
dar ai mei au vrut sa demonstreze ca pot mai mult decat el
si l-au zapacit de cap pe saracul papagal...la un moment dat cedase
zicea doar lasa-ma
, apoi intr-un parculetz si la mc...intr-un final am ajuns acasa unde au dormit smuls amandoi aproape 4 ore
sa vedem la noapte ce-om face![]()
va pup pe toate si pe copilashi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
miria_cristina spune:
Seara buna, fetele!
Aparem si noi la spartul targului.![]()
Am fost plecati toata ziua si ne-am intors abia acum putin timp.
Fii-mea zace deja.![]()
![]()
![]()
A alergat toata ziulica, iar de dormit mai putin.
Eu sunt stravezie de somn, dar am vrut sa vad ce mai e nou pe aici inainte sa ma culc.
PAXELA - Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc din belsul botezul fetei! Tare frumoase pozele cu printesica!
OCHI VERZI - Bafta la examen si sanatate piciorusului necajit!
MONICA - M-ai facut sa rad la faza cu papagalul.![]()
ROXANA - La multi ani sotului si petrecere frumoasa!
Deci, fetelor (Roxana si Andreea) aveti tauri pe langa voi?
Andreea nu stiu cew zodie e, dar Roxana stiu ca-i berbec. Oare cum s-o intelege un berbec cu-n taur si cu 2 scorpioni?![]()
BITS - Frumoase poze! Si drum bun si usor cu copilasii in avion!
DAMA - Exista pentru afte o solutie speciala la farmacie.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
BUna seara!
Fetili, am vazut ca va uitati dupa poze de la botezul Deliei de Paxela. Noi azi am ajuns la biserica si am facut ceva poze, asa ca indraznesc sa le pun pe acestea. Dar cu siguranta o sa puna si Alexa poze si mai reusite decat am facut eu! Printesa a iesit de fapt super bine in toate pozele, a fost foarte cumintica, m-am topit dupa rochita ei, cu bonetica si sandalute!!! Foarte frumoasa!Nici Silviu nu s-a lasat mai prejos, de fapt toata familia era foarte frumos imbracata, foarte prezentabila!

POZE DE LA BOTEZUL DELIEI
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
Ioana, super pozele
Mica crestina a fost foarte frumoasa in rochita ei roz........ o adevarata printesa.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana
FELIS spune:
Poze petrecere botez Delia
BITS sa va fie de bine botezul!...
Ca de obicei in ultimul timp, n-am avut timp sa citesc mai nimic... ultima pagina pe diagonala
In poze o sa vedeti si o FELIS cu 7 kg in plus
Nu ma refer ca tineam in brate pe delia... m-am ingrasat 7 kg...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07,aprilie 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero