romania sau bulgaria?
salut
as dori cu mare drag sa aflu de la voi, de la cei care au petrecut vacante atat pe litoralul romanesc cat si pe cel bulgaresc..care sunt parerile lor, unde este service-ul mai bun ,unde sunt preturile mai bune unde sunt locatiile mai bune..??
noi am dori anul acesta ca impreuna cu fetita noastra (2 ani si 4 luni),sa ne petrecem vacanta la mare...de aceia sunt tare curioasa in care parte se merita sa -ti petreci cu adevarat vacanta.Suntem interesati in mod deosebit de vile si pensiuni dar nici hotelurile nu le excludem.asa ca astept de la voi cu mare drag si niste adrese pe net unde am putea vedea si niste poze.
va multumesc si astept raspunsurile voastre.
nico
Raspunsuri
ramonzca79 spune:
de departe bulgaria....poate ca zilele astea s-a intors si oameni numultumiti de pe litoralul bulgaresc dar asta numai pt ca a fost de 1 mai si nu vara cand totul este altfel...
un an de convietuire-13 august
danat spune:
Bulgaria.
Au cateva statiuni aproape noi (din pct de vedere al hotelurilor) iar serviciile sunt mult, mult peste cele din statiunile romanesti....din pacate pt Ro.
Da o cautare pe google dupa Golden Sands, Sunny Beach, Nessebar - statiuni din Bulgaria, si ai sa te minunezi ce bine arata toate!
Succese, orice alegere ati face, si vacanta placuta!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
bebe03 spune:
bulgaria, hotel SANRAISE-EXCELSIOR, e patronat de nemti, se vorbeste germana, intra la sub cu bulgaria ca am povestit cum a fost de 1 mai
nicol
luminita74 spune:
Niciuna ,si stiti de ce ptr ca Bulgaria este o intoarcere in timp,eu una sincer nu am stat cazata in BG dar am trecut de multe ori prin aceasta tara,anul trecut in drum spre TR am trecut si prin albena si mie una nu mi-a placut nimic e un fel de eforie de la noi,adica ce ai de facut acolo,nimic.Daca nu ai mai fost plecat din tara niciodata da BG este buna dar daca ai fost nu ai ce cauta in BG.Si se zice ca e mai ieftin in BG ,nu inteleg ce este mai ieftin ptr ca eu de ex.merg in antalya 10 zile la ultra all si platesc 900 euro si este alta civilizatie acolo plus ca in turcia nu iti rupi masina si nu risti sa ramai fara bani din cauza hotilor.Scuze ca poate m-am aprins prea rau dar mie nu mi-a placut niciodata ce am vazut in BG si de aceea nu as merge nici la ei la mare.De ce nu alegeti GR ptr ca e la fel de ieftin si macar acolo mai ai ce sa vezi si esti intro tara europeana adevarata../....
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by luminita74
Niciuna ,si stiti de ce ptr ca Bulgaria este o intoarcere in timp,eu una sincer nu am stat cazata in BG dar am trecut de multe ori prin aceasta tara,anul trecut in drum spre TR am trecut si prin albena si mie una nu mi-a placut nimic e un fel de eforie de la noi,adica ce ai de facut acolo,nimic.Daca nu ai mai fost plecat din tara niciodata da BG este buna dar daca ai fost nu ai ce cauta in BG.Si se zice ca e mai ieftin in BG ,nu inteleg ce este mai ieftin ptr ca eu de ex.merg in antalya 10 zile la ultra all si platesc 900 euro si este alta civilizatie acolo plus ca in turcia nu iti rupi masina si nu risti sa ramai fara bani din cauza hotilor.Scuze ca poate m-am aprins prea rau dar mie nu mi-a placut niciodata ce am vazut in BG si de aceea nu as merge nici la ei la mare.De ce nu alegeti GR ptr ca e la fel de ieftin si macar acolo mai ai ce sa vezi si esti intro tara europeana adevarata../....
De ce? Pt ca, cel putin eu una, nu m-as aventura cu doi copii mici mai departe de 4-5 ore de mers cu masina.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
pinquleasa spune:
saruma de raspunsuri am sa tin cont de ele,
departe de granita cu romania nu vreau, ca mi-e prea mult ptr fetita
cu siguranta si romania si bulgaria sunt mai scumpe decat alte tari de vacanta ,spania,italia portugalia....dar as dori anul asta o vacanta pe aproape de casa .
va multumesc
nico
pinquleasa spune:
bebe03 esti sigura ca acesta este numele hotelului?tot caut sa dau de el si nu-l gasesc... macar in ce statiune se afla...sa mai caut??
multumesc
nico
pinquleasa spune:
bebe03
gata mersic, am gasit hotelu cu pricina ,da misto i-mi place si pare sa fie si kinder freundlich...ceia ce ma intereseaza foarte tare ,vad ca au si locuri amenajate ptr copii super chiar in incantata.mersic
nico
bebe03 spune:
hotelul este in nisipurile de aur, si are niste animatori care distreaza copii foarte pregatiti si simpatici, vorbesc toti germana, in fiecare seara la ora 20, e disco pt. prichindei unde animatorii ii distraza, locuri de joaca nu sunt decit un topogan cu nisip, si unul pt. apa, sunt trei piscine exterioare si una interioara cu sectiune pt. copii, mincarea e super buna si multa, sunt zilnic citeva zeci de feluri, imposibil sa nu poti alege ceva...daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma
un singur dezavantaj as zice nu e pe plaja, e ceva mai departe , dar nu foarte tare, cam la 10 minute de mers pe jos
nicol