romania sau bulgaria?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela 1969 spune:

De departe Bulgaria.Am fost anul trecut la Sunrise si mi-a placut mult iar anul asta am fost la Shipka si mi-a placut si mai mult( o contributie a avut si vremea frumoasa anul trecut fiind tare frig).
La vara ma duc la Club Bolero.

Singurul lucru care m-a deranjat a fost lipsa locurilor de parcare,indiferenta hotelierilor vis-a-vis de acest aspect si acea masina de cosmar care se plimba prin statiune si ridica masini.

Luminita, am fost si in Grecia si nu mi-a placut(e adevarat, la Paralia Katerini si nu in insule unde am auzit ca e frumos)si in Antalya.
Nu neg ca m-am simtit tare bine la turci dar drumul pana acolo cu masina e infernal(am facut 2 zile)iar cu avionul mi-e frica de mor.

Daca va duceti mai aproape(Kusadasi sau Marmaris)merita, pentru ca turcii stiu sa te faca sa te simti bine, chiar daca pe alocuri incearca sa te mai smechereasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

va multumesc de raspunsuri,tot am citit aici pe forum si vad ca marele dezavantaj sau handicap al hotelurilor din Bulgaria sunt locurile de parcare.din cate am mai auzit nici bulgarii nu sunt departe de noi,se cam sparg sau fura masini.....asta nu prea ma incanta deloc....nu prea as vrea ca toata vacanta sa stau cu ochii pe masina.....dar poate sunt numai vorbe.
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Pinquleasa am fost de 1 mai la Nisipuri. Am gasit locuri de parcare in spatele hotelului, ca la promenada nu-i voie, desi erau multe masini parcate pe interzis. deci n-am avut "vedere" la masina, ci spre mare. 4 zile n-am dat pe la ea. Surpriza a fost ca la plecare am descoperit ca era deschisa nu lipsea absolut nimic (lasasem si casetofonul in ea)...asa ca.....sunt si multe povesti cu aventuri si toate cele......

Ah...si mai e ceva. Hotelurile nu asigura loc de parcare, insa la cazare te intreaba daca ai masina. Noi am zis ca nu si n-am mai platit parcarea. Daca spui ca ai, platesti vreo 10 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

geniest, la ce hotel ati stat? Noi am vrea sa mergem in iulie la Berlin Green Park.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

geniest ....as plati si 10 euro numai sa stiu ca este in siguranta..chiar nu as vrea sa am surprize neplacute din pct asta de vedere.cred ca sunt mijloace de transport de care te poti folosi in cazul in care vrei sa vizitezi ceva prin imprejurimi???...adica sa nu apelezi mereu la masina personala.
nico

Mergi la inceput

bebe03 Sanraise-Excelsior pare foarte tentant ptr noi , si cel mai mult ce ma intereseaza este ca au locuri de joaca ptr copii,si piscina animatori, etc.mai sunt cumva locuri prin imprejurimi unde poti sa mergi cu copilul sa vizitezi ceva?
sa fiu sincera nici Berlin Green Park nu este de trecut de vederea , arata super bine numai ca intrebarea este.... au ceva locuri amenajate ptr copiluti?
nico

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pinquleasa

geniest ....as plati si 10 euro numai sa stiu ca este in siguranta..chiar nu as vrea sa am surprize neplacute din pct asta de vedere.cred ca sunt mijloace de transport de care te poti folosi in cazul in care vrei sa vizitezi ceva prin imprejurimi???...adica sa nu apelezi mereu la masina personala.
nico

Pai tocmai asta spuneam Pinquleasa....ca, desi te intreaba daca ai masina si daca spui DA, platesti pentru ea, nu-ti garanteaza loc de parcare. Am vazut (ca si in Turcia si Grecia) mici gherete de unde poti "cumpara" excursii spre diferite obiective. Insa tot cu masina mi se pare mai comod, mai ales daca ai copii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

geniest, la ce hotel ati stat? Noi am vrea sa mergem in iulie la Berlin Green Park.

Lora, mami de IUSTINA

Noi am stat la Iberostar 4* care este chiar langa Berlin. Sunt in partea de nord a statiunii la aprox 1 km de centru. este mai liniste insa este cam departe de centrul comercial. Am pozat Berlinul, insa n-am intrat sa vedem cum este. Din exterior arata bine.

Mergi la inceput