Ati auzit de produsul asta?
Salut.
Intamplator am citit despre Kombucco.
Ati folosit asa ceva? Din descrierile lor pare mana cereasca... Voi ce stiti?
Nicoleta
Raspunsuri
lilina spune:
n-am auzit
dar ne-ai putea da cateva explicatii ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Criss75 spune:
Descoperiti ce este Kombucco
Kombucco este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin iar conform arhivelor istorice, prima mentionare pare sa fie din Coreea antica. Cititi mai multe detalii sau aflati istoricul acestei bauturi miraculoase.
Pentru ce este utila si cine o poate consuma?
Kombucco Orientalis poate fi consumata oricand, de oricine, cu exceptia diabeticilor (contine zahar). Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc. Alegeti din menu-ul din stanga pentru a citi marturii despre fiecare afectiune.
Ce spun cei care au consumat Kombucco?
Dr. Soraya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombocco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Barg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (No. 25, martie 1996), paginile 18, 19 si 54. [...] "Am distribuit Kombocco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombocco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombocco. Rezultatele folosirii tratamentului Kombocco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic.".
Fabya spune:
Depre Kambucha uite aici ai toate informati necesare,eu una am folosit dar mi-a fost lene sa tot fac pe ceai in cantitate mare pentru pus la fermentat dupa cum explica procedura de obtinere a acestui ceai,e bun si sunt efecte daca te tii de ea.
http://www.kombu.de/romania1.htm
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
Nicoleta spune:
Aoleo, asa e de complicat?
Hm, eu ma gandeam ca inghit niste pastile si gata.
Nicoleta
Lilina, ma gandeam ca cei pe care ii intreb deja stiu despre ce e vorba, eu abia am aflat despre ea.
http://www2.alb.ro/dozaj.php