HELP!!!! LOGOPED!!!

HELP!!!! LOGOPED!!! | Autor: deliak

Link direct la acest mesaj

Buna,
Nu am mai postat de mult pe forum, doar am intrat in vizita, insa acum am nevoie de ajutor.
Daca ma puteti ajuta, am nevoie urgenta de un logoped pentru baietelul meu de 3 ani si opt luni!!!
Daca stiti voi pe cineva sau poate daca exista cineva printre voi care are specializarea asta, as avea ne voie de ajutor. Macar doua ore pe saptamana sa vina sa lucreze cu puiul meu.
Daca ma puteti ajuta, va rog sa-mi scrieti pe forum sau la adresa de mail kdfelix2003@yahoo.com

Va multumesc mult
Karla

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

La Budimex au un medic logoped f bun.Din pacate nu mai stiu cum se numeste d doctor .
Eu am fost foarte multumita de cum a lucrat cu fiul meu.
Consultatiile se faceau in policlinica spitalului.
Bafta multa!

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Gata ,mi-am amintit doamna dr Causneanu.

EVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Din pacate, Eve, aceeasi doctorita despre care imi spui, ne-a pus acum un an ,un diagnostic ,care mi-a facut parul maciuca si care nu avea nici o legatura cu realitatea.
Poate voi ati avut mai mult noroc cu ea....

Iti multumesc oricum pentru raspunsul prompt.
Te pup.

Mergi la inceput

Imi pare rau,noi am mers la dansa acum 5 ani .S-o fi schimbat intre timp.
o cautare pe google ai incercat?
Bafta multa !

EVE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La sp.ORL Dr. Hociota sunt logopezi buni, 2 la numar, mai exact, dar trebuie sa te duci la ele, la oricare si sa vezi daca vor sa vina acasa.

Eu stiu ca se lucreaza doar in cadrul spitalului, dar cine stie?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

Eu sunt logoped. Nu stiu ce probleme are copilul,dar deocamdata este prea mic. De ce nu mai asteptati pana pe la 4,6 ani.Asta in caz ca nu este hipoacuzic.Eu lucrand intr-un Centru Logopedic Interscolar (in ragimul Min.Educatiei) nu vi-l pot prelua acum la sfarsit de an, dar din septembrie... Pana atunci faceti in joaca exercitii cu limba,buzele,obrajii, exercitii de suflat in instrumente muzicale,invatati-l onomatopee.Daca doriti puteti sa-mi scrieti pe adresa _cioaca@yahoo.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by betiana

Eu sunt logoped. Nu stiu ce probleme are copilul,dar deocamdata este prea mic. De ce nu mai asteptati pana pe la 4,6 ani.Asta in caz ca nu este hipoacuzic.Eu lucrand intr-un Centru Logopedic Interscolar (in ragimul Min.Educatiei) nu vi-l pot prelua acum la sfarsit de an, dar din septembrie... Pana atunci faceti in joaca exercitii cu limba,buzele,obrajii, exercitii de suflat in instrumente muzicale,invatati-l onomatopee.Daca doriti puteti sa-mi scrieti pe adresa betiana_cioaca@yahoo.com.

betiana

deliak, scuza-ma ca ma bag peste subiectul tau, dar as vrea s-o rog pe betiana, daca vrea si daca are timp, sa sfatuiasca niste mamici la subiectul asta: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=99690

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

quote:
Originally posted by betiana

Eu sunt logoped. Nu stiu ce probleme are copilul,dar deocamdata este prea mic. De ce nu mai asteptati pana pe la 4,6 ani.Asta in caz ca nu este hipoacuzic.Eu lucrand intr-un Centru Logopedic Interscolar (in ragimul Min.Educatiei) nu vi-l pot prelua acum la sfarsit de an, dar din septembrie... Pana atunci faceti in joaca exercitii cu limba,buzele,obrajii, exercitii de suflat in instrumente muzicale,invatati-l onomatopee.Daca doriti puteti sa-mi scrieti pe adresa betiana_cioaca@yahoo.com.

betiana

Va multumesc doamna Betiana pentru disponibilitate. Osa va scriu un e-mail sa va explic exact situatia.

Karla

Mergi la inceput