Injectie ptr. oprirea lactatiei?
Salutare burticute!
Sar si eu cu o intrebare, sper ca puteti sa ma ajutati!
Sunt la a doua "burtica", bolnava cronic si cu medicamente, care din pacate nu permit alaptarea. La primul copil am avut mari probleme (mastita si din cauza med. contra mastitei si a lactatiei, o criza f. urata de colita - boala mea) ptr. ca nestiind ca nu am voie l-am pus la san cateva zile.
Intre timp am auzit ca ar exista o injectie, care se da imediat dupa nastere si care opreste f. bine lactatia fara nici un fel de efect negativ ... si sincera sa fiu, m-am bucurat tare mult. Luni m-am inscris la clinica unde o sa nasc si personalul de acolo nu stia de aceasta injectie, recomandandu-mi "doua pastilute" speciale ptr. oprirea laptelui. Mie insa imi e frica de tot ce trece "prin colon".
Intrebarea e: stiti cumva numele acestei injectii, ca sa o pot cauta singura la farmacii? Binenteles ca la urmatorul control o sa-mi intreb si ginecologul si o sa intreb si la farmacii ... dar nu prea am sperante.
Multumesc mult de tot si astept raspunsurile voastre!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Raspunsuri
Irinusha spune:
Chiar nu stie nimeni de aceasta injectie? Am intrebat la farmacii aici si pare sa nu existe ceva ... nu prea mai am sperante!
Rog moderatorii sa mute subiectul la "generala", poate am mai mult succes. Multumiri!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
monu spune:
Nu stiu daca te ajuta dar eu pun linkul
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25454
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=46814
In Ro unele mamici au folosit cu succes Dostiex
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Irinusha spune:
Monu, multumesc frumos! 
Am mai cautat si eu pe net, dar gasesc doar "tablete". O sa vorbesc maine si cu ginecologul, poate stie el ceva.
Numai bine! ... si multumiri si moderatorului ptr. ajutor!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
hcclara spune:
Irinusha, si eu stiu ca exista injectie pt. oprirea lactatiei, aici te intreaba pe masa de nastere daca vrei sa alpatezi sau nu, dar nici eu nu stiu din pacate cum ii spune.
toate cele bune, claudia
Criss75 spune:
Stiu de pastilele de bromoprocriptina care se dau pentru oprirea lactatiei. De injectie n-am auzit.
Mada spune:
Era o fata cand am nascut eu, nick este ralucule, care a facut ceva o injectie sau pastile nu mai stiu exact pentru oprirea lactatiei. Nascuse in Germania. da-i un pm poate reusesti sa afli.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
principe spune:
draga irina
te sfatuiesc sa iei legatura cu pediatrul sau cel mai bine sa te interesezi daca nu exista o organizatie pro lactanta ei stiu printr-e altele si care sunt medicamentele care inhiba lactanta.
eu am fost la una se numea "lapte si miere" dar nu in ro ,nu pentru oprirea lactantei,faceam un tratament si mi sa spus ca tratamentele care noi le luam doar daca sunt in doze f mari( care near face si noua rau ) deci daca tu iei un tratament cu medicamente pe al caror ambalaj zice interzis in timpul lactantei ,nu este valabil( sunt putine medicamente care sunt daunatoare bb-ului,in astea sunt halucinogenele ,antidepresivele puternice) ,cit despre mastita ,ea apare datorita unei alaptari necorespunzatoare ( pieptul trebuie golit,daca ramine laptele acumulat se produc infectii)daca ai avut problema la primul bb asta nu inseamna ca ai sa ai si cu al doilea .
cred ca mai mare rau faci bb-ului ne alaptindul la pipt.
daca vrei te pot ajuta cerindu-i clinicii la care eu am fost ,sa-mi dea adrese la clinici omoloage posibile in ro sau germania,ptru a te informa daca tratamentul tau este daunator bbeului.
Irinusha spune:
Fetelor, multumesc ptr. raspunsuri si sfaturi!
Am vorbit si cu ginecologul si mi-a explicat ca injectiile erau pe baza de hormoni si nu prea eficace, de aceea nu se mai administreaza de ceva vreme. Mi-a recomandat Dostinex, fiind ce-l mai bun si ca nu trebuie doza mare. Acum sa vedem si sa speram :)
Numai bine! 
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &