Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 28
sim_stoian spune:
Buna dimineata!
Am facut o lista cu
care ar vrea sa vina la intalnire:
Sim_stoian
Tomasa
Roxana_G
Sabina
Mami25_7
Andries
Mandarinutza
Ses, tu intrebasei daca primim si din provincie. Primim, cum sa nu. Doar sa poti tu veni.
Mai ramane sa stabilim data si locul
Eu nu pot doar pe 11, in rest, orice zi e OK.
Danuta36, si eu am RH negativ. Mi-am facut o dozare de anticorpi pana acum, urmeaza sa o repet in sapt 28.
Sim
22+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Sabina spune:
siiiim, unde ai facut dozarea? eu sunt o inconstienta, inca nu mi-am facut nimica.
Ai facut la Institutul de hemato cumva? stii ce program au?
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Annisia spune:
Sabina, daca te linisteste cu ceva, eu sunt si mai inconstienta. Nici macar nu stiu ce RH am. Desi mi-am facut analize de mai multe ori, niciodata nu am cerut si asta...
Sabina spune:
aoleu mami.Pai ar cam trebui sa stii :)
Eu am aflat RH tot cu ocazia primei sarcini, ca altfel nici ca ma interesa....dar sa stii ca e f f important, la un Doamne fereste transfuzie etc.....
(las ca nici io nu m-am dus sa-mi vada dentistu plomba cazuta.....)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
siiiim, unde ai facut dozarea? eu sunt o inconstienta, inca nu mi-am facut nimica.
Ai facut la Institutul de hemato cumva? stii ce program au?
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Da, la Institutul de hemato am fost. Au program de la 8 la 10 parca la recoltari si iti trebuie trimitere de la medic. Eu am facut 2 dozari - si cea de RH, si cea pt grupa pt ca noi avem si incompatibilitate de grupa pe langa cea de RH. Deocamdata nu au aparut anticorpii, dar astept analizele din sapt 28.
Sim
22+
StefanAsa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Hai ca ma duc jos la policlinica sa vad daca imi pot face aici analiza minunata. Nu plecati, ca ma intorc repedeeee!!!!
cristina85ss spune:
Fetelor ma bucur sa vad ca stabiliti o intalnire,poate si noi fetele din italia intr-o zi o vom putea face
Crishtinainteresanta adresa ai gasit,personalizata si practica 
Cristina
20+ 
Pinacolada spune:
fetelor vesti bune! A-ti avut dreptate! Am fost ieri la dr si mi-a dat pentru contractii no-spa, scobutil si 1/2 diazepam! Slava DD ca e ok!
Mi-e spus ca va fi baietel, dar eu tot mai sper ca pe data de 16 mai herghelegiu sa-mi zica altceva:)))))
In alta ordine de idei pielea ma mananca ingrozitor, ma scol noaptea -horror! mai are cineva simtomele astea?
Va pupic pe toate!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Roxana_G spune:
Neata. Salutari rapide, ca intru intr-o sedinta. Azi era zi de chiuleala pentru gradina, insa am amanat plantarea pe dupa-amiaza ca inetevenit neprevazutul Voiam sa va povestesc ceva haios de ieri, ca si uitasem, cum era sa iau eu amenda. Dar cred ca nu apuc acum.
Gabriela, arsuri eu am mai mereu, noaptea si mai si ca e pozitie orizontala. Tare fain aratati si tu si burtica!
Raluca, ai grija cu colicile renale, sunt tare pacatoase. Multa sanatate!
Tomasa, am ametit cu atatea propuneri de intalnire. Ma gandeam ca am putea sa lasam 2 ture la intalnire, una pe 9 si una pe 11 si fiecare ajunge cum poate. Cum ti se pare?
Missy, pune picaturi sau apa marina la culcare, ca nu are nimic. Eu oricum am vesnic nasul infundat. Si vezi sa nu fie aerul uscat in camera.
Pinacolada, sa inteleg ca e ok cu colul? Dar contractii tot ai? Asa des? Oricum pana la Herghe mai ai ceva de asteptat. Mancarimi am si eu, pe sani si pe burtica, si de azi sunt cuminte si ma dau cu ulei.
Sabina, mi-a luat sotul meu Frei Ol pana la urma, Weleda cica aveau intr-o farmacie mai departe si se grabea. E ok, l-am si inaugurat.
Rox
22+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
sim_stoian spune:
Pinacolada, si pe mine ma mananca pielea. Am inceput sa ma dau seara cu ulei de masline si parca e ceva mai bine.
Sim
22+
Stefan
Asa creste bebe
Poze