Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 27
laviniaN spune:
Danuta o sa-l simti pe bebelas atunci cand vrea el,sunt fete care la 17-18 saptamani au simtit ...eu abia pe la 20 de saptamani dar foarte vag,cel mai bine si clar am simtit la 22 de saptamani....ACUM AVEM PROGRAM ARTISTIC IN FIECARE SEARA DE LA 23
in legatura cu vopsitul parului parerile sunt impartite am o prietena care prin saptamana7 si-a pus doua tuburi de vopsea in cap este blonda,nu stia ca e gravida.
Gabriela ai o burtica tare frumoasa ...iar tu o sa fii o mamica frumusica....fetita ta o sa fie foarte fericita.
LAVINIA22+
Raluca spune:
Salutare burtici...
Danutza eu am Rh negativ si sunt la a oua sarcina..sper sa nu fie probleme.
Gabriella
frumoasa burtica!
Eu sunt super nasoala..de aseara am o colica renala-se pare..dureri de toata frumusetea, am fost de dimineata la dr. Mi s-a facut echo-bb e bine da' nu pot lua calmante asa ca ...rabd si e groaznic!
Raluca
(DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
tomasa spune:
Raluca, cred ca e groaznic, scumpo. Te pup cu drag si sper sa-ti treaca repede durerea. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+
Sabina spune:
neata!
maai, eu nu pot. Daca pica intr-o miercuri,. e ziua cand trebuie MUSAI sa iau fata de la gradi.Sotul meu e plecat in ziua aia.
uffff :(
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
jojo_miha spune:
Buna dimineata!Ce frumos, pe aici tot bebelusi misca,stiti daca sunt baieteii sau fetite,eu nimic
,luni mergem la echo si poate atunci vedem ceva.
Danuta36 vad ca in trecut ai avut probleme cu tensiunea si ai si acum,din ce saptamana ti-a crescut tensiunea si acum cat o ai.Si eu am facut preeclamsie dar la mine a murit fetita si acum am inceput cu tensiunea 16/10 dar la ora actuala este ok si fara tratament dar sunt in medical.
Va pup si va urez o zi buna!
Mihaela
16+
tomasa spune:
Marti pe 8, atunci? Sau macar luni pe 7 mai? Mie mi-e indiferenta atat data cat si locatia. As vrea doar sa ne cunoastem.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+
Sabina spune:
Raluca, te pup sa-ti treaca repede, repede!!
Nu exista macar ceaiuri care te-ar ajuta?
ufff :((((
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Missy spune:
vai dar ce harnice sunteti! pleaca omul la ora 22 de la calculator si pana a doua zi la 9 gramada de postari. si ce burtici faine aveti. a mea parca nu e asa mare, dar ma bucur, cu alexia eram mai usor de sarit decat de ocolit. sanatos sa fie (eu inca trag speranta dupa eco de ieri ca o fi totusi baiat, desi a zis, nu sigur ce-i drept, ca e fetita). dar oricum cred ca o sa fie o neastamparata. prima miscare am simtit-o la 16 sapt, usor ca un fluture, dar de o saptamana incoace suport niste lovituri . . .
azi-noapte n-am prea dormit, din nou, vesnica cauza nasul infundat, nu scap nici cum. zice ca ar fi de la minunatul concern kronospan din oraselul nostru, care ziua scoate 5 fumuri si noaptea 10, chimicale peste chimicale. azi la 5 e meeting mare in oras, lupta mare sa ne ocroteasca cineva si noua sanatatea. va dati seama ca ma duc cu copil, burtica, sot, bunici si tot ce mai gasesc. ca tare mi-e drag oraselul nostru si n-as vrea sa ma mut din cauza unei fabrici.
va doresc un weekend placut si ne auzim cel mai probabil luni
19+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila