Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 26
iuli8700 spune:
Annisia, am simtit o unda de sarcasm in mesajul tau despre "i"-uri ... "Uite ca tu esti plecata din tara si nu ai uitat ca uneori ~copii~ trebuie scris cu trei de i..."(citat) ... M-a facut sa simt sarcasmul tau pentru ca mesajul meu chiar avea acea greseala "Mandarinutza, sotul meu nu e genul petrecaret dar pur si simplu am vazut ca nu prea are rabdare cu copii...."
Dar oricum nu mai conteaza...sa lasam amanuntele... si chiar nu m-am basicat(prea tare)...chiar mi-ai fost simpatica pentru ca mi-am adus aminte de prietena mea cea mai buna pe care nu o am aproape(ea e in tara, in Constanta)... are acelasi temperament ca al tau, e o zapacita si chiar adora vanatul greselilor gramaticale
Te
Iuli
21+ 
Iuli graviduta
sim_stoian spune:
Feteleeeeeeeee, eu nu pot pe 11 mai. Pe 9 sau 10 nu se poate?
Sim
22+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
O lista cu fetele care si-au anuntat participarea o sa fac eu maine.
Nana, mai organizam o intalnire cand vii. 
Sim
22+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
iuli8700 spune:
Sabina, ma bucur ca ne-ai adus la vedere acea parte din regulament. Chiar as vrea sa avem aici o discutie ca intre prietene si nu una obositoare prin a-mi citi mesajele de 2 ori inainte de a le trimite ca nu cumva sa am vreo greseala gramaticala strecurata din neatentie sau din graba. Chiar nu avem timp pentru asta .
Iuli
21+ 
Iuli graviduta
iuli8700 spune:
Annisia, stai ca eu acum am vazut celalalt mesaj al tau
...deci greseala mea n-a fost o aluzie la greseala Mandarinutzei..daca ar fi fost as fi lasat sa se vada cumva. In general nu sar la cearta, chiar nu sunt o fire certareata deloc...dar cred ca hormonii isi spun cuvantul ca nu degeaba sunt 
![]()
Iuli
21+ 
Iuli graviduta
Sabina spune:
bre, eu atat va zic: daca mai vad atmosfera usor hormonala pe odiseea noastra mai gasesc puncte de regulament.
ia treceti la pupat piata independentei![]()
(stiu ca nu s-a suparat nimeni, da nici aluziile nu-s bune
)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Gabriela77 spune:
Mandarinutza, asa sa faci, las-o mai usor! Asa voi face si eu!
Ses, succes cu vopseaua!
Iuli, si eu tot asa cred ca barbatii se maturizeaza la primul bebe, al meu deja da semne! Yupeeeeeeeee!!!!
Lavinia, strengarita fetita ta, numai pe ficat s-a gasit sa stea???
Annisia, mai bine in concediu! Mai du-te asa de senzatie pe la lucru, in rest…pauza! Si normal ca toate iti invidiaza burtica, e supermisto! Pupici! Ai grija cu burtica!
Pupici, somn usor!
Gabriela,
20 + 
mandarinutza spune:
Hai ca m-am linistit de cand cu mesajul Sabinei. 
Noapte buna 

Mandarinutza
22+
Antonia Maria
Poze
danuta36 spune:
Lavinia,de-abia astept sa-l simt miscand pe bebe si poate aflu si ce este pe 17 mai,cand merg la eco.
Azi am fost la titrare de anticorpi,caci am Rh negativ,iar sotul pozitiv.Mai e cineva in situatia asta pe aici?
Ses,azi mi-am vopsit si eu parul,caci era prea mult alb la radacini,dar nu m-am uitat daca continea amoniac sau nu...
Noapte buna!
Gabriela77 spune:
Nu am somn, asa ca postez si eu cateva poze cu burtica mea de la 20 de saptamani. Mi se pare ca a crescut asa peste noapte...
Una peste alta, de 2 nopti am niste arsuri la stomac. Uffffff!!!
Somn usor!
http://community.webshots.com/user/marginean_gabriela77
Gabriela,
20 +