Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Tomasa multumesc mie glucosa mi-a iesit 68,si am vazut ca minimul este de 70-110 pe hartie.M-am speriat

Cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaa, pai as vrea si io intalneala...da nu pot joia deloc.E cea mai grea zi pt mine.parca tot vineri pe 11 e mai bine:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, ca bine zici. Eu am cunoscut-o de curand si eram prevenita ca e grasa si burtoasa rau (intre noi fie vorba e si asta o strategie ca sa fie omul pregatit pt rau si sa aiba un soc pozitiv , sa nu mai conteneasca apoi cu complimentele, hi, hi, hi). Vorbisem la telefon cu ea si-mi spusese cum e imbracata si cu cat ma apropiam de locul intalnirii ma tot uitam dupa si n-o vedeam. Culmea e ca ma mai si uitam de jos in sus ca ea era undeva la o terasa suspendata. Ei bine, e absolut ok, nu e grasa pe nicaieri, iar burta e o draguta burtica de gravida, in nici un caz enorma cum se lauda . Mai ales ca e a doua burta!!! Asa ca nu va mai luati dupa ce spune ea, eu sunt martor. Na, ca te-am spus fetelor, sac!!!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Propun eu cateva locatii:
- Trattoria Il Calcio - care din ele e mai convenabila ca locatie
- Taverna 'La Gigi' - a lui Florin Calinescu - aici se mananca f bine si muuuuuuuuuuuuuuuult. Papanasii sunt beton.
- Thalia

Toate sunt testate de mine si sotul meu si se mananca bine.
Pe 11 nu pot eu ca plecam la Valea Doftanei.
Acum, eu am propus locatii, voi votati sau propuneti si altele si propuneti si o data.

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Cristina, daca ai sti cat as vrea si eu o glucoza 68, ca sa nu mai fiu nevoita sa beau porcaria aia.

18s fix

Mergi la inceput

Hai "la gigi" pe 11 mai. Ce ziceti? Mie Thalia imi place si acolo am fost la prima intalneala de gravide cu fetele mele de dincolo, de la ian-feb 2005, am deja nostalgii cand imi amintesc, dar mi-a sunat bine ce a scris Sim, cum ca se mananca muuuult si bun.
Mie imi mai place City Grill, dar si acolo am fost, iar acum parca as incerca ceva nou. Am chef sa experimentez .

18s fix

Mergi la inceput

Sim, scuze, acum am vazut ca tu nu poti pe 11. Hai pe 8 sau pe 9 mai atunci. Si eu as prefera sa nu fie vinerea ca am program scurt si ar insemna sa stau degeaba prin oras pana la ora intalnirii.

18s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Auzi Sim? Nu putusi maica sa taci? Pai nu ti-e mila de o biata amarata gravidutza? Vorbesti de lucruri sfinte ca papanasii? Vrei sa-i inund pe astia la birou cu balele mele?
Numai la papanasii de la restaurantul "La mama" ma gandesc! Doamne cat de buni!!!!!!!!
Deci neaparat trebuie sa maninc weekendul asta ca altfel nu se mai intelege nimeni cu mine. Uffff ce-mi facusi!!!!!

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Eu nu pot atunci ca plecam la munte. Pe 9 mai as putea. Pe 10 am vazut ca nu poate Sabina.

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Sorry, Nana. Si mie imi plac tare mult. Acolo 2 papanasii au 1 kg, ca servesc la jumatate de portie Eu asa iau cand merg La Gigi. Visez la ei de cateva zile bune. Da' acolo ai de unde sa iti iei? Sau iti faci?

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput