Mamici de septembrie - octombrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
danielle02 spune:
nana sa stii ca si la mine au functionat prunele uscate.nu mai sunt constipata daca mananc numai cateva pe zi.
si mie mi-e rau de la apa,imi vine sa vomit pe loc daca beau un pahar,dar storc o feliuta de lamaie ca sa ii dea gust si merge ![]()
danielle
19+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Sabina spune:
Roxana, de ce nu puneti voi niste copaci mai inalti de jur imprejur?
v-ar lua tot soaele?
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Andries spune:
Buna fetelor, ce mai faceti?
eu vin de la medic, am fost la infectioase si mi-au spus sa las copilul la locul lui pentru ca o a doua eruptie de varicela (dupa boala sau dupa vaccin) se poate intampla oricui si nu afecteaza copilul. Deci sunt fericita nevoie mare, de dimineata ma hlizesc incontinuu.
Nu am apucat sa citesc chiar tot, dar vad ca in general sunteti bine, am retinut ca afibebe e suparata ca sta acasa, draga mea nu trebuie sa stai suparata, e mult mai bine acsa daca iti poti permite, lasa gandurile neplacute, stiu cum e stresul asta ca si eu cu Victor daca as fi putut faceam ecografie o data la doua zile numai sa vad ce face si ca e bine ![]()
![]()
si evident ca a fost bine mersi.
Roxana prost si urat obicei mai au vecinii, din pacate, daca nu te poti intelege cu parintii e mai dificil de rezolvat problema asta, gardul ala este mai mult simbolic, copiii oricum vor veni daca parintii le permit si le vor permite mizand pe faptul ca nu vei putea sa ii iei la goana.
Sanatate si o zi buna va doresc!!
Andries
laviniaN spune:
Roxana ai o fetita tare dulcica!e destul de nasol cu gardul acela micut nu cred sa rezolvi problema doar cu vorba buna oricum copii vor urmari cand nu sunteti acasa si vor intra din nou...eventual planteaza niste arbusti in jurul gardului.
Afibebe punei la bebelas muzica clasica ....bebelusa mea incepe sa miste cand ai pun vivaldi e chiar haioasa.
Ripley si eu am fost la TT tot la gine1 BUTNARIU la facut nu prea e vorbaret din fire nu mi-a spus nimic doar ca tootul este bine si ca e dezvoltat normal....a tot notat asistenta pe un carnetel masuratorile.
Nana si eu am luat miere de albina cu apa calduta dimineata intr-un timp era chiar ok,dar acum vad ca nu mai functioneaza nici asta....iar prunele uscate nu au deloc efect la mine.
Anissia am citit ce mi-ai scris aseara sper sa ma descurc...mi sau descarcat niste poze de pe yahoo direct in pagina aceea pe care trebuie sa le sterg antai apoi o sa incerc sa fac albumul.
LAVINIA
22+
Sabina spune:
am uitat sa le felicit pe tate celecare au aflat sexul bebelusilor si sa o intreb pe Tomasa cum ar putea o fata de 1.61 m , de 67 .5 kg sa fie subtirica? CUM???????
;-))))))))))))))))))))))))
de azi insa incerc sa tai sarea total.Ieri am luat cateva linguri dintr-o mancare f f sarata si azi sun BUTOI, pana si buzele imi sunt umflate.
va pup, am iesit pe usa ca am zi plina.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ramonaiani spune:
Oau, fetelor, dar ce active sunteti azi pe forum!
Testul pentru diabet gestational se face intre saptamanile 25 - 26. I-am spus asistentei ca nu e o problema (tata are diabet si de-aia mi-am cumparat aparat de glicemie si o masor de fiecare data cand nu ma simt bine). Asa ca ea mi-a spus sa ma duc la farmacie si sa imi cumpar singura solutia, sa masor glicemia inainte si la vreo 2 ore dupa ce beau solutia respectiva (o sa citesc eu ce scrie pe prospect) si sa vin la ei cu valorile. Asa ca prea tragic, nu cred ca poate sa fie.
Amar
nu ma deranjezi de la invatat. Poti sa imi scrii pe ramonaiani@yahoo.com.
20+
Happiness_4_us spune:
O sa incerc si faza cu prunele, deja am in casa, mi-am cumparat fructe uscate asortate, insa am observat ca ma baloneza si de-aia nu am mai mancat.![]()
Daca as sti ca scap de constipatie, le maninc, chiar daca ma balonez, asta e.
Prunele trebuie mancate ca atare sau puse de seara intr-un pahar cu apa si pe urma bauta apa si mancate? Asa mai citisem aici pe forum pe undeva. Incerc s acaut iar sa vad cum era exact.
Nana,
20+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alinus_25 spune:

Salutari
dutze si 
!
Danuta, Cristina, Gema, bun venit!
Vad ca multe dintre voi au deja probleme cu dormitul noaptea.
La mine e putin tragi-comic deja.

Marti am dat sa pun o oala sus, pe ultimul raft in frigider, si parca mi-a taiat cineva coloana in dreptul omoplatilor, am un junghi cumplit.
Nu era suficient ca am un uter deviat pe stanga (latero-deviatie uterina - nu se vede dar il simt pe bb numai pe partea stanga, e ca un pietroi, si e mult mai tare burta acolo... dar dr m-a asigurat ca pe masura ce bb creste, uterul se va centra......il fac mijlocas pe bb Iulius).
Acum mi-e teapan tot spatele noaptea. Si mi-e tare greu sa mai dorm si pe stanga, ca e bb acolo si simt ca nu e ok.
Acum avem program de frectii de 3xzi, si de 'intors' in pat noaptea.
Aveti idee, Carmolul dauneaza in sarcina?
Statul in pat are, cred, si dezavantaje, ca mi s-au tocit oasele.
De maine gata, back to work. Sunt aproape fericita!!! S-au dus cele 14 zile de medical.
17s fix
alinus_25 spune:
Nana incearca si curmalele...sau poate le-ai incercat deja. Eu mananc din alea uscate, cate 3-4 la fiecare masa.
Cred ca varianta cu prunele inmuiate de cu seara e valabila pt alea romanesti, ce le cumperi din piata, si trebuiesc oricum spalate, oparite...si apa sigur se arunca.
Probabil ca tu ai gasit acolo din alea ambalate frumos, igienic...vb aia... pe acolo alimentatie la standard, nu la noi. Astea nu cred sa mai necesite oparire.
Rolul fibrelor(pt ca asta contin, ele ne vaforizeaza noua tranzitul) e sa absoarba, nu sa le consumam gata inmuiate.
Despre cereale -tot fibre- e alta poveste... in sarcina, datorita incetinirii tranzitului datorat hormonilor, determina carente vitaminice. In concluzie, cerealele trebuiesc inmuiate.