Bucurii de sept-oct 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 3
xandrutza_76 spune:
Mirabelac, pe tine si pe David!
Intalneala placuta!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
mexxa spune:
Fetelor am intrat sa va zic ca nu pot ajunge azi...sunt foarte obosita,Sebi nu doarme noaptea si nu am reusit sa ma refac....sper sa nu va suparati,dar decat sa apar zombi,mai bine nu.
Lili multumesc ca te-ai gandit la mine.
Distractie placuta!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
CristinaGoji spune:
Xandrutza - mi-ai facut pofta! Da' ce carlionti frumosi a facut Narcisa!!! Parca inainte nu avea parutul carliontat, nu? Foarte frumusica!
Mirabelac - plimbarica placuta si pofta mare!
Elenia - naspa asa, cu trezirile astea nocturne dese. Hai ca ziua te tine in priza, tot greu ii, dar se mai poate trece, cu conditia ca te lasa sa te odihnesti macar noapte. Dara, asa, sa te tina si noapte tot in priza, e greu. Te cred ca te lasa nervii si puterile. Tinem pumnii sa doarma noaptea bine Darius!
Multumesc, fetelor, ca ne-ati apreciat pozele! Sunteti niste dragute cu vorbele voastre, bune de uns sufletul
Vladic asta noapte a dormit relativ bine, adica s-a trezit la 12, hranit,adormit la loc, dupa aia la 2.30 - dat ceai, adormit la loc, dupa aia la 5, hranit, adormit la loc si dupa aia la 6 - n-amai mers nici o metoda de adormit, trezit definitiv. Servit mama somnoroasa cu , trimis tata somnoros la plimbare cu Yasha, servit fetele de pe forum cu si dupa aia - . Acum a adormit copilu, ca de la 6, de cand s-a trezit,numa acum a reusit sa adoarma. Iar eu profit, si nu fac galagie, ca as avea ce face, dar il las sa doarma linistit.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Am uitat sa ma laud (se pare ca in ultima vreme imi cam place activitatea asta, desi de regula sunt modesta) - pana acum Vladic se ridica in pcioruse tanandu-se de noi, azi insa a reusit sa se ridice in picioruse tanandu-se de patut! Poate repeta performanta mai tarziu, tot azi si reusesc sa-i fac poza. L-am culcat sa doarma, si nu auzeam nimi, ma si miram cum a adormit el asa, fara mare tam-tam si cand ma duc la el, agatat de patut rodea bara patutului cu mare spor.
Poze
xandrutza_76 spune:
Mexxa, de ce nu doarme Sebicu? Se trezeste ca nu mai are chef de somn sau e bolnavior? Fa si tu ceva nani cand doarme el...
Cristina, la fel si tu, daca doarme Vladic, nani langa el... Narcisa e cretisoara de mica, sper sa nu se schimbe...
mamicile nedormite (inclusiv Elenia)
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Am uitat sa ma laud (se pare ca in ultima vreme imi cam place activitatea asta, desi de regula sunt modesta) - pana acum Vladic se ridica in pcioruse tanandu-se de noi, azi insa a reusit sa se ridice in picioruse tanandu-se de patut! Poate repeta performanta mai tarziu, tot azi si reusesc sa-i fac poza. L-am culcat sa doarma, si nu auzeam nimi, ma si miram cum a adormit el asa, fara mare tam-tam si cand ma duc la el, agatat de patut rodea bara patutului cu mare spor.
Poze
Vladic...mare baiat are mama!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
Mexxa, tare imi pare rau ce citesc. Eu ce sa zic, dorm noaptea, ma lasa Maria, dar parca tot as mai dormi, am inceput sa iau cate un Magne B6.
Noi ne pregatim de decolat, mergem sa platim si netu'.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Acum nu prea stiu cu ce s-o imbrac, ca ieri avea manutzele cam reci cand am ajuns acasa.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Gety - stiu ca tu esti mai fricoasa in privinta frigului pentru Maria, dar eu stiu ca manutele reci nu sunt indicator ca i-ar fi frig la bebe, mai degraba nasucul. Dar si acesta mai da gres, de exemplu atunci cand e vant, varful nasului poate fi rece, dar nu inseamna ca i-i frig la bebe.
Poze
lilina spune:
wooooow...CristinaGoji
nu numai ca suntem capricoarne si avem bebei balante
dar se numesc si Vlad, amandoi
ce frumos
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe