Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, ce baiat mare ai! Mie imi place tare mult cum progreseaza Vladic, cred ca va fi visul oricarui prof de sport!
In legatura cu frigul asa stiam si eu; eu ii puneam mana Narcisei pe ceafa, pe burtica... asa controlam daca ii este frig...
Gety, plimbare placuta!
Eu o sa fac o pauza de forum, pazesc supica Narcisei (am sa incerc sa fac niste galuste de gris cu lapte praf, sa vad ce iese...) si parca as dormi putin... ca in rest treaba nu prea am, mancare mi-a ramas de ieri, doar ceva curatenie sa fac si mai tarziu cand se trezeste Narcisa, o sa iesim afara... Va pup!

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Fetili din Iasi ...intalneala placuta si nu uitati asteptam pozeee!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da, Lilina, ce coincidenta! Eu am observat mai demult acest lucru cu numele baieteilor nostri. Chiar faina chestie.
Xandrutza - Sa-i dea D-zeu sanatate multa la copilul asta, ca sigur sportiv il facem

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Da, Lilina, ce coincidenta! Eu am observat mai demult acest lucru cu numele baieteilor nostri. Chiar faina chestie.
Xandrutza - Sa-i dea D-zeu sanatate multa la copilul asta, ca sigur sportiv il facem
Poze

Pacat ca e ceva distanta intre voi 2, ca altfel te-ai fi facut si cu instructor personal de fitness pt Vladic!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

fetele care ati facut pasapoarte la copii
as vrea sa stiu urmatorul lucru: daca-l introduc pe bb pe pasaportul
sotului, platesc doar taxa de consulat 3 roni plus inca 3 DOAR ATAT ?

asta am inteles eu de pe site-ul evidenta pasapoarte

) Minorii cu varsta de pana la 14 ani:

FACILITATI PENTRU MINORI
Includerea in pasaportului parintilor si eliberarea pasaportului simplu pentru minorii care n-au implinit varsta de 14 ani nu necesita prezenta copilului la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple. Mai mult, includerea minorilor in pasapoartele parintilor odata cu emiterea pasapoartelor acestora, este scutita de plata taxelor consulare. In cazul includerii ulterior eliberarii pasapoartelor parintilor, taxele sunt urmatoarele: - 3 RON - taxa consulara - pentru titularul pasaportului - 3 RON - includerea - pentru fiecare minor ce urmeaza a fi inclus. Cererile pentru includerea (cerere model nr. 4) in pasapoartele ambilor parinti sau in pasaportul unuia dintre acestia trebuie sa fie insotite de urmatoarele documente: certificatul de nastere al minorului, in original si copie xerox; declaratia celuilalt parinte prin care isi exprima acordul cu privire la includerea minorului sau certificatul de deces, hotararea judecatoreasca de incredintare a minorului ramasa definitiva si irevocabila, in original si copie xerox; actele de identitate ale parintilor sau al reprezentantului legal, aflate in termen de valabilitate, in original si copie xerox. Declaratiile privind acordul cu privire la includerea minorului pot fi date in fata functionarului care primeste cererea. In acest caz, se prezinta si actele de identitate valabile ale parintilor, in original si copie xerox. Declaratiile pot fi autentificate in tara de notarul public, iar in strainatate de misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei in strainatate, precum si in fata autoritatilor straine. La depunerea cererii vor fi prezentate, pe langa documentele necesare, si 2 fotografii color identice, cu dimensiunile 35 x 45 mm pentru pasaport individual si cu dimensiunile 25 x 35 mm pentru includerea in pasaportul unuia dintre parinti. Confirmarea fotografiei reprezentandu-l pe minor se face de catre parinti in fata functionarului care primeste cererea la Serviciul Public Comunitar pentru Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple al localitatii de domiciliu. Cererile pentru includerea minorului ulterior eliberarii pasapoartelor parintilor se depun personal de catre acestia numai la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple al judetului de domiciliu.

d.A. Cererile care privesc INCLUDEREA (cerere model nr. 4) in pasapoartele ambilor parinti sau in pasaportul unuia dintre acestia vor fi insotite de urmatoarele documente:
- certificatul de nastere al minorului, in original si copie xerox;
- declaratia celuilalt parinte prin care isi exprima acordul cu privire la includerea minorului sau certificatul de deces, hotararea judecatoreasca de incredintare a minorului ramasa definitiva si irevocabila, in original si copie xerox;
- actele de identitate ale parintilor sau al reprezentantului legal, aflate in termen de valabilitate, in original si copie xerox;
In cazul includerii ulterior eliberarii ulterior eliberarii pasapoartelor parintilor, taxele sunt urmatoarele:
• 3 lei RON (30.000 lei ROL) - taxa consulara (se poate achita la agentiile CEC sau Trezorerie);
• 3 lei RON (30.000 lei ROL) - includerea;Declaratiile privind acordul cu privire la includerea minorului pot fi date in fata functionarului care primeste cererea. In acest caz, se prezinta si actele de identitate valabile ale parintilor, in original si copie xerox.
Declaratiile pot fi autentificate in tara de notarul public, iar in strainatate de misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei in strainatate, precum si in fata autoritatilor straine, acestea din urma trebuind sa indeplineasca conditiile de supralegalizare prevazute de lege sau sa aiba aplicata apostila conform Conventiei cu privire la suprimarea cerintei supralegalizarii actelor oficiale straine, adoptata la Haga la 05.10.1961.
Cererile pentru includerea minorului ulterior eliberarii pasapoartelor parintilor se depun numai la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple al Municipiului Bucuresti - din str. Nicolae Iorga nr. 27-29, sector nr. 1.

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

quote:

Poze

Pacat ca e ceva distanta intre voi 2, ca altfel te-ai fi facut si cu instructor personal de fitness pt Vladic!!!

PRINTZUL

Alexutza - simt ceva urme usoare de invidie Hai, promit ca O LUNA, sau chiar 2, nu ma mai laud cu progresele lui Vladic, si dupa aia o sa intru sa zic ca merge

Poze

Mergi la inceput

quote:

Alexutza - simt ceva urme usoare de invidie Hai, promit ca O LUNA, sau chiar 2, nu ma mai laud cu progresele lui Vladic, si dupa aia o sa intru sa zic ca merge

Poze

Hai ma ca nu e invidie...e doar admiratieee...Si nu fii rea su spune-ne in fiecare zi ce face Vladic ...chiar daca merge singur in picioareee...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Fetili pe undi sunteti???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Uite aici...tocmai am terminat salata de vinete..ca de dormit nu am sanse...Sebi este extrem de marait...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Mexxa- si al meu fuse oleaca marait azi pt ca nu am iesit afara si cred ca-l doare si gingiuta..asta e, mergem mai departe!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput