Care este idolul tau? (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Daaaaaaa,.........si ce super a fost el in filmul ala,"Ana si regele" parca se numea......e super individul......

Io-s berbeaca,daniela.......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ari, cum nu se deschide? E o posa draguta cu stallone.

BTW, stallone (the italion stallion) e rac toata ziua, s-a nascut pe 6 iulie. Sincer, cred ca viata (sansa) nu i-a acordat suficient credit ca actor, eu il simt mai bun (actor, repet!) decit ni se arata. A fost preferat de regizori pentru alte calitati si de aceea s-a ingramadit in sectiunea respectiva de personaje iar cind a fost el insusi producator sau regizor, cred ca a avut o anumita teama in a aborda altceva decit astepta publicul. Cred ca si-a irosit o parte din potential.

Brenda, daaaa, stiu, esti berbec, ma crezi sau nu fiecare cuvint al tau respira asta.

April, fa un research pe google, cauta personalitati din taur, o sa fii uimita de unii. De pilda, si fostul papa era taur (18 mai parca) dar si Hitler ( desi unele calcule il recunosc berbec, harta lui astrala demonstreaza ca e taur), contradictii o sa gasesti in diverse ipostaze ale personalitatilor. Pe scurt, taurul este o zodie a extremelor.

Fetelor, sa trecem la treburi mai serioase!

Sa slefuim subiectul! Puneti descriere a "idolului "(mai mult decit o poza) si, mai ales, ce m-ar interesa, o mica poveste despre acesta din punctul vostru de vedere, ceva care v-a fascinat, ceva care v-a impresionat mai mult decit obisnuitul.
De pilda, daca vorbim de Julio Iglesias (presupunem, da?), sa scriem si despre fapte din viata lui, dincolo de muzica adica despre fotbal (ca el a facut si fotbal), despre film, despre neveste, despre copii, etc), e adevarat ca necesita mai multa munca si mai mult research dar ginditi-va ca munca slefuieste, da satisfactie.
Deci ce spuneti?
Facem asa sau nu?

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Facem!

Eu stiam ca Hitler era rac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Din punctul meu de vedere, daca e cantaret il apreciez dupa voce, interpretare, puterea de a transmite emotia dincolo de ecran. Daca e actor ii apreciez calitatile de interpretare, chiar improvizatie, usurinta si convingerea cu care interpreteaza rolul si nu in ultimul rand farmecul.

a venit primavara...

serbare-Gradina de legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Vad ca vorbiti de idoli ... apoi nu stiu daca il pot numi asa, dar feblete cu siguranta ! Si este vorba de brunetul Jake Gyllenhaal, ca ati amintit de culoarea de par ! Mie mi se pare adorabil, i-am vazut toate filmele si il astept in continuare ... doar pe marele ecran, ca pe "al mic" e cam greu sa il aduc !!

Editez, ca nu am citit cu atentie mesajul Danielei !
Despre Jake - are 26 de ani, Sagetator (nascut pe 19 decembrie), m-a impresionat jocul din filmele in care a jucat (filmul cult de acum Donnie Darko, preferatul meu - The Good Girl, apoi Moonlight Mile, Brokeback Mountain, The Day after tomorrow si Zodiac, cel mai recent, care este acum pe marile ecrane). A fost nominalizat in 2006 printre primii 50 cei mai frumosi ai lumii, a facut pentru o perioada cuplu cu Kirsten Dunst, de care s-a despartit pare-se pentru ca nu ii placea viata tumultuoasa si plina de petreceri pe care aceasta o ducea, momentan se pare ca este in compania lui Reese Witherspoon (cam asta spun birfele de la Hollywood !). Viata personala este destul de retrasa, are doi ciini pe care ii iubeste foarte mult si ii plac lucrul cu lemnul si gatitul !! Altfel, are o nominalizare la Oscar (pentru filmul lui Ang Lee) si un premiu Bafta cistigat. A facut campanie in numele ACLU (American Civil Liberty Union), cheltuieste anual o suma pentru plantarea de pomi in Mozambic, parte din programul Future Forests si s-a implicat in campania pentru aducerea la cunostinta a urmarilor modificarii climei (dupa filmarea lui The Day after Tomorrow).
Speri ca nu am plictisit pe nimeni cu rindurile acestea si va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Alice! Bine ai venit la club.

Ei, cum adica "plictisit"...Ti-ai facut temele perfect.

Si mie imi place Jake, nu stiu ce-or zice fetili dar mie imi place despre el. Am vazut si-o prezentare pe vh1, l-am remarcat si prin filme (desigur, n-am vazut cite ai vazut tu dar incerc sa recuperez).

Revin.

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumesc, Daniela !
De el ... despre el ... eu sint complet fascinata de baiatul asta (mi-am pus un wallpaper maaaare pe calculator cu Jake si imi zimbeste in fiecare zi de acolo !!). Nu am vazut chiar toate filmele lui (Bubble boy si Lovely and amazing nu le gasesc deloc), dar cele pe care le-am vizionat m-au facut sa cred ca are talent cu carul !! Aaaa, uitasem de Jarhead (acolo se vede ca a lucrat intens la sala, ca facuse neste muschi, mama-mama !!), era o dulceata cu caciulita aia de mos craciun pe cap, curatind vece-urile !
Dar bucatica de film care mi-a placut CEL mai tare este cea din The Good Girl, cind afla ca iubita lui l-a inselat cu altul, si in masina cu ea incepe sa plinga si ii spune "You are o whore ... you whore !" (pentru cine a vazut filmul).
Am cautat pe net si am dat de o multime de site-uri care contin informatii despre el, dar www.iheartjakemedia.com/index.php?cat=8" target="_blank">acesta mi s-a parut cel mai interesant si are si o gramada de poze nu doar oficiale, ci si din viata de zi cu zi !
O zi buna doresc tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Bun venit Alice.
De toate pt toti....eu tot la Freddie raman......fac ce fac dar tot la el ma intorc....vocea lui e unica pt mine

...asta-i piesa cu care m-a "prins" in '82 www.youtube.com/watch?v=GEI4U5KyAS0" target="_blank">Radio Ga Ga

a venit primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Daaaaa.......ce sa zic? De regula,cand mi-a placut cineva,mi-a placut pentru un talent anume.
Alain Delon,in afara faptului ca era frumos,era si bestial in filme.
George Michael,in afara faptului ca e frumos,are o voce si o muzica de milioane(aporpos,pe 31 ma duc la cocnertul lui....)

Dar n-as putea spune ca mi-a placut cineva atat de frenetic incat sa rasfoiesc si sa aflu fel si fel de amanunte despre persoana repsectiva.

De exemplu,unul dintre putinii despre care m-a fascinat sa citesc,este Florin Piersic,pe care l-as asculta non-stop fara sa ma plictisesc,l-as asculta cum recita,cum povesteste,cum joaca......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

ce bine de voi care sunteti in Bucuresti....mergeti la concerte....eu nu-s in stare sa bat 500 km pt un concert.....doar de-ar veni Freddie

a venit primavara...

Mergi la inceput