Care este idolul tau? (14)
Raspunsuri - Pagina 4
buggy spune:
Mie imi place Edward Norton fff mult.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
brendamitran spune:
Bueeeyyy.....de unde tot stiti voi cand e ziua cuiva? Ca incep sa intru la idei.....e vreun serviciu secret pe aici?
La multi ani,Daniela!
Sa fii fericita,sa fii sanatoasa si mai ales implinita!
Si anunta-ma cand vin la tine,ok? Sau ai uitat?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
DARAEL spune:
Am intarziat la savarine, vin si friptane ?
Sau mai prind si eu ceva ?
La Multi Ani Daniela !!!
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Bueeeyyy.....de unde tot stiti voi cand e ziua cuiva? Ca incep sa intru la idei.....e vreun serviciu secret pe aici?
La multi ani,Daniela!
Sa fii fericita,sa fii sanatoasa si mai ales implinita!
Si anunta-ma cand vin la tine,ok? Sau ai uitat?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Multumesc de urari!!
N-am uitat, cum sa uit, numai ca eu sint cam inceata, tre' sa planuiesc, sa pun lucruri cap la cap, sa despic firele in 14 mii inainte.
Chiar ma gindeam ca ar fi grozav sa ne vedem undeva cu totii(nu stiu unde, dar sa gasim macar un copacel alaturi daca nu o intreaga poienita) sa ne vedem si sa ne zimbim cu drag! Si sa mincam bine (adica bunatati), ei, o sa presupunem pur si simplu ca ne sarbatorim zilele de nastere in aceeasi zi.
Nu-i buna ideea?
Darael, n-ai intirziat! Multumesc de urari, nu numai ca imi plac savarinele dar stiu sa le si fac! Mi-e si teama sa pregatesc savarine ca sint atit de bune (ma laud singura) incit mi-e frica sa nu va indop!
April, iti multumesc!
Buggy, te inteleg cu Edward, abia astept sa vad "Valul pictat", am vazut ca Irina M. Nistor i-a dat 4 stele din 5, ceea ce eeee, e ceva!
Arinna, unde esti? E racoare pe la tine?
Alice... Jake si Reese!. Buna combinatie, imi place! Aprob pozitiv!
LEdit, ca am uitat sa va spun: de ziua mea am baut singe de taur . Hi hi hi, nu va speriati! Nu era chiar singe. Asa se numea vinul rosu pe care l-am asortat la friptura. "Singe de taur"! Ce imaginatie mai au si astia de la domeniile viticole Tohani. Pacat ca era dulce-dulce, m-as fi asteptat la ceva mai aspru-amar-sec, asortat cu gustul aparte al muschiului de vitel "tras la bait", nevermind a mers si asa!
Qi
brendamitran spune:
Ahaaaaa......si la noi te-ai gandit?
Io-s de acord cu poienita!
BRENDA
FOREVER YOUNG
april spune:
mey, da greu ne-au mai picat fripurile de la poienita de nu mai dam pe aici .......sa dam jos savarinele
brendamitran spune:
io le dau deja........va tot astept si voi nimic.....
BRENDA
FOREVER YOUNG
april spune:
Helloooo, va invit la o plimbare in www.puzzlehouse.com/images/webpage/savana.jpeg" target="_blank">savana www.timonalavia.it/immagini/giraffa.jpg" target="_blank">africana...apoi escaladam www.diseno-art.com/images/kilimanjaro.jpg" target="_blank">Kilimanjaro
haleala gasim pe drum ...