Care este idolul tau? (14)
Raspunsuri - Pagina 29
liliana29s spune:
Frumos cintecel .
La mine cintecelul asta e in top de ceva timp spre disperarea sotului care nu intelege ce-mi place la "melodia aia lesinata".
http://www.youtube.com/watch?v=pth0uaTnLwc
D-na Mitran nu mai am asa mult de asteptat pina la tanti simbata acum fac 33 deci chiar floricica nu mai sunt .
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dani!!!
arinna spune:
Dau si eu cu o "aripa" de inorog straveziu pe aici ca numai treba am facut azi,,,maine vine mama la ,acu e 3 la mine si 10 la ea iar la 11 pleaca asa ca am fost tare prinsa -maine seara vine.
Si avem un program infernal pt maine, cumparaturi, incep cursuri de engleza, Zburatoru' si-a pierdut carnetul auto si mergem sa ne dea o hartie la mana ceva ca altfel nu o putem lua pe mama de la aeroport-nici nu i-m mai zis
Gremlinutza, ce bine ca ai revenit!N-am fugit, intru si eu cand ma ia inspiratia.
Brenduzty, nu-mi mai zice de engleza ca mor-iti razi de un biet incepator ca mini,mai ale daca e cantata,si oricum de cateva luni n-am mai studiat nik, incep un curs rasuflat acu, sa am cu cine schimba o vorba in limba asta a lui...Shake.
Ei, dar ce suflu a prins Daraelbravo!
Liliana, pai ai ras ca avea dreptate, asa-i?A vrut sa-l aminteasca pe Creanga
Danielaaaa, unde-s grupele ca am si uitat, nu mai scria nimeni, tare bine mi-a fost atunci si acummananc numai barbecue-carne si legume desigur dar "carne"des si nu e ghini deloc......si nu ma atingeam de asa ceva!Cand ma gandesc ca mancam legume congelate fierte cu putin cascaval, peste si pui...si ce slaba eram...si ce bine era.Acu ma iau toate alea din nou,un genunchi imi vine sa-l scot din tatani asa ma doare, pana la glezna ( ce poetic)Dar stii ca si eu ma gandeam la poezioare?Ce mai fac ?
Aprilutza, muzica cu indienii e favorita mea de mult, am venit aici cu cateva Cd uri "adevarate" si am vazut si cativa mesteri live,sunt super...de f multi ani aveam o casta cu muzica din Peru, era favorita mea...Si pe la no erau, unde stateam inainte, am mers la un muzeu de-al lor si ne-au pus sa cantam cu ei muzica de-aia tribala , am un CD da e f greu de ascultat, adica unul tipa ceva si ceilalti repeta si tot asa tot CD -ul.....adica eiaheeiaheiaooooooo....si toti: oeoeheiahooooooo
arinna spune:
Daniela,mai trebuie sa pun ceva poze cu matzul, am deja tone,http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/Tommy/ am mai adaugat dar nu stiu daca le-am aratat sau nu
E bine banditul, sta pana la 1 noaptea afara-sub supraveghere din cand in cand desigur - si ia snacksuri( hrana vie)
Se suie in florile de apartament ca in pom, le jumuleste bine,(de noi) iar noaptea scoate pamantul din ele si imprastie tot in jur.Pamant jilav, afanat, greu de maturat, mai ales din mocheta gri deschisN=are treba cu spray -no stay, no scratch etc....La cafea am program sa matur dupa el.In dormitoare nu mai are ce cauta ca am refugiat doua plante ca le facea varza tocata.
Altfel sunt nebuna dupa eldar mi-am visat una din cele de acasa,care ma obsedeaza, era asa bine, dadusem de ea pe aicisi nu-mi venea sa cred........
gremlin spune:
quote:
Marturisesc (nu dati cu castraveti in gradinar! ) nu l-am putut inghiti pe R. Crowe muuuulta vreme, a fost greu dar am invins... si azi si-a cistigat un binemeritat loc in my personal top fifty!
Daniela, Crowe a fost naspa in toate celelalte roluri (in care l-am vazut eu), dar in Gladiatorul nu cred ca i-ar putea tine altcineva locul. My opinion.
Who's first? In top 50. Bag sama ca-i ceva idol, ia sa-l vedem si noi. Sau eu, ca nu stiu.
Ca nu ma las pana nu va mai pun o piesa, de rascolit ceva. Amintiri, suflete... Ceva, pe-acolo.
www.youtube.com/watch?v=vEKYuE3YVR8
Arinna, sa stii ca am dat-o pe vin, gata cu berea, aici e frig. Am dat-o iar pe lacrimi... De Ovidiu, ca se mai gaseste.
Ce fain ar fi sa bem toti impreuna cateva sticle...Apoi sa ne intoarcem acasa...
Unde sa le bem? Nu stiu, ziceti voi... Pe net, ca unde altundeva.
liliana29s spune:
Beau ,daca ziceti voi ca-i bun va cred pe cuvint ca nu le am deloc cu astea :D.
Deci posibil idol demn de cercetat si luat in calcul. Numai sa nu fie tare ca eu si dupa un pahar de bere incep sa zimbesc cu subinteles spre toata lumea .
Dani!!!
april spune:
quote:
Originally posted by gremlin
[quote]
Arinna, sa stii ca am dat-o pe vin, gata cu berea, aici e frig. Am dat-o iar pe lacrimi... De Ovidiu, ca se mai gaseste.
Ce fain ar fi sa bem toti impreuna cateva sticle...Apoi sa ne intoarcem acasa...
Unde sa le bem? Nu stiu, ziceti voi... Pe net, ca unde altundeva.
dar un vin de coacaze negre n-ar fi bun?...la focul unui camin....la asa un frig...brrrrr
pisicutza mea
liliana29s spune:
Da ce e cu Darael de nu mai calca pe aici ??
Dani!!!
april spune:
quote:
Originally posted by liliana29s
Da ce e cu Darael de nu mai calca pe aici ??
da' noi nu-ti putem fi de folos?
pisicutza mea
liliana29s spune:
Nu de folos intrebm , de dor .
Dani!!!
april spune:
aici chiar ca nu-ti putem fi de folos....Daraele, te cauta fetele!!!!...si tu umbli brambura
vezi daca e singur pe la idoli.....ce bine de el....dau o fuga pe la "masini, tractoare" poate oi fi si eu singura intre baieti pe-acolo
pisicutza mea