Care este idolul tau? (14)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Da' di she,bre?
Ce are parerea mea de o soliciti in mod special?

BRENDA

Ca ai gusturi bune .

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).

Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gremlin spune:

Arinna, acuma sa te cautam noi pe tine!

Da, da, vinul!!! Pe lista de idoli pemiteti sa adaug Lacrima lui Ovidiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:

Da' di she,bre?
Ce are parerea mea de o soliciti in mod special?

BRENDA

FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Cum di she? I s-a verificatara valoarea, in timp.

Aproape de topic:

Liliana, arata bun baiatul asta, cine-i? ( o sa iau ignoranta mea in ce-l priveste drept al doilea semn de imbatrinire, o sa va povestesc eu si despre primul, imediatement...)

Departe de topic:

N-am gasit inca Syberia ( dar nu ma las, JG...NU MA LAAAAS, ai dreptate, trebuie!), am fost ocupata cu marea aia urita care mi-a facut numai nervi ca era murdara si cu cerul innorat.

Cu toate astea, m-am bronzat in 4 zile cit altadata in 14, first ca n-am plecat nici cind a plouat, am stat si-am dirdiit, second ca nu m-am mai stresat cu unguentele ( alea cu da-i si freaca *** cu bronzol, cu ingrediente minune cu morcovi si ulei de masline, mi-am pus doar protectie SPF 15 dimineata si n-am mai adoptat nicio pozitie "yoga" - sa expun partile interioare ale antebratelor, coapselor etc, de rideau si copchiii de pe plaja de mine, pur si simplu m-am trintit pe chaiselong si-am dormit cum am putut, in pozitia fetusului) si third ca am fost cu mami si cu soacramea pe care le-am pacalit pe rind ca au niscaiva talente ascunse de reflexoterapeute asa ca am primit niste bonusuri de masaj cu crema de arnica pe talpi ...ceva...un vis!
Maaaaare mirare, m-am bronzat perfect, nu tin minte sa mai fi avut asa bronz echilibrat si frumos.
Oare chiar o fi adevarat ca uneori, mai putin inseamna mai bun?

In alta ordine de idei, semnul ala (primul, de imbatrinire) a venit ca o ghiulea peste mine, niste baieti de fo' 20 ani care jucau volei pe plaja, din "tanti" nu m-au mai scos..."tanti, ne dati si noua voie sa jucam aici? tanti, va suparati daca ne lasam si noi bagajele linga cearceaful dumneavoastra (lipsea sa-mi mai zica si "matale")cit ne bagam in apa?"

Mdeh! Asa e viata.
Cre'ca tre'sa-mi bag "celuloza" la salonul de'mfrumusetare ca... nu se mai poate, zic!
Dar, pentru ca orice lucru rau are si o parte buna, mi-a revenit buna dispozitie si umorul odata cu constientizarea asa ca ...fetelor si baietilor (adica baiatule ca doar tu, Darael mai tii steagul sus da' tot nu stiu ce-ai vrut sa zic cu vaibreitarul ) am treaba! Am de facut si de dres!
Multe, multe de tot.
Am inceput prin a ascunde CD-ul cu Tom Jones ( bre Tom, cinta la alta masa, ne vedem peste fo'5-10 ani...).
Acu' urmeaza sa-i scriu scumpei de April o poveste promisa, sa-mi dezmortesc degetele si ... mai vad eu ce si cum, important intr-o calatorie e primul pas si urmatorul, dupa care urmatorul si tot asa.

Brenn, am gasit modelul de rochie, stiu ca pare un mizilic sa creezi o rochie fulminanta dar nu si daca esti un "stilist" obsedat ca mine ( adica am cautat drapajul perfect, incadrarea corecta, nuanta desavirsita etc, cu toate ca am avut putine detalii ale modelului la dispozitie), vezi tu...pe partea asta sint gata, mai trebuie sa creez "ocazia" perfecta si gata!

Arinna, sint suparata foc, nu mai stiu nimic de Tomcat. Si ai mai lasat si subiectul cu dietele pe grupe sa cada in uitare (remember?).

Eeee, ia pune mina si fa ceva, ca mi-a venit cheful sa dau jos celulita asta care moare DAR nu se preda!!! M-am ingrasat 4 (patru) kilograme!!!

JG, mai treci pe la noi...avem spatiu de vorbit de luna, stele, soare, poezii, cinticele, carti, prajituri, prostioare, panglici si nasturi, copii, burtici (sau burtoaie de lipsa de sport in cazul meu), saritura cu prajina, in lungime, pe latime, in sus si in jos, oblic (cine poate!!!?hihihi), animale, animalute, canapele confortabile, sampanie, fructe (de padure, citrice, ale miniei), rasarituri, ecologie, cei trei R (reciclare, refolosire si am uitat pe al treilea), cei 7 pitici, cei 7 fantastici, cei 3 (crai) de la rasarit, John Wayne, melodia lui Justin Timberlake furata de la Paolo Nutini, dansuri perfecte, rochii perfecte, femei perfecte, barbati (...scrieti voi cum) si sa ma opreasca cineva ca daca nu...fac ce-a facut tata!

Nu este internetul grozav?

la toti!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gremlin spune:

Uite ca va mai aduc aminte de ceva, film si muzica bune la idoli:
www.youtube.com/watch?v=sfo-duncELI

Sau nu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_b

Liliana, arata bun baiatul asta, cine-i? ( o sa iau ignoranta mea in ce-l priveste drept al doilea semn de imbatrinire, o sa va povestesc eu si despre primul, imediatement...)

Mei eu l-am ochit in Grey's Anatomy si mi-a ramas inima la gropitele din oraji pe care le face cind ride .
Nu stiu citi ani ai tu ca nu m-am uita la profil (ma uit imediat dupa asta ) da' mie tanti nu-mi spun inca decit aia pina in 10-12 ani. Da si aia uita imediat de tanti cind incepem sa vorbim de un joc PS2 ... deci inca ma mentin pe pozitii.
bravo pt. bronz sa-ti traiasca .

Dani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gremlin

Uite ca va mai aduc aminte de ceva, film si muzica bune la idoli:
www.youtube.com/watch?v=sfo-duncELI

Sau nu?

Ba da! Ba da! Ce frumos!!!

Muzica-muzica!

Marturisesc (nu dati cu castraveti in gradinar! ) nu l-am putut inghiti pe R. Crowe muuuulta vreme, a fost greu dar am invins... si azi si-a cistigat un binemeritat loc in my personal top fifty!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liliana29s

quote:
Originally posted by daniela_b

Mei eu l-am ochit in Grey's Anatomy si mi-a ramas inima la gropitele din oraji pe care le face cind ride .

Nu stiu citi ani ai tu ca nu m-am uita la profil (ma uit imediat dupa asta ) da' mie tanti nu-mi spun inca decit aia pina in 10-12 ani. Da si aia uita imediat de tanti cind incepem sa vorbim de un joc PS2 ... deci inca ma mentin pe pozitii.
bravo pt. bronz sa-ti traiasca .

Dani!!!

Aaaaa! Anatomia lu' Grey...Serialul ala pe care nu-l prind niciodata desi m-am straduit oleaca dupa ce am auzit ca-i bun.

Si zi asa...gropite in obraji!!!
Cin'sa le reziste?
Eu in mod singur nu..., ma lesina parol!

(glumesc putin, nu va luati dupa mine si gusturile mele, adevarul e ca ma doare in cot de gropite, plete si armonii musculo-corporalo-studiate.
Mie da-mi unul "cu burta" si creieri aglomerati in sensul bun al cuvintului, adica sa sune-a plin si cu restul m-oi descurca, stiu eu ce sa fac (oho!).

Macar de la aia n-ai surprize ca "se tuflesc", de la bun inceput stii cu ce-ai de-a face.
Zic asta fiindca am vazut alalalantaieri un fragment dintr-un film recent, cu Eric Roberts, un tip de altfel destul de atragator cindva, cin'colo ... acu' nu mai avea dintii lui, pungi sub ochi cit Gondwana, carnurile lasate nu puteau fi ascunse de niciun tricou...
Asa de rau mi-a parut de el.
Zau! Era ca un boboc (parca avea si gropite, nu?).

Dar vezi, lumea are asteptari de la astia cu gropite, sa arate bine 4ever!...
Sint sigura ca nu la fel i s-a intimplat lui Anthony Hopkins!

In legatura cu virsta mea, nu cred ca o gasesti la profil (nu tin minte s-o fi trecut acolo), iti zic eu e...37, dar acum ca tot ai zis de momentul cu tanti...m-ai pus pe ginduri, poate ca NU mie-mi ziceau tanti ci soacramii care nu se mai dezlipea de mine ( m-ar sorbi intr-o lingura, e si asta o metoda de-a scapa de cineva). Si eu care credeam...hahaha!

Ha!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

daniela_b -

Gropita fac si eu dar asimetric doar la o falca , ale lui arata mai strasnic.
Azi ramin fidela idolului cu gropite dar pina mine... iam iam cine stie ce prajiturica mai vad.
Astept inca parere de la doamna Mitran .

Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Uaileeeeuuuuu.......ce logoreeeeeee......si io tot asteptam sa mai ziceti ceva,da' uite ca le ziceti....

Tanti Daniela,iti spune tanti Brenda,toti se scofalcesc,cu gropite sau fara,pe langa gropite apar santurile......
Si eu sunt adepta alora "plini",mai ales la cap,sa nu le suiere vantul prin cap,ca nu mai fac doo parale,cu tot aspectul lor de macho.....
In alta ordine de idei,te conjur: asa vorbareata sa ramai,ca daca mai faci pauze din alea de le stiu eu,ne suparam urat de tot....

Liliana,pai tu esti mai "frageda",bre,nu ne-ai ajuns inca,mai stam de vorba peste fro 7-8 ani,sa vedem atunci cum stam cu "tanti"...
Si,da,imi place individul,mult....
Se apropie de tiparul pe care-l gust....

Daraele,mama draga,ce ai cu mine? Mai lasa-ma cu savarinele,carnatii si porcariile(a se citi preparate din porc),ca pana la Craciun nu vreau sa stiu de ele,da?

Arinnel pe unde umbla? Dar Aprilescu?

Mergi la inceput

quote:

Tanti Daniela,iti spune tanti Brenda,toti se scofalcesc,cu gropite sau fara,pe langa gropite apar santurile......
Si eu sunt adepta alora "plini",mai ales la cap,sa nu le suiere vantul prin cap,ca nu mai fac doo parale,cu tot aspectul lor de macho.....
In alta ordine de idei,te conjur: asa vorbareata sa ramai,ca daca mai faci pauze din alea de le stiu eu,ne suparam urat de tot....

BRENDA

FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Uof! Care n-am avut noroc sa fiu si io' un taur echilibrat, cum scrie la zodie sa am si io o linie clara continua, sa stie lumea ce si cum.
Da' de unde... ca io-s cind sub linie, cind pe dealuri, cind pe ape, cind pe cimpii, vorbesc trei zile si tac o luna, tac o saptamina si vorbesc 5 minute, vorbesc doua luni si tac un an, cin' sa ma'nteleaga...Ovidiu cind lacrima?

Caci da, Gremlin, Lacrima lui Ovidiu e bub-bunut, rau!
Ala originalu'.
Aproposito, se mai gaseste?

Cit despre scofilceala, oi fi avind eu fluturi p'in cap da' chiar si asa m-am lamurit cum e cu asta inca de cin' eram in floarea adolescentei si ma uitam la matusile mele (cam multe) cum isi recasatoreau gropitele cu gropite muuuuult mai tinere decit ale unchilor mei mai putin norocosi.
Adevarul?
Adevarul e ca intre timp s-au scofilcit si ele si acum gropitele cele noi se uita la in alte parti, la alte gropite, mai fragede ...
Deh, o fi existind si o justitie a gropitelor.

Fetele cu gropite ( ca mai stiu eu una in afara de Liliana), subliniez ca m-am folosit de "espresie" ca sa pun o idee in valoare, n-are legatura cu adevarata frumusete a gropitelor.
Dar stiti voi, nu trebuie sa va explic, ca sinteti fete destepte.

'ai ca am vorbit azi cit n-am vorbit in 5 luni dar nu plec pina cind nu va zic vreo doua:

1. Darael, nu te-am auzit prostestind vehement cind am presupus ca esti ala din poze. Ce sa mai intelegem?
2. Un cinticel ( vorba vine) frumos am gasit azi si nu va las pina nu-l ascultati, e o alta fata (originala) a unui cintec binecunoscut (am verificat, e trecut la autori pe albumul ceva mai recent, nu e plagiat deci). Nu's cum sint altii da' eu sint fermecata de el (cintecul).

http://www.youtube.com/watch?v=0rUSiXIURfg&mode=related&search=

www.helpsonia.com

Mergi la inceput