Care este idolul tau? (14)
Raspunsuri - Pagina 25
liliana29s spune:
Nu stiam de film . Asteptam 
.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dani!!!
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by liliana29s
daniela_b - Mai mie imi plac amindoi eu nu-i bag pe astia in clasament de uriti . Si la urma urmei ce mai conteaza cum arata atunci cind ii asculti .
Dani!!!
Liliana, am uitat sa pun niste ghilimele ( e drept!). Sigur ca nu-s uriti!
De fapt, nu exista oameni uriti ( adica eu nu cred asa ceva...pina si ala cu gura goala pina la urechi e frumos pentru cineva, sint sigura
)Cu Syberia m-ai facut curioasa pina peste cap! Cred ca va trebui sa-l sun pe furnizorul meu de jocuri ( si care-mi repara calculatoru) sa ii cer detalii sub pretextul ca am terminat in sfirsit Morrowinds (pe naiba, pur si simplu n-am avut rabdare sa-l joc) si apoi sa-i bag sula in coaste sa mi-l aduca, surda la pretextele lui cum ca n-are timp ( "a fatat pisica", "a explodat calculatorul principal al firmei", "tre'sa tund oile lu' bunicu'" si altele asemenea, cred si eu ca vrea sa scape de mine, cred ca i-am declansat o nevroza atunci cind l-am chemat ca s-a stricat calculatoru' si de fapt era scos din priza ( ca mutasem biroul, smucindu-l).
Ah! Ce voiam sa spun? Ah da...
Voiam sa intreb fetele cu marea daca e bun bronzu' anu asta...
Si mai voiam sa zic cum ca am auzit ca exista un tip, unul Mika, comparat de niste cunoscatori cu Freddie (cum care Freddie? Mecury, bineinteles
http://www.youtube.com/watch?v=mC9UzFhNlbA&mode=related&search=
Sa va zic si parerea mea.
Cred ca asemanarea cu Freddie e cautata ( de catre insusi interpretul)si nu naturala.
E adevarat, unii au fost "izbiti" de niste abordari ale unor note inalte (alto se zice? hm, poate ca Sabina ne-ar lamuri mai bine) de catre Mika, nu zic ca nu-i bun ( ba dimpotriva, imi place ce si cum cinta) dar nu ma convinge prestatia unui tip care e de acord sa-si puna un cintec coloana sonora la soap opera Betty cea urita (american style).
www.helpsonia.com
liliana29s spune:
Syberia - cautati jocul , e .... magic si atmosfera si povestea si muzica din el. Am mai jucat adevntures , de fapt cam asta joc dar nu am gasit nimic sa se compare cu Syberia ,iar Syberia 2 e mai bun decit 1. Cind am terminat jocul am regretat , e o poveste pe care o poti juca la nesfirsit.
Dani!!!
J G spune:
Daniela trebuie sa joci Syberia! Este magic... cel mai superb joc facut vreodata.
Liliana mie mi-a placut prima parte mai mult... ai vazut ca scoate Sokal peste 2 luni un nou joc, Sinking ISland?
Intre ele a mai existat un joc: paradise Lost, dar slabut rau, am fost foarte dezamagita...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
J G spune:
Uite Liliana:
http://www.youtube.com/watch?v=rAFgRpFZwqw&mode=related&search=
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
brendamitran spune:
Cam scofalcita tanti din clipul ala cu Syberia,dar frumos realizat....
Cam cu ce se mananca jocul asta?
Sau hai,mai bine,ca sa nu stricam sobectu',sa deschidem un sobect despre jocurili aistea si aici sa ramanem la idolii nostri,no?
Mey....intrebare bomba: de www.protvintl.ro/assets/news/emilia-popescu-mihai-petre-wilmark-si-cornel-patrichi-juriul-la/mihai_petre.jpg" target="_blank">dumnealui ce parere aveti?
liliana29s spune:
Asta asa ca sa ne clatim ochii de dimineata
.
Maaai mult cautati exemplare de astea ??? Eu nici nu cred ca-i real , ia vezi daca nu-i facut pe calculator si asta .![]()
EDIT: aaaaaaaaa acum am vazut ca-i roman
, asa da deci macar pot visa ca o sa-l intilnesc undeva cindva ![]()
Dani!!!
arinna spune:
Daniela
, mie mi-au placut uratzii tai, nu mai zic de muzici-piele de gaina
Ma rog, cuplul arata putin drogat, baut si afumat dar n-as zice ca-s urati,doar sub influenta a ceva

Sinatra, cam slabutz- mie nu-mi plac slabutii slabuti,daca ma gandesc bine cam ai dreptate
Liliana, JG
, trebuie sa fie super sa joci asa ceva, din pacate eu nu mai am timp de nimic...joc "limba engleza" si tot nu inteleg ce ma intreba vanzatoarele prin magazine
au expresii specifice si ma incuie.
Legat de asta, mi-a luat sotul "de ziua lui "
cica, care o sa vina in curand,Euphoria de la Calvin Klein -si sunt euphorica
, mi-a prezentat tipa din magazin si niste creme cu care dai inainte si se mentine mai mult, desigur cu acelasi parfum si acum sunt dependenta .Ii spusesem ce am acasa( ma uitam la Givenchy, Ange ou Demon, pe care il am si imi place mult )si s-a prins de gusturile mele ( arome ciudate da sexy sa zicem))-ma rog sunt destul de multe si nu prea fixe dar macar mi-a trasat o linie-si asa am ajuns la Euphoria-erau doua, unul din ele mi l-a aratat, nu se specifica nicio diferenta, doar culoarea cutiei/parfumului.Nici nu am mai incercat si varianta cealalta ca eram sub influenta astuia.Acum stau si ma uit la cutie si n-o arunc ca si culoarea e pe gustul meu-visina putreda sau cum se zice.
Brenduzty,
am vazut pozele ( dincolo)sunt superbe, ati iesit foarte bine toate, mi-a facut mare placere sa va revad.
In alta ordine de idei,sa nu uitam ca orice poate fi idol,de la filmuletze la muzica, savarine, fructe,jocuri sau....Darael
daca doriti. Asa e subiectul nostru fara restrictii... nu ?
Candva am jucat si eu asa ceva si stateam cu orele.........imi place sa-mi reamintesc si poate chiar o sa iau acest joc daca il gasesc.....chiar intentionam sa caut ceva dar nu ma pricep la ce a aparut acum, sunt cam rupta si nici timp nu prea am ...Poate noptile pe care nu le dorm......
arinna spune:
Brendutzy, cine-i baietzashul? Imi scapa, de aici de departe,iti dai seama... nici la TV -ul local nu ma mai uit deloc,nu am timp........Adica, ce invarte?
Aha, dans sportiv...aici se vede mai bine......
http://www.youtube.com/watch?v=IZsfnGdF7vQ&mode=related&search=
Ai dreptate, nu e rau deloc....O, abia acum mi-am dat seama cine e tipa...Edith Gonzales. Ma lasa memoria in ce priveste telenovelele....