Care este idolul tau? (14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Atunci ce zici sa votam de comun acord pentru poza www.bibliaromana.com/verset/imagini/biblia_romana_vers_20_cavaler.jpg" target="_blank">ASTA ca tot nu se vede ce si cum .

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).

Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Bine ai revenit, BrendutzyVai ai nimerit in canicula.Stiu ca aerul cond nu prea face fata la bloc...si aici la fel, daca nu ai centralizat e cam apa de ploaie dar mai bine oricum decat fara.......

Hai ca nu vazusem ce ati scris inainte..... Votez pentru tipul in armura, sa ne sochze cand o da jos...

Darael calare pe faracorn...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Vad ca am ajuns pe post de idol al zilei.... tanar, frumos, sarmant, simpatic si in armura .... am uitat ceva: cu gura pana la urechi

Ati uitat varianta cea mai la indemana – ascuns in lanul de lalele

Va doresc tuturor o sambata minunata !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Darael,pe AICI pe undeva? vezi,ca noi suntem acolo,te cautam?

Liliana,de acord,e muuuult mai la obiect poza cu armura....

Arinnel,da,am venit in canicula de Bucuresti,dar nici acolo nu mi-a fost rusine cu caldura.....ajunsesem sa-mi doresc un nor pe cer.....12 zile numai soare,soare? Uliuuuuuuu.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Apropo de uritii de mai inainte ( aia din poze), am si eu doi uriti de pus la tabla:

primu (da' pe loc 2): e urit aproape maximum da' cica era frumos (eu il vad foarte naspa', poate ca ala far' de dinti l-ar fi intrecut dar mde, ala n-a atins holivudu') deci, doamnelor si domnilor pe locu 2 (cu scuzele mele) si cu precizarea ca ii am toate cintecele, in colectie... caci urit-urit da' cinta foarte frumos (divin):

http://www.youtube.com/watch?v=PoSbnAFvqfA&mode=related&search=

pe locu'unu (dar al doilea, de fapt, hai ca v-am zapacit) se afla asta cu nasu' cit tour'efel ( cine ma contrazice???)

http://www.youtube.com/watch?v=ozmBA88Q0EA

Ambii amindoi cinta in duet, semn ca tot au gasit si ei niste femei, totusi, macar de-o seara, de-o inregistrare, de-o plimbare.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

daniela_b - Mai mie imi plac amindoi eu nu-i bag pe astia in clasament de uriti . Si la urma urmei ce mai conteaza cum arata atunci cind ii asculti .

Da' daca am mai pierdut vremea cu ochii pe purtatorul de armura si coif, am avut brusc o revelatie. Ia vedeti aici ca si www.youtube.com/watch?v=gUyu5prWjTE&mode=related&search=" target="_blank">EL tot coif armura si farmec din plin are. In clip nu apare cu armura si coiful da' are , sigur are l-am vazut eu .

Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Da,Frank Sinatra.....nici nu cred ca mai incape discutie despre aspectul sau fizic......si in clipul ala apare alaturi de Grace Kelly ,devenita Grace de Monaco,considerata la vremea ei cea mai frumoasa actrita,dar care a avut un sfarsit din pacate tragic.....eram copil cand am cunoscut povestea ei,dar m-a marcat profund....

Mergi la inceput

Mai paraca nu existau restrictii de postare la capitolul asta asa ca va zic de un joc Syberia care mi-a mincat cam 2 saptamini si va bag si un fragment care ma fermecat si sa nu-mi spuneti ca asta nu cadreaza cu rubrica ca nu va cred.
www.youtube.com/watch?v=2K7MpDHYCr8" target="_blank">Syberia 2

Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Frumos clip... frumoasa melodie !

O zi frumoasa va doresc !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ahhh... Liliana ce mi-ai facut! Eu sunt addict de Syberia! Jocul vietii mele!
Acuma iar trebuie sa-l joc. Ma cheama.

Edit: n-o sa-ti vina sa crezi, in iarna 2008 e anuntat filmul Syberia (film facut dupa joc!!!) cu Kate Winslet.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput