Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dragile mele zuze, va puuuup Tare bine ma simt, desi imi mai scapa cate-un gand ca daca deja s-a schimbat ceva, de dimineata, si nu mai e bine? ZUZA, ce sa mai! Dar ma uit la pozicile de la eco si-mi revin

Bine ai venit Mary Felicitari si sarcina usoara! Imediat va trec pe listuta (pe tine si pe Monica)

Bubule felicitari! Super veste Ce analize ti-a dat si ce tratament?

Irlandeza sper ca esti mai bine! Daca nu, nu ezita sa mergi la dr!

Cristina Aelita sunteti dragute, multumesc! Chiar si pe mine m-a surprins dr cat a fost de hotarata! Mi-a spus, cand a vazut ca am ramas descumpanita, "sa stii ca am adus pe lume multi copii destepti"

Alina.a multumim mult!

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irlandeza, iti recomand cu caldura sa incerci pentru ameliorarea starilor de voma www.mothersbliss.com/shopping/preggiepops.asp" target="_blank">ACESTE bomboane create special.Fac minuni.
De asemeni incearca sa iti faci ceva cartofi(in coaja) la cuptor cu putin unt si sare.La mine functioneaza si sper sa mearga si la tine.Te

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_mary spune:

Buna,

multumesc ca m-ati inclus si pe mine.
Tocmai m-am intors de la medic, mi-a confirmat sarcina in evolutie in 6 saptamani. Totul este bine urmeaza sa intru in evidenta medicului de familie si sa fac setul de analize.
Pe mine ma cam dor sanii, sunt foarte somnoroasa, imi este cam greu sa ma concentrez la lucru, imi este mereu sete si, din cand in cand, am o usoara senzatie de greata. Se pare ca am cele mai multe simptome

Sa ne dea Dumnezeu sanatate, sarcini usoare si bebei sanatosi la toate.

mary-mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mary-Mary si Monica bine ati venit! Ia uite cum ne inmultim si nou, Zuzele de 2008!

Vai, dar ce de vesti bune! Ioana, Bubu, nici nu va imaginati ce mult ma bucur pentru voi!

Eu am mai pus poze la bebe, inclusiv primele poze de la eco si mor de drag cand ma uit la ele!

Maine facem sapte saptamani, deja suntem maaaari .

Fetele, sa stiti ca si pe mine ma mai incearca accese de pesimism dar le alung repede.

Monica, despre calatorii, ce sa iti spun? Tu iti vei da seama cel mai bine cand incep sa devina obositoare, altfel daca te simti bine si nu ai sarcina cu probleme, nu ar trebui sa fie piedici. oricum in ultimul trimestru oricat de bine te-ai simti, e exclus.

Irlandeza, bine ca te simti mai bine! In cazul meu, cum e ora 9 seara, incep sa am probleme. Dar parca tot ma bucur de ce se intampla! Inseamna ca bebe e acolo si creste!

Pup toate fetele ca nu cumva sa uit pe careva!

Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

AM PRIMIT SI EU REZULTATUL LA BHCG FACUT LA 5S+1Z:
13800

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Laurica: mi-a dat tratament de sustinere 1 gravibinon la 7 zile, 4 utrogestan/zi (2dim + 2seara) si acid folic.
Analizele cred ca sunt cele uzuale in sarcina: hemoleucograma, glicemie, urocultura, toxoplasma, listeria, vdrl, etc

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bubule vezi ca utrogestanul si gravibinonul se da gratuit de la medicul de familie.
Pup

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

ancutza:

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce de vesti bune fetelor, felicitari pt. BHCG-urile bune.

Si bine ati venit noilor

Eu nu sunt chiar OK, ieri am mancat 2 bucatele de paine cu ou si niste ceai. Acum de dimineata nu am mai vomat, dar mi-e o foame, si nu pot manca nimic, mi-am fiert un ou cu o rosie, sa vedem daca merge. Nici covrigeii nu ma ajuta. Of, imi vine sa mor de durerea asta de stomac. Si sunt lesinata de puteri.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare burtici!!!!!
bubuleana cam mare bhcg-ul tau????Oare n-or fi 2????Dar depinde si de laboratorul unde l-ai facut.
Fetelor la mine ieri s-a vazut ca e fetita.Dar a zis ca inca nu e sigur.Mai sigur o sa fie luna viitoare.Acum s-au vazut clar 2 labii cu o dunga neagra in mijloc.Orice sa fie,numai sanatos sa fie.Sunt asa de fericita!!!!
Va pupacesc pe toate!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel14+ ???

Mergi la inceput