Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 24
irlandeza spune:
Felicitari. E de bine, vezi ? Totul o sa fie OK.
Eu beau ceai, n-am mai vomitat, am stat in pat, dar cum ma ridic cum imi vine tot stomacul in gura. Si scaunele s-au oprit. Dar mi-e o foame , ce sa mananc? Mi-am prajit o felie de paine cu unt si nu merge pe gat. Mai am niste capsuni si pere, sa vad daca astea le pot manca.
Noi 2 singurei
5+
alina023 spune:
Irlandeza, nu stiu nimic despre pere dar despre capsuni iti spun sigur ca nu sunt prea bune daca ai stomacul iritat. Mai bine nu manca decat sa-ti faca si mai rau.
Incearca sa te hidratezi bine si nu manca daca poti. In cazul in care a fost o indigestie este mai bine la lasi putin stomacul sa-si revina.
Multa sanatate si sa ne tii la curent.
Pupici!
Alina
8+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
cristina_ana spune:
FELICITARI LAURICA!!!!!!!!!!!!!!!!
E SUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doamne, ce ma bucur pentru tine!

Acum incearca sa te linistesti, ca nu-i face bine lui bebe atata stres! Ce tratament ti-a dat?
Cristina,
27+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
docdecap spune:
Laura, multumesc frumos de bun-venit, iata datele
io: DN 25.04.1978, UM 1.04.2007
bb: DPN 6.01.2008 (data calculata de pe site, la doctor inca n-am ajuns)
sper sa fiu cat mai mult prezenta la discutii, ca la serviciu nu ma bate nimeni la cap, numai ca mai plec cate 7 zile in fiecare luna cel putin.
voi ce ziceti, de cand ar trebui sa o las mai moale cu calatoriile? (desi numarand de azi pana pe 11 iunie stau un singur weekend acasa 
monica (zisa si doctoru' de cap) ![]()
Life's a beach
irlandeza spune:
Mersi Alina, deocamdata am mancat 2 kiwi, dar mi-e foame , trebuie sa mananc ceva. Doar ceaiul nu ma satura.
O sa incerc sa mai dorm, asa nu mai simt foamea , si poate imi trece si durerea asta de la stomac. Si ma simt slabita tare, capul imi e greu si abia merg, ca-mi tremura picioarele.
Of, of, sper ca a fost doar o indigestie, ca altfel nu stiu daca mai apuc eu 9 luni.
Noi 2 singurei
5+
alina023 spune:
Irlandeza, mananca biscuiti, paine prajita, covrigi cu ceai. Or sa-ti potoleasca foamea si nu vor afecta nici stomacul. (Tot ce contine seminte este iritant pt stomac, inclusiv kiwi
).
Te asteptam cu vesti bune.
Alina
8+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
irlandeza spune:
OK Alina, imi astept sotul de la servici si il trimit dupa biscuiti. De paine prajita nu am pofta.
Noi 2 singurei
5+
bubuleana spune:
zuzelor, m-am intors de la dr, sunt super fericita si mult mai linistita: SARCINA IN EVOLUTIE SAPT 5-6 

s-a vazut saculetul care a crescut mult in ultimele 3 zile si s-a vazut si vezicula vitelina de 4 mm.
Am primit un sac de analize de facut si un tratament de sustinere preventiv. Mi-a spus ca totul este in regula cu bebe
Acum astept si rezultatul de la hcg.
Laurica: FELICITARI PT SUPER HCG!!! 

Se vede ca bebe este foarte puternic, foarte sanatos si s-a prins bine acolo in burtik!!! 

mary, monica: bine ati venit in clubul zuzelor!! sper s ane distram aici impreuna cu toatele si sa ne sustinem reciproc 

alina: merci mult 
gugule: nici eu nu prea am simptome si bebe e bine 
pupici la toateeee zuzele! deja ne-am inmultit asa ca nu mai enumar ![]()
bubuleana
5+
aelita spune:
laura ioana,ma bucur ca doctora e sigura pe ea si ca iti da si tie din optimismul ei !!!! sunt sigura ca are dreptate,imi place cum a pus problema : "asta e al meu" !!! va fi al ei,si al tau,nu am nici o indoiala !!!
si da,ai zeci de matuse pe forum care stau cu sufletul la gura pana nasti,cum spune si Irina.iti tinem toate pumnii,de la toate categoriile de mamici si copilasi,si ne rugam pt tine si pt bobitza!!
te admir pt curajul tau,pt cum ai mers mai departe cu fruntea sus,si cat de optimista te vad acum!! asa sa fii 9 luni !!!! sa ramai as afericita cum esti acum!!! si mai tare si mai tare cand vei avea copilul in brate !!!!
iti doresc din tot sufletul!

mor de drag ca esti o fericita 

!!!!
S.
docdecap spune:
Dragelor,
ma bucur sa aud vesti medicale bune de la voi, sa ne auzim (citim) 9 luni!
pentru irlandeza:
Desi suna a cliseu deja, gandirea pozitiva ajuta. Nu garanteaza nimic, dar cu siguranta tine departe gandirea negativa, despre care stim ca ne poate face rau noua si copiilor nostri. Chiar daca iti vine uneori sa gandesti ca nu vei trece prin toate cele 9 luni, ai voie doar pentru 3 secunde
, si sa stii ca daca la tine e forta, trebuie sa o ai la indemana pentru a o putea da si la bb. si daca nu e toata la tine, las' ca mai venim si noi in ajutor 
Si sa avem incredere in noi si in copiii nostri inca nenascuti.
va pup pe toate
Monica
Life's a beach