Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza nu mai sta! Fuga la urgenta! In timpul sarcinii nu-i bine nici sa te constipi, nici sa ai diaree! Cred ca ai o indigestie, dar mergi la doctor si vor fi nevoiti sa-ti faca analize, poate chiar un eco, ceva (sa nu uiti sa le spui ca esti)! Multa sanatate

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am sa incerc sa sun , ca degeaba ma duc la urgenta, imi face testul de sange, poate o eco transvaginala, si nu vreau asta, ca sa nu-l miste pe samburel. O sa sun dr. care imi face eco pe 24 mai sa vad ce-mi spune.
Am sunat si la mama si a zis sa beau niste ceai de menta cu tei , ca sa am ceva in stomac cand vomit, ca altfel imi stric stomacul. Daca pana pe seara nu ma lasa, atunci oi merge la spital, poate imi fac vreo perfuzie ceva.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Laura si Alina, felicitari pt. samburei.

Mie nu mi-e bine deloc. De azinoapte o tin intr-una cu dureri de cap si vomitaturi. Nici nu mai am ce da afara. Ma doare stomacul de nu mai pot. Si as manca , dar vomit totul. Nici lamaia nu ma mai ajuta. Ce sa ma fac? Simt ca-s la capatul puterilor. Cam de 2 ori intr-o ora eu vizitez toaleta.

Noi 2 singurei

5+

Iubita mea, singura alinare pe care pot sa ti-o aduc este ca se spune ca daca mamei ii e rau, atunci copilasului ii e bine... Si mie imi vine sa mor cand imi e rau si uite ca deja ma incearca iar greturile si inca mai devreme decat ieri....

Bun venit noilor fete, asteptam datele ca sa marim listuta!!!

Pup toate fetele, ca sa nu uit vreuna!

Bubu

Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Acum am citit a doua postare. Daca ai probleme cu scaunul, fugi la doctor neaparat!

Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte

Mergi la inceput

Intai incerc cu ceai de menta, sa vedem.
Mersi mult fetelor.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

imi cer scuze ca dau buzna aici dar desi pare o vesnicie de cand bantuiam pe la aspirante vad acum pe lista de la pagina unu nick-uri cunoscute si vreau sa le felicit din toata inima pe laura ioana,bubuleana si mai ales pe irlandeza!felicitari la toata lumea! si sa va ajute DD sa duceti sarcina la bun sfarsit fara peripetii,si sa aveti parte de bb-i sanatosi,macaciosi si cuminti

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

IRLANDEZA, incearca sa mergi la doctor insa eu as tinde sa-ti spun sa nu te impancientezi peste masura in ceea ce priveste greata. eu cunosc multe fete care in timpul sarcinii de rau ce le era nu pot sa bea nici apa fara sa vomite, chiar si mama mea s-a luptat cu o greata crunta pana m-a nascut. Se obisnuieste organismul mai greu cu sarcina probabil.
Eu mai inaite am incercat sa deschid frigiderul ca sa iau ceva de mancare si instantaneu mi s-a facut greata. L-am inchis repede si vad ca m-a lasat. Pana mai ieri ma plangeam ca nu am greturi.
LAURA tu cum stai cu simptomele? Eu nu prea am si ma tot consolez ca nu ai nici tu si totul e bine la amandoua.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+

Mergi la inceput

Alina, multumim din suflet.

Gugu, asa a fost si mama mea, 9 luni, saraca , nu ma mir ca n-a mai vrut sa faca si alti copii.
Eu sper sa fie ceva trecator, poate o fi de la usturoiul de aseara, si acum fierea mea elimina tot.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_mary spune:

Buna,
ma treceti si pe mine pe listuta?
DN 29.08.1980, UM 28.03.2007, DPN 02.01.2008.
in seara asta am programare la doctor pentru ecografie si consult.
as fi foarte incantata sa ma primiti in mijlocul vostru si sa parcurgem acest drum impreuna.

mary-mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

am primit rezultatul la Bhcg: 21.036 se incadreaza perfect pt 6 saptamani, cat am Sunt o zuza super fericita

Gugule tot nu am nici un simptom si dimineata am ras o pizza (dupa ce am venit de la dr eram lihnita de foame).

Monica felicitari pt sarcina si bine ai venit la odiseea zuzelor Sa ne dai datele tale si te trecem pe lista noastra, ok?

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput