Deodorantul fara aluminiu si cancerul la san
Raspunsuri - Pagina 3
elenash spune:
quote:
Originally posted by louisea
Eu am auzit ca Sanex e cat de cat natural. Insa nu am folosit si deci n-am verificat ingredientele :)
eu am folosit Sanex si nu-i bun. nu am stiut de chestia cu aluminiul. o sa verific luni la munca (lucrez in domeniu). eu folosesc lady speed stick trimis de mama din romania, este singurul care dupa o zi de munca tot nu miros a transpiratie. vad ca ,,,contine aluminiu.... si-i fara paraben"e".
numai bine
Marilena12 spune:
Antiperspirante fara aluminiu nu cunosc nici eu, inafara celor deja enumerate, despre care nu am auzit cine stie ce chestii bune.
In schimb pt cine nu transpira asa rau (eu nu prea transpir, si de mirosit nu miroase urat decat in timpul menstruatiei
), pot fi folosite, ce- drept, mai des, deodorantele simple, spray, dar nu genul acela care lasa pudra alba pe piele, ci acelea clasice, gen Impluse, 8x4, etc.
Eu folosesc apa de toaleta sau apa de parfum, de marca, Dior, Boss, Gaultier, Kenzo, etc. si in zona axilei. Acum, daca transpiratia miroase mai patrunzator, nu stiu cat de bine va mirosi amestecul, dar macar nu e periculos, Dumnezeu stie, ce otravuri mai contin si parfumurile?!
Poate vom ajunge sa traim din nou ca in codru, doar cu sfanta apa si sapunul simplu...
. Cred ca toate inventiile acestea ale civilizatiei se intorc impotriva noastra...
MARILENA SI ANNA
Loma spune:
se gasesc batoane solide de cristal gen deostick la magazinele naturiste, si sunt chiar f. eficiente, intr-adevar traspiri insa nu mai miroase.
sunt formate din minerale naturale 100%.
Mara76 spune:
http://www.natural-shop.ro/nsProduse.html
Asta a folosit cineva? Ca pare interesanta prezentarea.
Loma, la asa ceva te referai?
Kya spune:
Sau asa ceva?
http://www.bekra.com/HTMLs/frames_E.htm
Pana acum nu am avut incredere ca e eficient.
Kya
anda141 spune:
Mi-am luat si eu renumitul deodorant de la Forever. Nu e bun de nimic, transpiri ca si cand nu l-ai avea si mai dai si bani. Revin la cele cu Al. , asta este, decat sa merg cu bluzele patate si mai si mirosind. In nici un caz. Mi se pare orobil cand vad pata de trasnpiratie la subrat la unii si altii.
Sa il ajutam pe Alexandru
alitzu79 spune:
si pe mine ma preocupa subiectul de ceva timp...am cautat prin hipermarketuri la rand, toate deodorantele...pe toate era prezent Al. in fine am gasit unul, nu-i retin numele, scria bio pe el...ingrdinte tot felul de uleiuri naturale...suna foarte, foarte bine..cand il deschid sa-l miros inainte de a-l pune in cos...oribil... o sa continui si eu cautarile pe la magazine naturiste.
aaa, aveau si sanex: contine Al
Natasa spune:
Eu am renuntat la deodorantul fara Al dupa ce am murit de rusine ca puteam a transpiratie dupa ce am folosit o astfel de bazaconie "sanatoasa". Daca uit sa ma dau cu deodorant nu mi se intimpla ce mi s-a intimplat cu deodorantul lu "peste" pe care mi l-am luat tot dupa ce citisem niste articole inspaimintatoare.
Mara76 spune:
Am descoperit la barbatul meu un deo transparent CK, de la Calvin Klein si surpriza a fost ca aluminiul nu e pe lista. M-am dat cu el si-mi place, nu miros deloc si nici nu prea transpir. Azi e testul cel mare... camasa mai sintetica pe mine. ![]()