Deodorantul fara aluminiu si cancerul la san

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Deci toate deodorantele din comert sunt periculoase?
Inclusiv spray-urile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sanex nu are aluminiu dar nici nu se gaseste in Romania. Sebamed eu am vazut in farmacii.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by ML

quote:
Originally posted by Siminaf

Cristal de stinca din Himalaya. Are proprietati dezinfectante (e bun de folosit si pe mici rani, cosuri, etc) si de fapt opreste mirosul neplacut prin omorirea bacteriilor ce-l cauzeaza. Transpiri, dar nu miroase.

Simina cum ii zice pe aici?

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Eu mi-am luat de pe ebay. Ieftin si a ajuns si repede. Si constatarile pe care le-am facut sint dupa folosinta numai a cristalului de mai bine de 8 luni.

http://cgi.ebay.com/Ex-Large-Natural-Himalayan-Deodorant-Stone-100g_W0QQitemZ270114438539QQihZ017QQcategoryZ29580QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Si mai aveam niste sellers pe ebay cu asa ceva, dar vazui acum ca nu mai au cristale. Oricum, tipul ala de le vinde e din Anglia parca si le trimite f. rapid.

O constatare: am folosit intr-o zi un antiperspirant (din mare graba si lene de a-l scoate pe celalalt din dulapiorul de la baie) si - culmea - am transpirat si cu antiperspirantul. Dar am transpirat, frate! Si nu mi-a placut mirosul, nu ca ar fi fost urit, dar parfumul antiperspirantului era amestecat cumva cu cel al transpiratiei normale (fara cristal, bacteriile se inmultisera, evident). De fapt "antiperspirant" inseamna ca inhiba pina si perspiratia, care este transpiratia mica, normala, uzuala a pielii. Hmmmm..... Parca nu prea suna bine. Iar la mine, nemaifolosind deloc antiperspirant de atitea luni de zile, probabil ca s-a reglat la normal nivelul transpiratiei corpului. Fara inhibari.

Zic si eu, ca nu am facut studii in acest sex..... aaaaa..... pardon: in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

am folosit Sebamed, dar nu a fost extraordinar. eu transpir dar nu miros, asta e, la mine e mai mult psihologic, ca as putea imprastia mirosuri. seman cu tata ! (sor-mea iti muta nasul daca nu foloseste nimic, seamana cu mama !)

deci, acum folosesc asta, cumparat de aici, chiar daca sunt romanca albaaaaa
http://www.diouda.fr/_fiche-produit.php?code_produit=CR25&code_segment=&code_item=
si il folosesc de 1 an fix, cam 5 zile/saptamina, si abia am ajuns la jumatatea pietroiului ! deci mai am termen 1 an, la prima bucata ! (mai am 3 buc.) si e varianta de voiaj, jumatate din cel normal.
nota 10, are saruri de aluminiu naturale - alaun.
ptr. ca nu prea le nimeresc 100% cu franceza, dati o cautare pe forumurile franceze de beaute/sante si cititi parerea doamnelor si scrieti si aici un rezumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu folosesc alternativ roll-on de la sebamed (da, se gaseste la sensiblu, de exemplu) si stick de la Forever Living.

nu ma tin ca celelalte, adica in loc de 12 ore (sau 24 cu promit unele antiperspirante!) dureaza efectul cam 8 ore...
dar prefer asa decat sa-mi asum vreun risc.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:

quote:
Originally posted by ML

[quote]Originally posted by Siminaf

Cristal de stinca din Himalaya. Are proprietati dezinfectante (e bun de folosit si pe mici rani, cosuri, etc) si de fapt opreste mirosul neplacut prin omorirea bacteriilor ce-l cauzeaza. Transpiri, dar nu miroase.

Simina cum ii zice pe aici?

Eu mi-am luat de pe ebay. Ieftin si a ajuns si repede. Si constatarile pe care le-am facut sint dupa folosinta numai a cristalului de mai bine de 8 luni.

http://cgi.ebay.com/Ex-Large-Natural-Himalayan-Deodorant-Stone-100g_W0QQitemZ270114438539QQihZ017QQcategoryZ29580QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Si mai aveam niste sellers pe ebay cu asa ceva, dar vazui acum ca nu mai au cristale. Oricum, tipul ala de le vinde e din Anglia parca si le trimite f. rapid.

O constatare: am folosit intr-o zi un antiperspirant (din mare graba si lene de a-l scoate pe celalalt din dulapiorul de la baie) si - culmea - am transpirat si cu antiperspirantul. Dar am transpirat, frate! Si nu mi-a placut mirosul, nu ca ar fi fost urit, dar parfumul antiperspirantului era amestecat cumva cu cel al transpiratiei normale (fara cristal, bacteriile se inmultisera, evident). De fapt "antiperspirant" inseamna ca inhiba pina si perspiratia, care este transpiratia mica, normala, uzuala a pielii. Hmmmm..... Parca nu prea suna bine. Iar la mine, nemaifolosind deloc antiperspirant de atitea luni de zile, probabil ca s-a reglat la normal nivelul transpiratiei corpului. Fara inhibari.

Zic si eu, ca nu am facut studii in acest sex..... aaaaa..... pardon: in acest sens.

Ia uite ce dracie Simina! Eu ma asteptam sa vad o sticluta, ceva... si cand colo... Ha, ha, ha! Stii de ce-mi aminteste? De zaharul candel din copilarie!
Multumesc!!

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:

Cum te dai maica cu el, nu e incomoda caramida?:)))
glumesc:))) folosesc si eu ceva de genul asta dar l-am cumparat de la supermarket, www.thecrystal.com/productimages/30003.jpg" target="_blank">crystal.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu am folosit Sebamed dar tot miroase transpiratia. Cu stick-ul de la Forever Living ma impac cel mai bine.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cristalul e mic, nu chiar caramida. Ce am primit eu e chiar usor de apucat, probabil ca cel care le vinde le da si o forma cit de cit. Si mi s-a parut mai ieftin decit cel care deja e pus in forma de stick si cumparat din magazin. Doar din acest motiv l-am ales pe cel brut. Dar scrie ca are saruri de potasiu, nu de aluminiu. Si nu gasesc acum pe net o explicatie mai amanuntita in afara prezentarii facute chiar pe ebay. Eu de cind il folosesc nu mai transpir atit de tare ca inainte (exceptie cind am folosit antiperspirantul obisnuit), si oricum nu miroase, chiar daca transpir. Asta e si scopul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Stick-ul de la Forever Living mie nu mi s-a potrivit deloc, nu ma puteam suporta eu, nici nu vreau sa imi inchipui cei din jur ce simteau (si nu transpir asa rau!)...mai pata si hainele iremediabil.

Cum se poate cumpara Crystal de pe e-bay din Romania? Eu stiu ca nu prea sa poate...dar oare chiar nu importa nimeni si la noi?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput