Iasule, mandra cetate (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

stie cineva ceva de firma Inter-doga? e o firma de constructii cu patroni turci, care fac proiectul Greenpark de la Venetia.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Carmen ,fetita mea este alergica si la lactoza si la proteina din lapte ....bea lapte de orez de la 6 luni ,acum are 2 ani si 3 luni ....deci imi trebuie neaparat lapte de orez si oricum nu accepta alt gust.In prealabil e alergica si la soia dar cite un ieurtzel pe zi merge .
Poate prin plimbarile voastre prin marketuri(la cumparaturi) zariti si lapte de orez si iaurt de soia ...v-as ramine datoare daca ma anuntati si pe mine .
Multumiri anticipate.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Carmen, gradinita Sf Paraschiva este exact vis-a-vis de blocul meu; am multe cunostinte si colege care au copiii acolo; in afara de faptul ca sunt cam multi, nu am auzit decat lucruri bune.

Ma bucur sa citesc asta. Eu l-am inscris pe Stefan din toamna acolo.

quote:
Adriana scoala 23 sau Miron Costin e langa Liceul Cantemir. E cotata una dintre primele 5 scoli generale din Iasi.

Sc. 23 ("Titu Maiorescu") e una din cele mai bune scoli din Iasi, si ca nivel primar, si gimnazial. E langa Lic cantemir, asa cum au spus fetele. Eu spre ea tintesc pentru cand vor fi baieteii scolari. Dar mai e pana atunci.

la multi ani, Magda!!! sa cresti mare-mare, iar mami sa aibe numai bucurii de la tine.

Oana 28+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eryteea - eu gasesc lapte de orez (chiar facut in Italia, chicolatte sau cam asa ceva); doar la Metro, din pacate.
si Vlad e alergic, iar de soia evit sa-i dau - mi s-a pus pata ca e modificata genetic.

iaurt de soia - si alte produse - cele mai multe (variate) tot in Metro - nu stiu de ce la alte supermarketuri nu se ocupa de asta.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Herra merci de informatie .Este la cutii (lichid) si de la firma Scotti ?
Eu aici iau un produs fabricat in Germania...dar ma rog lapte de orez sa fie.Mai am o intrebare ...are cumva si surplus de calciu ?

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La multi anisori! Magda
Sa cresti sanatoasa, norocoasa si sa fii fericita impreuna cu parintii si surioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Eu sunt intoarsa pe dos de azi dimineata, Vanda Condurache era sotia patronului meu, doi oameni deosebiti, nu-mi sta mintea la nimic ...

Nu prea am reusit sa intru in ultima vreme din lipsa de timp, ieri am fost la ecograf si la 22 de saptamani torul este in regula, se pare ca este baiat (este foarte secretos si pana acum nici un doctor nu si-a luat raspunderea sa spuna ca este baiat sigur).

La multi ani sarbatoritilor din ultima perioada

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI MAGDA! sa cresti mare si frumoasa,iar viata sa-ti rezerve numai bucurii si impliniri.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

LA MULTI ANI,MAGDA!!!

SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI FII SUPER SUPER NOROCOASA!!!

A fost cineva la tirgul de la Providenta ,merita vizitat?Am sb viitoare o nunta si-mi tb tinuta ..stiti magazine cu haine mai XXL dragute?
Gabi,Alex si Timeea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by eryteea

Herra merci de informatie .Este la cutii (lichid) si de la firma Scotti ?
Eu aici iau un produs fabricat in Germania...dar ma rog lapte de orez sa fie.Mai am o intrebare ...are cumva si surplus de calciu ?

Ingrid amore di mama

da-da, firma scotti! nu stiu daca are calciu, m-ar interesa si pe mine, sa vad daca-i dau supliment sau nu...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput