Iasule, mandra cetate (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

MAGDA! Dana sa-ti traiasca fata,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii, alaturi de Ruxita .

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI MAGDA !!!

sa fii fericita langa familia ta !!!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Carmen, gradinita Sf Paraschiva este exact vis-a-vis de blocul meu; am multe cunostinte si colege care au copiii acolo; in afara de faptul ca sunt cam multi, nu am auzit decat lucruri bune.

si din punct de vedere al activitatilor (desen, dans etc) stau bine, si cu mancarea - repet, doar din auzite.

dar poate nu pleaca educatoarea lui Alex - eu am vazut-o doar o data si mi-a "inspirat" incredere. Sau poate pleaca exact la Sf Paraschiva, sau la o gradi unde o poate urma...

of, greu cand cresc copiii astia, greu sa gasim ce e mai bun pentru ei...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Salve,un salut ptr toate iesencele.
As avea nevoie de o informatie de la voi.
Am o fetita alergica la anumite alimente ,si cum urmeaza sa venim in Iasi ptr o perioada, m-ar interesa daca se gaseste lapte de orez si iaurt de soia.Lapte de orez vazusem anul trecut la Hala Centrala dar din cite am inteles s-a desfiintat marketul .Cit priveste iaurtul de soia nu demult a aparut si in Ro.
Merci.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata fetelor!!! LA MULTI ANI MAGDA!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor si celor din jur!!!
De gradi sf. Paraschiva am auzit ca e f buna...dar cate 30-40 in grupa...tocmai pt ca e buna.
Ingrid , in locul supermarketului de la hala s-a deschis gima, deci tot supermarket..e posibil sa fie, nus tiu ce sa zic.
O zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

LA multi ani Magda Elena!

Dana,sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si va aduca numai bucurii!
Uite serbati azi si ziua Magdei si ziua Europei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Magda! Sa cresti frumoasa, sanatoasa si sa fii norocoasa! Si nu in ultimul rand sa le aduci alor tai doar bucurii! Si sa fii fericita si iubita toata viata! Dana, sa iti traiasca copiii si sa va bucurati de ei!

Eriteea, lapte de orez nu stiu unde gasesti insa lapte de soia se gaseste si la Billa si la Gima si la Kaufland si Selgross...
Daca fetita ta nu este alergica la lactoza dar te ingrijoreaza insa calitatea laptelui de vaca in Romania si de asta optezi pentru laptele de orez/soia, poti lua in calcul variantele de lapte UHT de la Dorna sau Milli. Eu asta dau copilului meu. Te asteptam.

Herra, sper sa nu plece insa as intelege-o daca ar face-o.

Adriana scoala 23 sau Miron Costin e langa Liceul Cantemir. E cotata una dintre primele 5 scoli generale din Iasi.

Despre implanturi dentare daca astepti pana luni iti dau un raspuns avizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

pentru cine o stia... a murit Vanda Condurache, de la TVR Iasi.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Dumnezeu sa ii ierte... ce sa spun, e cumplit... in mai putin de doua saptamani s-au dus doua 3 oameni pe care i-am cunoscut, in accidente de circulatie, saptamana trecuta fostul director de la Socola cu sotia si azi Vanda Codurache... Toti au murit nevinovati...
Dumnezeu sa ii ierte...

Mergi la inceput