Iasule, mandra cetate (53)
Raspunsuri - Pagina 4
herra spune:
mor ca nu-mi amintesc: cum se cheama locul ala, cum urci de la policlinica mare pe Lascar Catargi - unde au si bazin de inot pentru copii???
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Danna_36 spune:
Cristina, imi pare rau ca esti necajita. intr-adevar inotul face bine si e si foarte agreat de copii. Magda a facut asta vara, e drept, dar nu imi amintesc cum o chema pe profesoara. Erau si 2 profesori parca. Sau numai unul? In fine, Magda era marisoara, ajungea cu picioarele pe fundul bazinului, nu imi era frica, dar Vlad e mititel, chiar ar trebui sa aiba cineva grija de el. Partea proasta era ca iesea uda (cum altfel?) si dupa ce o stergeam cat de bine puteam, cu prosopul, plecam acasa si desigur a racit desi nu stam departe...
ralnied1 spune:
Putin mai devreme, pentru ca maine seara nu cred ca intru si ca sa fiu sigura ca nu uit, pentru 9 mai:
LA MULTI ANI, MAGDA-ELENA! Sa ai o viata frumoasa, plina de sanatate, bucurii si noroc, multe succese la invatatura si vise care sa devina realitate!
Dana, sa va traiasca domnisoara si sa va bucurati de ea!
lgireada spune:
Ralu merci fain. Dar tu aici mai apari numai la aniversari? Hai mai des, ca ne e dor de tine.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
herra spune:
of. multumesc Daria! pe limba imi statea!
Eu
aime spune:
Cristina,eu am incercat sa merg cu Vlad al meu asta vara. Primesc copii peste 3 ani in grupa cu profesor (asta daca se aduna suficienti),altfel contra cost (era 130.000 lei ora) poti intra tu cu el. Se cer analize facute la centrul lor de peste drum (imi scapa numele acum) atat ptr copil cat si ptr mama. Pretul ptr ei era acelasi 130.000 lei ora sau se poate face abonament. Eu astept sa mai creasca si cred ca o sa-l dau. Stiu (de la cineva de la Casa de asigurari) ca nu se pune problema de igiena,fiind f seriosi.
Ralu
aime si Vladimir
herra spune:
Aime, vorbesti de bazinul de la Union sau de cel de la Sf Maria?
oricum, eu nu stiu daca il pot da - mi-e frica sa nu-i starnesc urticaria - trebuie ferit de apa prea calda sau prea rece; de contagioasa nu-i - stiu ca se cer analize din acest punct de vedere.
Eu
Ramonika spune:
fetelor, am lucrat in domeniu ca educatoare vreo 3 ani, acuma mi-am schimbat serviciul. daca vrei sa nu vina copilul acasa julit... trebuie sa vezi cati copii sunt in grupa. gradinitele bune au multi copii in grupa si educatoarea uneori nu le face fata si se mai produc accidente. ideal ar fi sa fie 10 maxim 15 copii la grupa.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor