Iasule, mandra cetate (53)
Raspunsuri - Pagina 3
l_carmen2003 spune:
Gabi, nastere usoara si sanatate lui Mihnea.
Asteptam vesti bune si sa ne povestesti despre minunea ta! Pardon, cele 3 minuni!
l_carmen2003 spune:
Ramonika! Vii asa fara sa povestesti nimic? Cum a fost?
Scuze daca ai povestit dar eu nu am fost pe faza, insa asa tin eu minte ca ai reaparut fara sa povestesti nimic... si fara poze!
Ramonika spune:
am povestit la nunta in Iasi...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
GabrielaG spune:
Ramonika, iti doresc sa ai o casnicie reusita dinm toate puntele de vedere si sa fii fercita!
Gabi nastere usoara si un BB sanatos.
Fetelor, ati vazut ca au inflorit castanii?
Pupici si o saptamana extraordinara,
GAbriela si baietii
aime spune:
Buna dimineata!
Carmen ce vesti despre gradi . Mie mi se par preturile destul de mari,5 mil pe luna ptr un copil???? Bun 1 mil e masa, dar sa nu se reflecte deloc in salariile educatoarelor...urata treaba...asa or fi preturile la majoritatea gradinitelor particulare,dar nu ma pot abtine sa nu zic ca-s exagerate (again,desi stiu ca ma repet), pai la facultate cat e taxa, frate .Offff....pana la anul poate ma resemnez,nu?
aime si Vladimir
lgireada spune:
La facultate in jur de 500 e. Totusi pt cine isi permite, consider ca e mai bine sa faci facultatea in afara.
Parerea mea de acus proaspat absolvent.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
herra spune:
hello,
are cineva vreo cunostinta la Sf Maria?
vreau sa ajung cu Vlad la sectia de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, mai intai pentru un consult si apoi la gimnastica medicala si inot, daca e cazul.
si ca peste tot la noi, mai bine te duci la cineva cu recomandare, ca sa spun asa...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Ramonika spune:
de ce vrei sa dai copilul la o gradi particulara? acuma sunt foarte multe gradi de stat foarte bune, renovate... depinde de gradinita, sunt si unele fara prea multe materiale, cum a fost cea unde am lucrat eu, era cam goala clasa, dar daca cauti, gasesti una dotata si o educatoare buna. acuma si la cele de stat se fac multe ore suplimentare de limbi straine, dansuri, karate etc.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
aime spune:
Ramonika nu vreau sa-l dau neaparat la particulara, ci doar intr-un loc unde sa fie bine supravegheat si despre care sa am oarece referinte. Cum Carmen a "batut" anul trecut aprox. toate gradinitele si s-a oprit la asta, mi-a placut ce mi-a povestit si mi-am zis ca mi-ar place sa-l stiu si eu pe al meu acolo, mai ales ca e in zona noastra. Ma ingrozesc povestile colegilor, copii cu clavicula fisurata, cu arcada sparta, imbolnaviti brusc...nu vreau sa-l tin intr-un glob de sticla, dar vreau sa stau linistita la serviciu si sa-l stiu hranit, odihnit si fericit.
Poti sa ne mai spui cate ceva de gradinitele din Iasi, daca profesezi in domeniu?
Si inca o intrebare fetele: stiti/recomandati pe cineva care se deplaseaza si la domicilui ptr sedinte de masaj?
aime si Vladimir
lgireada spune:
aime cunosc eu pe cineva pt masaj acasa. De fapt nu direct, dar am o prietena care e tare multumita de tipa respectiva. Ajung in Iasi miercuri si iti dau detaliile. E ok? PM.
edit ca sa dau si ultimul link de poze de aici din calatorii:
http://picasaweb.google.com/aoprisan/Norvegia
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums