Iasule, mandra cetate (53)
Raspunsuri - Pagina 16

anymony spune:
Cristina, inchipuieste-ti ca eu i-am facut fetei mele mincare cu apa plata....nici vasele nu puteai sa le speli....
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

alipiticot spune:
Multumesc frumos de raspunsuri ,sper sa gasesc maine deschis,am sa merg pe la toate ca mi trebuie destule pt garsoniera si pana la 1 trebuie sa o mobilez ca am gasit chiriasi si banii sunt putini.
Ma ingrozesc si eu de stirile cu apa....vai de noi....
Acum va las,o zi buna,nu uitati maine trebuie sa mergem la vot!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

aime spune:
Apa e infestata,itr-adevar, sursa:laboratorul Protectiei mediului si apelor. Acolo toata lumea si-a luat apa plata si ieri a fost un maaaare scandal cu RAJAC-ul care sustine ca apa e potabila.
Ati citit articolul spre care am dat link?

ghinetz spune:
quote:
Oana,unde ai citit de gradinite?
In Ziarul de Iasi, de ieri. Parca
quote:
Atentie Mare cu apa de la chiuveta, E INFESTATA!
Si eu ce sa beau, ca medicul mi-a spus sa renunt si la apa plata (contine sodiu, iar eu sunt umflata ca o gogosica. Oricum, de la robinet nu as bea pentru nimic in lume. Sa o fierb? (tot n-am curaj)Sa trec la apa de izvor (din Botanica)??? Dar mi-e asa departe! Stiti cumva daca exista in magazine apa-apa, adica fara minerale.
Oana

poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

kriss79 spune:
Oana, ai incercat apa plata Izvorul Alb? are o concentratie de sodiu de sub 1g. Probabil mai sunt si altele..
Eventual iti trebuie un filtru de apa (pt. apa de la robinet)!
Vine bebe
Burtik
Cristina

herra spune:
ooof, si pe mine tocmai ieri seara pe la 9 m-a apucat gatitul. am simtit miros de ars/gaz/chimic, am crezut ca am ars eu vreo tigaie - daca le folosesc mai rar - si am continuat...
azi ma duc sa arunc mancarea.
noi oricum bem numai apa plata - am pe undeva un tabel cu compozitia chimica a apelor, comparativ, de pe vremea cand alegeam apa pentru Vlad - lui numai asa ii fac mancarea...
a, si mai tarziu am simtit ca pute a ceva si in baie, dar aveam niste rufe la inmuiat, si ieri fiind sarbatoare, le-am schimbat lor apa, si normal ca mirosea si mai tare.
de-abia azi-dimineata am vazut la stirile protv si m-am elucidat.
(dupa ce am facut cafele cu aceeasi apa mirositoare)
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

mariussimiuc spune:
Oana,cauta o apa cu o concentratie mica de sodiu.Izvorul alb si Izvorul minunilor,de exemplu.
Miha si Robert

gabiarama spune:
Vreau si eu sa citesc articolul despre gradinite .Dar nu stiu cum pot sa il gasesc .
Asa cum spunea si Oana(Ghinetz) , Mihnea a fost una dintre victimele firmei de catering care aducea mincarea la Funny English.A avut in nici 2 luni 3 reprize de enterocolita .Abia il puneam pe picioare si dupa ce reintra in colectivitate la 2-3 zile iar o luam de la capat.Pina la urma , in cazul lui s-a dovedit a fi o infectie cu e-coli enteropatogen. De aceea l-am si retras de acolo ,cu toate ca o sa imi fie putin mai greu in urmatoarea perioada .De fiecare data cind intrebam educatoarele daca mai sunt si alti copii cu simptome ca ale lui Mihnea imi spuneau ca nu .Abia dupa ce a fost dat in presa tot scandalul au recunoscut ca da , au mai avut cazuri .Nu imi vine sa cred insa ca au fost doar 5-6 copii din toate sediile gradinitei .(Alexandru,Mircea,Copou) Si cica la ceilalti li s-a facut coprocultura si nu li s-a gasit nimic
.Mi se pare incredibil sa nu gasesti chiar nimic .Acum fac legatura si cu eruptia ciudata pe care a avut-o copilul meu , inca 2 copii de la el din grupa si o educatoare .Nu cred ca a fost doar o coincidenta .
.
GABI AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

herra spune:
gradinitele care au apelat la firme de catering pot avea bucatarie proprie, dar nu dotata dupa ultimele norme // cerinte UE.
despre ce firma de catering e vorba?
Gabi, multa sanatate lui Mihnea!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

carmenp spune:
iaca de bine ce cetii chestia cu apa, m-am dus la gradi sa-l iau pe ionut si prima fraza fu "mama, apa are un gust dezgustator"
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,