Iasule, mandra cetate (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut!

Am citit si eu acum de problema cu apa potabila si m-am ingrozit! Ticalosii astia de la Rajac ar trebui trasi la raspundere ca nu au anuntat nimic, ba chiar mai au tupeul sa declare ca "apa e potabila!".

In alta ordine de idei : ma poate ajuta cineva cu o informatie? La ce farmacie se gaseste batista bebelusului( cea la care se face reclama si pe forum)? Ieri a cautat frate-meu pe la toate farmaciile din centru ( si nu sunt putine la numar) si nicaieri nu a gasit. (si eu i-am zis ca daca luna viitoare cand vine in Jp nu are "batista" asta, nici nu-i deschid usa de la intrare)

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, eu lucrez la RAJAC, dar inainte de a sari pe mine... va spun ce sunt doar traducator acolo, nu am nici o legatura cu apa in sine. oricum se pare ca problema e ca s-a facut o manevra gresita in statia de pompare Aurora din Copou. cineva a bagat o concentratie prea mare de clor in apa. dupa parerea mea, ar trebui sanctionata persoana respectiva, ca n-a fost atenta...
oricum se stie ca apa nu prea e buna de baut. din aceasta cauza se si fac la ora actuala lucrari de renovare si chiar in unele cazuri se demoleaza si se ia de la zero la unele statii de tratare a apei. se intentioneaza sa se imbunatateasca calitatea seriviciilor RAJAC. sa vedem cand s-o intampla si asta, ca lucrarile mai dureaza vreo 2-3 ani de acum inainte.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Herra , asa este .Gradinita are bucatarie proprie ,dar de la 1 martie anul acesta au ales solutia de a aduce mincare de la firma de catering (e vorba de Lee's Catering) tocmai pe motivul acesta :ca nu corespund normelor europene .

Stau si ma intreb daca la gradinitele de stat bucataria e asa cum spun normele astea

GABI AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Raluca: nu vreau sa te dezamagesc dar e posibil sa nu fie gasita in farm. din Is. Poate doar la depozite. Sau: poate prin comanda la sensi blu sau alta farm.
Cel mai sigur o comanda de pe net.

Editare: Gabiarama, vad la semnatura ca mai ai un pic si te intalnesti cu puiul mic Sa fiti sanatosi cu totii si mult laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Ieri m-am ferit de apa, nici sa vreau n-as fi putut sa o beau, dar azi am baut. Eu in general beau apa de la robimet, cea plata nu-mi place deloc la gust, iar cea acidulata nu imi face bine. Am incercat sa beau plata de multe ori, tot in ideea asta, ca cea de la robinet e prost curatata si nu pot, parca nu-mi trece setea cu alta apa

Pana la urma n-a fost decat clor? Eu nu am nici un fel de simptome deosebite. In seara asta beau din apa copiilor (plata.

M-am speriat si eu de chestia cu gradinitele si cateringul, care e cauza indigestiilor repetate si a celorlalte neplaceri? Unde se poate citi articolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Raluca: mi-a transmis o mamica din Is, Lorym ca a luat batista bb. de la farm. Adonis, cum cobori din Tatarasi spre Ciurchi.
Am cautat pe net si am gasit adresa si nr. de tel. de la Adonis: ADONIS IASI, STR. V. LUPU, 88, BL. Z, SC. B, P, AP.3 tel: 278595
de aici - e lista farm. Is:
http://www.hih.ro/CAS/Furnizori-SM/Farm_elib.php

Fiindca tot detineti mult inf. mai am o rugaminte: puteti sa-mi recomandati o soc. care inchiriaza autoturisme sigure la preturi rezonabile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca, sustin si eu ca popate fi comandata de pe net, cunosc doua persone care au cumparat-o de pe bebelusultau parca si a fos tlivrata foarte repede.
Sarcina usoara in continuare,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Darria si Gabi multumesc mult pt raspunsuri. Azi o sa mearga la farmacia din Tatarasi si daca nici acolo nu o gaseste, atunci o sa o comande pe net.

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Vreau si eu sa citesc articolul despre gradinite .Dar nu stiu cum pot sa il gasesc .

Eu am citit ziarul la ai mei, deci nu pe net. acum am incercat sa caut si nu gasesc in arhiva lor. daca ma concentrez mai bine...parac era editia de joi. daca tata a pastrat ziarul (ca el le citeste, asa...cand are timp) o sa ma uit cu atentie si o sa va spun, sa stim ce cautam pe net. Cat despre gradinite, Sf Sava e posibil sa fi apelat la catering pentru ca e in renovare. De Funny stiu de la gabi de mai de mult ca au ales solutia asta, desi au bucatarie. In ziar nu era dat numele firmei. deci e Lee's...Aha!!!

Raluca, ce mai faci? Cat mai e pana vei fi mamica? Hai, mai da-ne vesti despre tine...Oricum, m-am bucurat sa te "revad" aici, la ieseni/iesence

Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

E sambata dimineata!
HAIDETI LA VOT!
Si weekend placut dupa vot ...

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput