Iasule, mandra cetate (53)
Raspunsuri - Pagina 13

aime spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Deci, cine vrea sa-i proiecrez mobila noua si frumoasa?

aime si

Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by aimequote:
Originally posted by Danna_36
Deci, cine vrea sa-i proiecrez mobila noua si frumoasa?
aime siVladimir
Acum am citit si am vazut ca am gresit o litera, scuzati, era "proiectez"...
In alta ordine de idei, amandoua avem un zambet minunat, nu crezi?
Oare ce ce?

alessia105 spune:
Buna fete dragi ....scuze ca dau buzna aici in "casutza " voastra de suflet ..dar as avea o rugaminte la voi ...
Orgaizam o strangere de semnaturi pe suport de hartie pentru proiectul Babyklapper ( amanunte puteti gasi la generale stcky sau la semnatura mea ) si as vrea sa va rog daca vreuna /mai multe dintre voi ar putea sa ne ajute sa stranga semnaturi in orasul sau sau in zona sa... .procedura este simpla ....Exista o listutza care eu v-o trimit la un e-mail indicat de voi ( pe privat ) ..pe aceasta se strang semnaturile ...apoi trebuie trimisa postal(sau vedem cum ne adunam ) la o adresa comunicata de noi .."un fel de cartier general " unde sunt porcesate si indosariate pentru a servi ca suport atat pentru crearea unei legi sau schimarea legii , dar si pentru a ne alia cu fundatii de specialitate care ar putea sa ajute la implementarea sistemului si in Romania , contribuind astfel poate la reducerea atator nenorociri care din pacate au ajuns aproape saptamanale .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa !
Edit:uite am uitat sa precizez ( dar cu Dezbracatu'meu imi pierd sirul ideilor )....strangerea de semnaturi nu implica vreo munca deosebita ..asa ..pe la colegi, rude , prieteni ,mamicile din parc , pe la gradi ,scoala ...pe unde se poate ..sarut mana incaodata
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

kriss79 spune:
Salut!
Acum am vazut ca am scris..foste..mamici(ma gandeam la gravidute:)
Multumesc pt. informatiile voastre!
Vine bebe
Burtik
Cristina

aime spune:
Dana n-am observat ca ai papat o litera, zambetul meu frumos provine de la altceva, iti scriu mail

carmenp spune:
la multi ani, ankka76!
fetili, spuneti-mi un oftalmolog bun in iasi, altul decit chiselita
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

amironeanu spune:
Salut!
Danna, felicitari pentru noua slijba si Gabriela, felicitari pentru stand.
Carmen, daca vrei pentru copii, ti-o recomand pe dr. Bogdanici, are cabinet in pasajul Stefan cel mare, intrarea dinspre cub, tel. 410182
Kriss, eu inca nu mi-am cumparat haine de gravida, inca imi hainele normale si mai am cite ceva de la Stefi. Eu stiu magazinul de la hala si sandurile din Podul Rosu, dar nu am gasit nimic dragut. La targul pentru copii era un stand si cu haine pentru gravide, erau costume din in la 100 de lei, acum imi este ciuda ca nu mi-am luat. Stiu ca mai vine un targ pentru copii la sfarsitul lui iunie, poate mai vin si atunci. Sarcina usoara in continuare.
O zi frumoasa va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

kisstherain999 spune:
Salutari
In sfarsit avem internet
Noi in general suntem bine ... avem a doua mastita la activ, bubite de la caldura, sugem de la un singur san ... dar e bine.
Va tin la curent cand mai avem timp ...
kiss 40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

kriss79 spune:
Andreea(amironeanu) > Multumesc pt.urari. Iti doresc si tie sarcina usoara in continuare si multa sanatate!
Cat despre haine, si mie inca imi vin cele obisnuite, intrucat am mai slabit putin inainte sa raman..Dar ma gandesc pentru perioada imediat urmatoare, ca imi vor trebui cateva hainutze..
Loredana, multa sanatate si mult laptic! Abia astept sa ne povestesti cum fu nasterea, de ce dr.tau nu a mai stat, cum si ce..samd..te pup
Vine bebe
Burtik
Cristina

GabrielaG spune:
Loredana, povesteste-ne de nastere. Ce spune Kriss de dr? Nu a stat pana la sfarsit?
Ai grija cu mastita, si eu m-am chinuit la Otto, l-am alaptat dintr-un san, am facut injectabil antibiotice si de cate ori simteam ca se apropie una noua(mastita) ori ii dadeam sa suga din sanul respectiv, ori ma storceam si parca stiu ca stateam cu dusul pe sanul respectiv...dar uite ca nu stiu cum era corect: unii ziceau rece sa nu se inflameze, eu citisem pareca de cel fierbinte ca sa se dilate si sa iasa "dopurile" de pe canal. O sa treaca si o sa fie totul bine. Maine poimaine o sa-l vezi cu dintisori, apoi mergand in picioare si apoi cu tot felul de perle.
Sanatate si sa creasca Horia mare. ASteptam povestiri.
Pupici,
Gabriela si baietii