Iasule, mandra cetate (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by Darria

Aime, Oana si Ralu: multumesc frumos pt. raspunsuri
In Siraj am vazut caluti din plastic la 1 mil(acum vreo luna) dar as fi vrut lemn, cred ca este mai rezistent. Pana la urma din Siraj o sa iau, din plastic.
Uite ca la targul mestesugarilor nu m-am gandit, e o idee ft. buna dar il vreau acum E bine de retinut pt. jucariile din lemn, daca sunt.

editare: daca are Dana la centru calut din plastic si se joaca multi copilasi inseamna ca este rezistent. O bila alba in favoarea celui din plastic

Darria,si Catalina are calut de plastic de 4 ani..si in afara de faptul ca nu mai are coada si a trecut prin mai multe incercari de mazgalire/colorare/machiere..e OK,sta in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adriana: multumesc frumos
M-ati convins ca sunt rezistente, raman la cel din plastic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Daria eu am de plastic si cu roti si gen balansoar am dat 90 lei din siraj.Am vazut din lemn recent in selgros,parca la 110 si 180 lei dar parca aveau si alte fct si aratau bineinteses a caluti ....daca ai timp sa i vezi si pe cei din lemn alegi in cunostinta de cauza.Eu una sunt multumita de cel din plastic.Si atunci nu gasisem din lemn.
O si buna !
Felicitari Gabriela!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salut!
Foste si viitoare mamici, imi spuneti si mie unde sunt in Iasi magazine cu hainutze pt. gravide? Eu stiu de cel din Hala si din Mall. Mai sunt si altele?
va multumesc!

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Kriss, eu mai vazusem hainute pt gravidutze la magazinul Teba, unde au pt copii. Asta era acum un an, nu am mai fost demult. Sarcina usoara in continuare,
GAbriela si baietii
Fetelor multumim de urari, sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Paula: multumesc frumos
Cristina: hainute pt. burticute mai erau in Podu Ros, la 1001 articole si in Siraj(este un stand). Nu erau hainute de birou - cred ca asta cauti. Acum nu stiu ce mai au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la hala, in siraj, in nicolina 2 dupa biserica catolica. sarcina usoara!

quote:
Originally posted by kriss79

Salut!
Foste si viitoare mamici, imi spuneti si mie unde sunt in Iasi magazine cu hainutze pt. gravide? Eu stiu de cel din Hala si din Mall. Mai sunt si altele?
va multumesc!

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Hainute de gravida gasesti si in Pd.Rosu la standurile Moda (sau 1001 articole ).E un stand in partea stinga a magazinului vis-a-vis de un stand cu materiale .Acelasi tip de marfa il gasesti si in Nicolina ,vis-a-vis de biserica catolica ,la parterul unui bloc.Magazinul are si hainute de copii ,si de adulti ,si jucarii, lenjerii de pat ,si schimb valutar .

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

"Neata...

Sunt curioasa daca emoticoanele gasite pe un site specializat in asta (o banca de smiles) pot fi folosite aici. Fac o proba:

Cat despre angajarea mea, Aimee, am zis ca e timpul sa fac si ceva util si am purtat niste discutii la o firma producatoare de mobilier modern din Iasi, una mare si cunoscuta in calitate de designer (proiectant), ca asta mi-e meseria de baza. Initial am vrut sa lucrez efectiv la ei, adica in sediul lor, part-time, dar am ajuns la concluzia ca nu e varianta cea mai buna. Ca sa ma pot ocupa in continuare ca lumea de Centru voi lucra la mine la birou, iar proiectul se va executa la ei in fabrica. Acelasi lucru practic, dar mai flexibil pentru mine ca si program de munca.

Deci, cine vrea sa-i proiecrez mobila noua si frumoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Mda, se pare ca nu pot fi folosite...Pacat, sunt nostime de tot...

Mergi la inceput