***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Alyna, bine ati revenit acasa si pe forum
Vreau si eu sa-ti vad bebele, dar nu merg nici pozele si nici filmuletul.
Si cand ai timp poate mai intri la miresici! 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
alynta27 spune:
Merci de lamurire Alyna24! Intradevar nu se vede filmuletul! Trbuie sa ne logam pe pagina respectiva! Mai incearca o data!
Alina-Mirela
33+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Claudelu spune:
Ceau!
Ma iertati ca dau buzna, dar vreau/tin sa o pup pe o prietena draga si veche, care nu mai da nici un semn de viata.
Raluca
m-am speriat. Te-am tot cautat pe lista si nu te gaseam, am crezut ca ai nascut fara sa-mi spui ![]()
Te pup draga mea, de fapt va pup si ma da si tu un semn de viata 
PS: vreau pozeeeeeee, da?? 
cioaca spune:
Sa pun si eu la treaba

pentru toate fetele care urmeza sa isi tina in brate puisorii,si
pt proaspetele mamici cu
frumusei.
Noi am fost ieri la dr.si am schimbat data pt cezariana ,in loc de 14 mai am stabilit 13 mai,ca deh eu sunt cu pasarici la creieri eu in loc sa ma duc cand este dr. mea ginecolog de garda ma duc cand este dr. mea anestezista.Eu fiind asistenta de anestezie terapie intensiva pun mai mare pret pe medicul anestezist pt. ca de el depinzi in primele 24h dupa operatie.Asa ca ma voi prezenta la spital duminica dimineata pe 13 mai.Acum stau si astept ca in armata, sa mai tai cate o zi de pe calendar.Nu mai am rabadre paraca trece cu incetinitorul fiecare zi,poate unde sunt linistita ca stiu ca totul pt bebe este pregatit si il asteapta sa vina,ne-am luat si noi carut o sa pun niste poze pe mailul comun.
Sunt foarte fericita ca bebe este grasunel la 36 de sapt. fix a zis tanti dr. ca are 3.400gr +/-200de gr.si sper sa se faca si mai maricel de atat in saptamana care o mai are de stat in burtica.
Va pupic pe toate si va promit ca o sa imi invat sotul sa va anunte pe forum,dar daca v-a uita sigur voi trimite eu un mesaj la una din voi.
36+
EDUARD ANDREI
eimotto spune:
Alina - sper doarme Davidutu tau. Si sa stii ca poate iti face o surpriza si o sa dormi toata noaptea mult mai devreme. Iulia mea de la fo 3 luni asa a dormit, manca putin la 11-12 si apoi dimineata la 7-8.
La baita (pe care o facem incamera) noi punem ceai de galbenele+pelin+musetel (infuzie) iar temperatura e de aprox 37 grade. Si i-am facut baie cu tot cu buric necazut dar cu mai putina apa ca sa nu ajunga la buric.
Poohy - daca toata sarcina ai avut tensiune 12 nu e problema dar insa daca ai avut de ex 9 si brusc sari la 12 atunci poate fi un semnal de alarma (ce numai doctorul poate sa spuna
)
Mai vroiam sa spun ceva dar... asa ca
pentru fetele ce stau sa nasca!
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
Androix spune:
Ihi, da de Filipu meu ce ziceti ca dormit toata noaptea de la 6 saptamani? Mai intai manca pe la 23 si se trezea pe la 5, apoi in decurs de cateva saptamani s=a trezit din ce in ce mai tarziu pana a ajuns sa doarma pana pe la 7:30. Sper s-o invete si pe sor-sa smekeria asta ![]()
Eu n-am fiert apa pentru baita si prima baie a fost cu tot cu buric cu apa peste, fara probleme. A doua zi dimineata a si cazut. Cred ca de la apa ![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
chris27 spune:
Intru si eu sa va salut pe toate,acum cand micuta mea doarme...Va felicitam cu intarziere pe cele care ati nascut in absenta noastra si ne rugam sa fie bine pt cele care urmeaza...Iuliabraila,cred ca ai iesit de la cezariana deja...iar tie Paula iti tinem pumnii in continuare!...Asteptam vesti noi si bune!noi azi vom face prima baita si nu voi fierbe apa...Pauly,am nascut la Odobescu...dar nu te speria!Ce sanse sunt sa ti se intample tocmai tie?Sunt sute de copii care se nasc acolo si pleaca acasa sanatosi...Si am vrut oricum sa iti zic ca in primele 24 ore de viata se face faccinul antihepatic...Multe mamici nu am fost informate ca spitalul nu il are si bebeii nu au fost vaccinati...Pacat,l-am fi cumparat de la farmacie!Va pupam pe fiecare in parte!
kay spune:
burticoasele !

[font=Comic Sans MS]pt. toate 2 in 1 care revin la forma initiala de 1 in 1 !!![/font=Comic Sans MS]

am venit si eu sa vad cum mai merge cu mobilatul casei noastre... azi vine dormitorul nostru, maine sufrageria, baia e gata... bucataria cred ca tot maine ! si am profitat sa trec si pe la mama, ca doar e la 5 minute ! am papat bine-bine si acum ma gandesc cu groaza la drumul pe care tre sa-l fac inapoi. o ora cel putin. si daca e aglomerat, si mai mult. si toti bosorogii au iesit la soare sa se coloreze si e plin in autobuze... si sunt absolut disperati sa stea jos ! parca nu se scoala din pat si se urca in autobuz ! eu toata viata m-am ridicat si am cedat locul oricui vroia sa stea, dar azi de exemplu o doamna mi-a zis sa vin sa stau jos si pana am ajuns la scaun deja doua femei erau calare pe scaun, se certau intre ele ! sa-ti vina sa mergi cu ratb-ul ?
vroiam sa mai zic ceva, DIDIALEX cred ca s-a suparat pe mine si nu mai scrie, din cate observ. dar a inteles gresit ! mesajele ei, asa cu rautate sau cu un umor pe care eu nu-l inteleg, isi au locul lor in odiseea noastra ! aici nu e locul de joaca al nimanui in special, oricine e liber sa spuna ceea ce simte si crede. eu m-am simtit lezata in urma mesajelor ei, dar asta nu e motiv sa nu mai scrie ! DIDI, vino inapoi ! mai ales acum cand ai nevoie de sprijin si pareri ! stiu cum e sa-ti zica un ecografist ca bebe nu e dezvoltat la termen... si mie mi-au zis, dar am facut controale peste si am verificat si rasverificat si nu e asa ! era o ecografista proasta care habar n`avea de ce vede acolo !
deci, inca o data te rog didi, intoarce-te !
incearaca sa intelegi ca atunci cand eu eram daramata si foarte trista (din cauza hormonilor, e drept) si am postat un mesaj cautand sprijin si putin drag de la voi, mamicile mele, am primit, neasteptat, o palma de la tine, pe care nici nu te cunosteam ! e foarte zdruncinator ca atunci cand iti pui ultima speranta in ceva sa te loveasca asa de rau ! ai fost ironica, m-ai luat in ras. stiu ca eu sunt cea mai mica si tampitica si nu am experienta si toate mi se par grele, chiar daca nu sunt, dar d`aia esti tu mai mare si cu experienta, ca sa ma inveti. sau daca te deranjez, sa ma ignori ! asta ar fi diferenta intre imaturitatea mea si maturitatea ta. cred eu. si atat am avut de zis.
p.s. tre sa-mi schimb si eu semnatura in 32+, ca nu mai merge asa !
oana
30+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 26-36zile !!!
kay spune:
alyna, zi-mi cum se numeste filmuletul cu Davidutz, ca il caut eu pe site-ul ala !
oana
30+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 26-36zile !!!