***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mica spune-mi te rog, te-ai inscris la DrTaropa pentru bebe?Mie mi-a spus sa vin dupa ce nasc cu iesirea din spital si certificatul de nastere si mi-a dat cartea ei de vizita. Mi s-a parut foarte de treaba.Spune-mi primeste vreo atentie, tu i-ai dat ceva?Este si medicul tau de familie?

Paula39+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Iuliabraila
Totul va fi bine. Bebe e un prematur mare.
Sobi, eu i-am facu lui Alin baita in camera fiindca acolo era montata cadita cu masa de infasat. Temperatura apei oscila in jur de 37 grade (cat e temperatura corpului), desi toata lumea imi spunea ca li se pare apa rece. Eu nu suport sa fac bai fierbinti si m-am gandit ca nici lui Alin nu-i va placea. Cert este ca si acum la 5 ani face baita la temperaturi mai joase. Vara ii fac baie la 30 grade. Inainte de baita rebuie sa pregatesti: ser fiziologic cu comprese sterile pt ochisori, betisoare de urechi cu opritor(atentie la folosirea lor!! nu intra in canalul auditiv), crema fundulet si pliuri, spirt/alcool pt buric. Cam atat imi aduc eu aminte...poate noile mamici iti aduc mai multe detalii. In apa, daca sunt probleme se pot pune tarite de grau sau citeva granule de permanganat de potasiu etc
Va pup
Diana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Alynta27, se face baita chiar dc nu i-a cazut buricelul dar ai grija sa nu-i ajunga apita acolo!

Mica, Sobi,
eu ii fac baie in cadita in camera iar apa trebuie potrivita sa nu te friga la incheietura mainii la cot!In apa ii pun tarate de grau intr-un tifon(un pumn).

Am reusit sa fac si eu un filmulet cu puy de Davidutz!Sper sa nu se supere Andrada!

Alyna cu pitik de David Andreas(6 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

elteka esti o super draguta.cuvintele tale mi-au ajuns la suflet.bine ca ii printisorul tau voinic, ca are grija de printesa mea.

chris27 ma bucur ca ai venit acasa cu micuta Daphnee si ca sunteti bine.m-am cutremurat toata la citirea povestii tale, dar ma bucur enorm ca Dumnezeu va ocrotit si fetita e bine.
sincer ma apucat frica ptr ca eu intentionez sa nasc in Timi la Odobescu, de aceea te intreb la care spital ai nascut?sper din suflet ca nu la Odobescu.
multumesc anticipat ptr raspuns.

33+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alyna nu pot sa vad filmuletul.

Iuliabraila

dideip

Tincutza

Manu

Amely

36+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Nici acu
m, Mihamora?????

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nici acu, Alyna imi dati de lucru cu filmuletele astea...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Ciudat!!!!!!!Mie imi intra din link!Trebuie sa dati click cand va intra pe pag respectiva!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Noua ne intra pe pagina unde ne invita sa ne inregistram si sa facem si noi un filmuletz. Da-aia ziceam ca-mi dati de lucru, e o invitatie pe care cu greu o pot refuza, ca ma asteapta cartile pentru examenele de saptamana viitoare si eu ma tin de prostioare pe net

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Alyna nu se vede nici acum filmuletul.
Chris e bine ca s-a terminat calvarul prin care ai trecut si sunteti bine amandoua. Multa sanatate si vrem poze.
Iulia_Braila m-am infiorat toata cand am citit ca ti s-a rupt apa. Avem aproape acelasi dpn, inseamna ca ar fi cazul sa-mi pregatesc si eu bagajul sa fie pentru orice eventualitate pregatit. Oricum punem majoretele la treaba si ne rugam sa fie totul bine si pentru tine si pentru bebe.
Dedeip, Tincutza, Amely, Manu si pentru voi putzina galerie sa aveti curaj

Noi mergem maine la control si sigur o sa stabilim o data la care sa imi scoata firele. Sper sa vrea sa mai stea bebe la caldurica si sa-mi scoata firele dupa 37 de saptamani. Dar nu mai sunt atat de stresata acum si daca bebe va dori sa ne intalnim mai repede e binevenit oricand

Oana 34+STEFAN

Mergi la inceput