***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)
Raspunsuri - Pagina 15
mihamora spune:
CHRIS SI DAPHNE BINE ATI VENIT ACASA!
bine ca sunteti bine
(din pacate si la spitalul la care voi naste eu exista acest stafilococ si din cauza asta mai tot timpul e in carantina,dar o sa trecem peste asta.)
Andrada f dragut filmuletul![]()
dideipeu nu stiu cum arata dopul, dar s-ar putea sa fie el
36+
Dominic
POZE
ursulet
chiquitita spune:
Chris, bine ai venit acasa! Imi pare de rau de ce ai patit. Sper ca totul sa fie bine de acum inainte!
35+
Luiza
ruprich spune:
fugi la spital.Pana dimineata nasti
quote:
Originally posted by dideipLIVIANA
BYU
Fetelor am si eu o problema....mi-a curs pe chilot o pata maronie, nicodata nu mi sa intamplat de cand sunt gravida, ce credeti ca este?
va
Paula39+
poze
poze bebe
Motannel spune:
Chris27, imi pare rau ca povestea voastra e asa de trista, insa ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine! De acum sa fiti sanatosi si voiosi mereu!
Andrada, e foarte reusit montajul tau! Felicitari! Asa ca ramai delegata noastra sa faci unul si pentru noi! 

Bafta fetelor care se apropie de momentul nasterii!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
37+,
Teodora
ella_74 spune:
chris27, te inteleg atat de bine; am simtit la fel, imi venea sa plang cand am am ajuns acasa numai gandindu-ma cat am patimit in spital;
in spital, din cauza durerilor as fi plans in hohote dar operatia durea atat de tare la orice gest minor pe care il faceam, asa ca cezariana mi-a anulat pana si dreptul de a plange ...
Acum am lasat totul in urma...
Sobi, plasture nu am mai avut vreme sa caut, dar dr mi-a dat voie sa fac dus imediat ce am ajuns acasa, doar sa nu stau foarte mult sub apa; mie mi-au scos bandajul de pe operatie a doua zi iar taietura arata bine inca de atunci.
dianalaura, eu nu am vazut dopul dar cu o saptamana inainte sa nasc am inceput sa am scurgeri mai abundente; chiar si in dimineata cand am inceput sa pierd lichid, nu avea alta consistenta, doar ca am vazut firicele de sange pe absorbant si mi-am dat seama abia atunci ce se intampla; la mine lichidul a fost clar, ca si cum ar fi fost apa, motiv pentru care initial am crezut ca fac pipi pe mine
, deh, incontinenta urinara- capul bebeului apasa pe vezica; abia cand mi s-a intamplat sa-mi ud chilotii a doua oara, mi-am zis ca nu pot sa fiu atat de nesimtita incat sa fac pipi pe mine atat de des; am pus mana pe telefon si mi-am sunat doctorul.
Deja pana sa ma imbrac gluma s-a ingrosat si schimbam absorbantele si cand sa ies pe usa iar ma intorceam din drum sa mai schimb unul ca mi-era rusine sa merg cu dara pe pantalon, in plus ma gandeam cum o sa arate bancheta de la masina dupa; mi-am dat seama abia la spital ce inseamna sa ti se rupa apa cu adevarat, cand, dupa controlul pe masa, a inceput sa curga exact la ca robinet.
ELTEKA spune:
Chris27, m-am zbarlit toata...Nici nu mai zic nimic...continui insa sa sper ca intr-o zi lucrurile vor sta mai bine si in Romania...Bine ca s-a terminat si ca acum sunteti toti 4 impreuna. De acum - numai zile frumoase 

Ella si Alyna-multumim de sfaturi cu alimentatie 
Liviana, iar am luat toate pozele lu' Matei la vizionare (ti-am zis ca m-am mai uitat o data...). Cel mai mult imi plac alea de la 6 luni...ca eu tot asta astept: sa treaca ce e mai greu (nastere, inceput alaptat, pierdut kilograme) si sa fie Craciunul, cand bebel o sa aiba 6 luni...si o sa stau in fata semineului cu un foc mare...si o sa vina familia...si o sa intind o maaaaasa cu sarmale si cozonaci si colinde romanesti pe fundal...si o a fie asa de bine 
Mica, unde sunt pozele, ca in CASA sunt tot alea. Sau m-am tampit eu?
Andrada, frumos carucior!!! Ziceau fetele din Germania ca asta e una din marcile care se poarta la ei.
Apropo - Miniuta, cum mai esti? DidiAlex - ne scrii cand vii de la doctor?
Poohy, uite aici exercitii:
http://babyfit.sparkpeople.com/pregnancy-exercise.asp
In meniul din stanga gasesti DEMO-uri pentru diferite zone ale corpului (pagina ti se deschide la LOWER BODY, dar treci tu prin toate). Sub ele sunt si pentru Post sarcina. Mai sus ai si chestii de diete si comparatii intre alimente.
Mie imi place site-ul asta fiindca are filmulete. Eu sunt asa lenesa ca nu-mi place sa citesc descrieri si apoi sa ma pun sa fac 
Ralucami - draga mea, eu m-am sonat. Am scris in viteza mesajul aseara (venisem din oras si cum n-am mai incaput in papuci am luat niste saboti, asa ca dupa 6 km pe jos, am facut niste gogosi de picioare de abia am asteptat sa le pun sus). Ieri a fost in sfarsit cald, asa ca mi-am pus prima rochie!! Si numai vreo 3 au sarit pe burta mea
)
Am vrut sa zic aseara ca gama asta Stretch Mark (in ciuda numelui, dar e tipic pentru Japonia, nu?
) are o serie de produse dintre care eu folosesc numai aia de vergeturi - care e f buna, insa vad pe prospect ca au mai multe, din care si una pt sani care trebuie aplicata cu cateva saptamani inainte de alaptare si dupa (mai mult nu stiu ca numai asta scrie pe engleza
). Sunt convinsa ca o gasesti pe site-ul ala, numai ca nu stiu eu s-o caut
.
Din pacate nici in pagina cu "PAMPAS"-ul
nu m-am descurcat, vad sus doar varsta si...mai departe pe orice fac click ma pierd...Vad ca e organizata ca aia din RO, dar nu gasesc experimente.
Si asa imi amintesc ca am prea multe pampers-uri din astea de newborn
...asa ca acu' am intrat in "denial" cu cumparaturile = nu mai imi trebuie nimic! Mi-e jena sa fac poze la sertarul cu hainute
, am redus totul la...inexistent. Exagerez, sigur
Dar avem niste conationali de-ai sotului care au 2 copii aici la Tokyo, si astia sunt foarte naturisti: nu tu pompa de nas, nu sampon in primele 6 luni, nu suzeta, nu biberoane...astia mi-au cam dat agenda peste cap, mai ales ca ai lor copii sunt superbi, asa ca sotul meu mi-i tot da de exemplu
Barem asta micu' nascut la Tokyo, n-au avut probleme cu el niciodata...rade intr-una, merge de-a busilea fara sa stearga maica-sa pe jos inaintea lui, rontaie mere si pe urma trece la lapte/san la maica-sa (are 8 luni), maica-sa arata ca un model desi are 38 de ani, dar eu femeie cu 2 copii mai relaxata n-am vazut. Plus ca e singura cu ei dintotdeauna...
A, si mai au o chestie: ei nu vor sa cumpere nimic din afara, ci vor sa se bucure la maxim de experienta japoneza...Ii ziceam de pompa de sani si 1). nu trebuie, dar daca, atunci 2) ce Pigeon nu e buna? E perfecta!
Asa ca de asta am intrat eu in faza asta...
Dar daca tu ai o lista scrisa, trimite-mi, te rog frumos
...Japonica ce ma ajuta cu caruciorul de newborn mai are multe chestii de dat, tot imi zice sa-i fac o lista cu ce am eu si ea imi mai face completari..Numai ca mi-e mie lene sa fac lista...Poate o iau de la tine ![]()

Stii ceva? Eu sunt si mai "indarjita" (a se citi ca-mi lipseste o doaga)...Am zis ca ma duc la Hiroshima in august, in Coreea in septembrie, cu bebe la purtator. Mai voiam si in Okinawa in iulie dar sotulache a zis ca nu ducem copilu' asa mic la tropice nici sa-l pic cu ceara
Ca si eu am ratat perioada favorabila calatoriilor, ba cu rubeola, ba cu nu-sh ce mai aveam pe cap...dar nu-mi inchipui sa plec din Jp fara sa ma mai bucur de ce mai e de vizitat pe aici si in jur.
Pauly- fetita ta nici nu avea cum sa fie altfel decat delicata
Dar e foarte bine! Inchipuie-ti, cand vine printul si-o ridica pe calul alb..ea tre' sa fie ca in poveste -usoara ca un fulg...Uite, stiu eu un print care la 32s avea cat altii la 37s ![]()
![]()
Azi noapte m-a terminat...mai avea exact 2 degete si era afara...In timpul zilei nu coboara asa de jos, dar noaptea se intinde...La picioarele lui de +5 saptamani, il inteleg...Numai ca pe mine ma dooooooare 
Poate naste Paulica Pitica de Dideip!
Eu pun majorete pentru oricine vrea sa cada sub vraja lunii pline ![]()

Sa aveti o zi frumoasa! 
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
Sobi spune:
Chris e dureros ce ti s-a intamplat... nici nu stiu ce pot zice in situatii de genul asta, doar ma intreb oare cand va intra totul in normalitate si in spitalele noastre! ma bucur ca tu si daphne sunteti bine si te asteptam alaturi de noi in odisee cu sfaturi pentru mamici.
elteka, ai mers 6 km pe jos? esti o eroina! eu dupa 1, max 2 cred ca imi cedau picioarele... inseamna ca stai bine cu conditia fizica ceea ce e excelent!

pentru Manu si poate Didiep
Andreea 32+
Vladut
POZE
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Se pare ca la mine a fost totusi sangerarea doar de la controlul colului, de ieri dupa-amiaza nu mi-a mai curs nimic, doar astea inerente sarcinii...
Nicoll,
LA MULTI ANI
Sa-ti dea D-zeu multa sanatate si un bebe sanatos, frumos si mancacioas. Poate mai treci si pe aici pe forum sa ne mai spui ce mai faci...
De la Tincutza nici un semn? 

Si paula-dideip 

sper ca ne anunti...ori intri pe forum si ne spui ca esti ok ori ne dai mancar un sms...ca noi toate stam cu nervii intinsi la maximum!
Manuc1010 

sa ne dai de veste cat de repede poti!
Amely, si pt tine 

pt maine!
Si pentru Clopo 

, care nu da inca nici un semn de viata...
Si pentru voi toate, mai ales cele care se apropie de termen 

diana
37+
IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
diana spune:
Chris, bine ca sunteti bine. Imi pare rau ca ai trecut prin aceasta experienta...Nici nu vreau sa ma gindesc ce a fost in sufletul tau.
Multumim ca ne-ai dat un semn de viata fiindca ne intrebam mereu ce mai faci.
Pun majoretele la treaba pt toate fetele care se pregatesc sa devina mamici zilele astea.

Fetelor, voi luati fier? Am auzit de tardyferon fol ? Se da gratuit/compensat ?
Va pup
Diana 35+