***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salut fetelor
intram si noi repede intr-o pauza de carcotasi sa scimbam saptamana
(ce repede trece timpul)
nici nu stiu ce vrea :
sa treaca mai repede si sa vina Tavi sau sa mai stea acolo pt ca mi-e groaza de cum ma voi descurca dupa...
multumim proaspetelor mamici
cristalina
cristinamaria
eimotto
alina

care ne povestesc despre bebelushii lor si ne fac si noua pofta
si mai ales ne dau sfaturi
sa stiti ca am inceput sa iau notite
un pt voi toate

mihaela
34 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

iata si noua saptamana
35 ?
mai avem un pic...
de saptamana asta dam si noi dezlegare la cumparaturi pentru bebe Tavi
gata cu superstitiile
cel mai fericit e tati
ca n-o sa trebuiasca sa colinde singur prin magazine
dar si eu tb s-o iau usurel
ca tensiunea asta BUM BUM cum ies un pic in oras
de fapt si bietul corp cara in permanenta atatea kg...

mihaela
34 sapt Octavian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

fetelor, nu-mi raspunde nimeni la ce am intrebat in penultimul mesaj?

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

iata si saptamana 35!
si a venit si puyu acasa!
asa ca va parasesc
noapte buna
of si iar e luna plina?
iar nesomn?

mihaela
35 sapt Octavian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dianalaura mie mi-a curs vreo 2 zile dupa ce am verificat colul. Nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. Dr. mi-as zis ca e ok.

Mica 37+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Dianalaura, eu nu am avut nici o singerare dupa recoltare, dar nu mi-a facut cu valve... Controlul de col il am abia luni, asa ca nu stiu Cred ca cel mai bine e sa vorbesti cu doctorita

Anca 36+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare!
Se pare ca mai avem maxim o saptamana pana o sa ne vedem printesa!Daca nu se hotaraste pana miercurea viitoare sa iasa, atunci ne face nenea doctoru' provocare. As prefera sa se hotarasca singurica, dar daca nu si nu...Abia astept!Dupa control, am dat o tura prin Cora, apoi am fost intr-o vizita si am ajuns acasa rupta de oboseala si flamanda (as fi batut pe cineva daca nu mancam urgent) asa ca am dormit vreo doua ore (vad eu ce fac la noapte).
Ibelciug si Byu, La multi ani! Sa nasteti usor, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!
Manuc, bafta pe maine! Tinem pumnii!
Diana, la kg stau si eu fff 'bine': ultima oara cand m-am cantarit aveamm 22 in plus (si asta era acum aproape 2 sapt). Dar asta e! O sa le dam noi jos!In conditiile astea iti imaginezi ce vergeturi 'sexi' am facut, in ciuda tuturor cremelor! Dar important e sa fie gazulica bine, sa fim sanatoase amandoua!In ceea ce priveste crustele de sange din nas, stai linistita caci e normal sa apara in sarcina (dar parca a mai raspuns cineva...sau nu?); uneori este sangerare de-a dreptul...
Arthurana, imi pare rau ca trebuit sa treci prin momente grele dupa nastere. Important este ca esti relativ bine si ai sa vezi ca vei fi din ce in ce mai bine.
Poohy, in general fibrinogenul creste in sindroamele inflamatorii, in special in cele determinate de factori infectiosi.
Va doresc o seara frumoasa,
Florina 39+ si bebelina Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare fete dragi!am ajuns acasa impreuna cu Daphne azi dupa amiaza .Suntem bine acum...Povestea e lunga si ma-nfioara...Plang de fiecare data cand privesc inapoi...Am nascut pe 14 aprilie la 20 seara...A fost totul bine timp de 12 ore...inainte de a intra in sala ii cerusem doctorului meu sa imi spuna de indata ce voi putea deschide ochii daca fetita mea e bine si ce greutate are(Il avertizasem ca n-o sa pot articula nimic ,dar sa-mi spuna totusi ca am sa-l aud).am avut anestezie generala...M-am trezit...mi s-a spus ca e bine...Am adormit fericita...Dimineata,am cerut sa mi se aduca fetita...al meu a plecat sa vada din nou de ea si a reusit sa o ""deranjeze pe d-na doctor""...am aflat astfel ca era pusa la oxigen si ca astfel de lucruri se mai intampla...Apoi,seara au intrat la mine in salon trei doctorite care mi-au spus sec ca nu se stie daca va trai...diagnosticul era Pneumotorax...L-am trimis pe al meu sa caute pe net ce inseamna asta...aflasem apoi,ca era un efect...ceva il generase,avea o cauza...Am aflat-o azi...cand banuielile mi s-au confirmat(Stafilococ auriu)-luat din spital...Asta nu mi se spusese in seara aceea...nici pana cand am iesit din spital...am citit pe biletul ei de iesire,despre asta...banuiam si nu aveam dovezi...Acesta e rezumatul...Povestea intreaga e lunga si dureroasa...As prefera s-o uit pe toata...Dac-ar fi ca grotescul sa nu mai existe!...Sau sa nu-l fi intalnit plimbandu-se prin maternitate in halate albe de doctori ce ne vegheaza copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

multumesc mult fetelor mica, poohy...m-am mai linistit...oricum am intrat in sapt 38, asa ca nu imi fac probleme si daca as naste azi, mai ales ca bebe e mai mare cu vreo sapt jumate...
sotul meu mi-a recomandat calduros sa NU mai fac nimic, doar sa stau si sa ma odihnesc, sa stea bebeul pana pe 14 in burtica (din 14 are si el concediu)
Acum ma duc si eu imediat la dus (dupa ce iese sor'mea si mama din baie, ca se vopsesc) si la somnic. Asta-noapte m-am trezit la ore fixe, de parca mi-as fi pus ceasul sa sune: la 12, la 2, la 4 si la 6...cand m-am trezit de totului.
Sa aveti o noapte buna si fara peripetii!
Kay, ma bucur ca ne mai dai si tu de veste..felicitari pt casa..
Cred ca o sa fie cam nasol noaptea asta, tocmai m-au apucat arsurile...

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

LIVIANA
BYU
Fetelor am si eu o problema....mi-a curs pe chilot o pata maronie, nicodata nu mi sa intamplat de cand sunt gravida, ce credeti ca este?
va

Paula39+

poze

poze bebe

Mergi la inceput