tocmai am primit pe adresa de mail un mesaj de la un anumit site (nu le voi da satisfactia de a-l posta aici) cu chestii de bb. stiu ca e trimis prin dc deoarece am recunoscut din adresele la care a mai fost trimis ca nickuri de pe dc. deci: ce fac? cum evit astefel de intamplari? daca va dau adresa de yahoo de pe care a fost trimis puteti verifica daca exista si un cont pe dc? sau nu am alta optiune decat sa scot adresa de yahoo din detaliile mele? scuzati limbajul de lemn, e de la nervi...
numele de forum a cui ti-a trimis mesajul.. in privat la un moderator sa il trimiti.
sau sa iti dezactivezi sa nu mai primesti mail de la nici un membru DC
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Si de unde ai impresia ca ti-a luat adresa de e-mail? A fost dezactivata optiunea asta cum cateva zile pentru toti utilizatorii si numai cei care vroiau sa primeasca e-mail si-o activau la loc. Asta presupune ca-ti dai acordul sa primesti mailuri, orice mailuri. Dar vad ca tu nu ai activat-o la loc...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
nick ul de pe forum nu il stiu. am activata optiunea 'nu' la mesaje. dar acelasi mail a fost trimis la si la o anume 'scubica'(parca, tre sa verific..), nick pe care l am mai auzit doar pe forum, niciunde altundeva. asa am facut legatura....