haine pentru fetite (((

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

speed-eu sunt f multumita de haine.fata de Ro.numai cand am fost acasa si am primit pt fata.unele de calit f proasta.
de aici am luat si de la Penneys multe frumoase,nimic cu talie joasa de care zici tu.sunt si haine frumoase de fetite.normal ca trebuie sa alegi.
ti-a spus si Claudia pe unde sunt hainute dragute.plus cand sunt reducerile am luat si din Debenhams de la designeri.si din fostul Roches(Adams,parca si Pumpkin).e un etaj plin cu hainute de copii.imposibil sa nu gasesti ceva.aaaa si i-am luat si de la Tesco Clearwater f frumo.sunt mult mai multe haine decat in centru Tesco Jervis.
Next din Blanchardstown Shopping Centre e mai mare decat cel din Jervis.e pe 2 etaje, are mai multe haine de copii.parca asa mi-a zis sotul.
M&S are haine frumusele de fetite si baietei.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

emaaimee,merci de raspuns. in general stiu unde se gasesc hainute de copii,imi face placere sa cumpar haine pentru micuta.ideea era ca hainele pentru fetite mi se par ultra super sexualizate si ma intrebam daca doar mie mi se pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mama mea sta in Anglia, si-mi aduce hainute f dragute pe Sofia(4 ani si 8 luni), copilaresti si haioase, nici vorba de prostiile decare ziceti.In afara de marks and spencer ea cumpara multe de la George.Voi n-aveti inb Irlanda George?
Sora mea i-a mai luat sofiei din afara H&M si zara, exact ce-ati zis si voi.

Aici gasesc f nasoale...sincer. greu de tot ii cumpar ceva din Romania :(

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Pentru mine e daja o problema cumpararea hainelor pentru fetita (10 ani)pentru ca e inalta si slaba iar cei de la credeo de ex fac numai pana la marimea 34 (cel putin eu asta gasesc la putinele targuri care vin prin Tulcea si in rest numai chiciuri de prost gust la noi in Tulcea .Hainele nu la mai pot cumpara de la copii iar cele pentru domnisoare sunt prea mari .Am incercat sa caut ceva si pe internet am comandat si la QUELLE initial ceva pentru mine dar nu s-a potrivit deloc ce am cerut .Adica m-am masurat si am cerut o bluza marimea 44 si a venit una pe care scria 44 si era de 48 ,asa ca n-am mai riscat si pentru fata mea.Vine ziua ei si sincer nu vreau sa arunc banii pe chiciuri de prost gust imprimate cu tot felul de prostii (deunazi cand am fost la cumparaturi am vrut sa -i iau niste bermude de blug si cand am gasit marimea ei dupa indelungi cautari scria pe ei love sexi cu tinte sau strasuri nu mai stiu .Nu am gasit macar un pantalon simplu.Situatia e si mai rea la incaltaminte ca a inceput sa poarte deja marimea 35-36 si asa ca va imaginati ca gasesc mai mult incaltaminte cu bot ascutit si cu tocuri .Am o ciuda ca stau intr-un oras mic si trebuie sa merg sa fac cumparaturile in alta parte iar cand merg cu masina sotul meu nu are rabdare sa astepte pana cumpar ceva (dureaza ceva ca eu ma uit la tesatura ,material ,defecte si apoi la marime ).

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Scuze pentru lipsa pe alocuri a semnelor de punctuatie si eventualelor greseli .Mi-am spus si eu off-ul.

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Aurora... e cea mai nasoala varsta din pdv al hainelor si pantofilor. Am incercat sa caut fiului meu sandale marimea 38, sa fie macar in interior de piele, si sa nici nu ma coste mult, fiindca la anul sigur va avea picior mare... nu va mai spun cat am umblat..

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

speed,nu ti se pare,sigur.cum am scris mai inainte.
sa nu mai vb de papusi de carpa gen Barbie.ca am vrut sa ii iau fetei...erau cu haine f sexy,cu buricul gol si bustiera.cum pot sa ii iau eu asemenea papusa ei?nu toate sunt asa ca apoi am vazut pe la M&S frumoase si inocente cu nici o aluzie.
nu vii la intalneala dubliner-elor?

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

emaaimee,fiindca ziceai de papusi...ce ma enerveaza teribil iar e ca nu gasesc reviste potrivite pentru virsta fetitei mele.ori sunt cu barney si teletubies (faza de care a trecut) ori sunt despre machiaj si dieta ...cred ca deja incep sa gindesc ca bunica-mea...

ps: nu stiu daca pot veni la intilneala ca nu m-am hotarit ce "top" sa-mi pun,ala cu sexy beast sau ala cu sexy chick

Mergi la inceput

pune-l p-ala cu Made in Ireland

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

speed si she_wolf

ma bucur ca va plac hainele de la Pumpkin Patch, compania e neozeelandeza, zic eu cu mindrie

noi in NZ nu avem asa o mare varietate la haine, drept pt care eu ii cumpar aproape exclusiv de la Pumpkin Patch dar in general cind e sezonul de reduceri.

Fetita mea face 3 ani anul asta si inca n-am avut probleme cu gasitul hainutelor, de obicei ii place sa-i iau cu desene cu pisicute, fetite, ii place Strawberry Shortcake si Little Mermaid)

Am observat insa ca pantofiorii, sadalutele si cizmulitele incep sa cam aiba toc, de la 3-4 ani in sus si nu stiu ce o sa ma fac...

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput