Albinute si bondari de martie - aprilie 2007

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi am reusit sa o comitem a racit , asta este cand sunt 2 a racit Silviu a trecut o saptamana si a luat si ea, acum nu stiu daca e de la el ca vad ca si eu o iau pe urma lor , ma doare capul, gatul si am o stare de as omora pe cineva de zici ca m-au batut toata noaptea
saracuta e infundata , si mai si tuseste, si din nefericire a primit antibioticcaci are si gatutul rosu, de fapt cu vremea asta la ce sa te astepti, la soare cald de transpiri la umbra ingheti

nu stiu daca sa mai discutat problema serului fiziologic, noi folosim solutia perfuzabila , azi am cerut in famacie si tipa imi zice a luati dasta ca sa scumpit celalat? iam zis ca din asta folosesc inca de la fimiu dar ce inseamna ca sa scumpit celalat, cand am auzit am inlemnit: 60000 1 fiola iar eu am dat 20000 pe 500 ml si mi se pare si mai practic si mai comod de folosit , trag cu seringa cat am nevoie decat cu fiolele de sticla care o deschizi, nu mai ai cum sa o astupi cum trebuie

de luat in greutate ia bine desi si ea papa la 7 sapt maxim 80 la masa
desi a avut perioade cand a mancat si mult mai mult
acum are 5250 si 58 cm

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor

In legatura cu ..cat mananca bebe...SHERBI sa stii ca nu esti singura care nu calculezi.Eu ii dau numai san si n-am cum sa stiu.Am mai explicat eu cum imi dau seama daca bb s-a saturat.Imi simt sanii moi,moi de tot.Rar ii mai las in biberon, cd plec, atunci ii da mama mea sau tati.dar, am osb , oricum mananca diferit.Dar mi-a luat bine in greutate.Avem 2 luni si 11 zile si a luat pana acum 2660kg.Ma declar multumita.

ELIANA imi place cum gandesti , sunt de acord cu tot ce scrii, se vede...ca esti dezinvolta...chiar dc esti poate mai obosita decat noi care avem un copil.Experienta isi spune cuvantul.

Va las, azi a fost ff obosita, asa ca merg sa dorm.

Sa aveti nopti cat mai bune.

Cam cate mese trebuie sa aibe bb pe zi.Noi oricum nu putem respecta un program, mancam cd la 2, la 3 sau chir la 1 ora.Asta este, ea sa fie satisfacuta.Incerc insa sa am grija, cu durerile de burtica!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Amma23, referitor la petele mongoloide - din cate am citit pe ici pe colo (site-uri medicale) sunt pete vinetii care apar in zona poponetului si nu dispar. Baiatul meu are vreo doua dar nu s-au estompat absolut deloc. Zici ca e o vanataie.A mai avut si altfel de pete, care au disparut.

M-am invrednicit si eu sa pun poze cu Luca http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Raluca si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am pus si eu un filmulet cu gaza mica http://www.dropshots.com/day.php?userid=116966&cdate=20070504&ctime=231654

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna mamicutelor!!!

Astazi am fost la cantarit,am pus 480 de grame saptamana asta,suntem o mancacioasa.Nici eu nu verific cat mananca papa san de cate ori ii e foame si completare doar daca e nevoie ,adica daca dupa san isi mai baga manutele in gura si da din picioare.

Baita si noi facem in fiecare seara ne place sa ne balacim si sa mirosim frumos si sa fim curatele.

Eu inca nu i-am dat ceai,miercuri merg la pediatru si o sa vedem ce ne recomanda pt. ca eu nu gasesc aici ceaiurile din RO si e mai greu dar au si ei ceaiuri speciale pt. bebelusi doar ca nu se dau la farmacie fara recomandare de la medic.I-as mai da si ceai ca mananca prea mult mai ales noaptea.

Ma tot uit la pozele albinutelor si bondareilor nostrii sunt adevarate minuni.............

si numai bine

laurade Arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Inainte sa merg la somn cateva cuvinte...

am implinit 2 luni, a luat mai putin in greutate luna asta doar 700 si plus 4 cm asa ca am ajuns la 57 cm; azi a mancat la masa de la amiaza 180 ml, am cantarit-o de doua ori ca nu-mi venea sa cred, ea cel mai mult a mancat 120; mi5 nou plange seara dupa baie cand o pun la somn, nu vrea nici sa suga iar cand o pun jos incepe sa planga pana se ineaca , doua ore m-am chinuit aseara, iar in seara asta parca am pacalit-o mai usor;cand citesc la voi ce copii mancaciosi aveti care la 3-4 sapt mananca mai mult ca ea acum;
am ramas codasele noi , adica: eu, Karra, Tzuna, Diana -Raisa, din cate am citit;

dureri inghinale am avut si eu pana prin sapt 6-a dar nici acum nu am scapat de amorteala, cand ma ridic primii pasi ii fac ca o batrana, parca as avea febra musculara, voi nu aveti asa ceva; sa fie de la cum o tin in brate, dar ma dor picioarele

noi o botezam pe Timeea in 20 mai;
fetele de abia astept sa vad poze cu voi si bebeii, cele care va veti intalni pe 1 iunie

intreba cineva cum arata diareea la bebe, Timi cred ca a avut: dupa ce nu facuse doua zile, ma pregateam sa-i pun supozitor dar nu am mai apucat ca a inceput sa curga efectiv din curut kk, era galben si curgea de s-a prelins din pampers, deci eu cred ca a fost diaree ; dar a facut doar o data si gata ;

Kmi & Timeea
VRETI SA MA VEDETI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Lucas a avut si chiar m-am mirat atunci ca le zice asa.Si nu mai are acum.Deci, trec.Poate la unii trec la a unii nu.Doctorul a zis ca trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Paxela, ce dulce-i Delia
Fetelor, eu am observat ca Lucas are o vanataie mica pe nasuc in dreptul ochiului stang.Doamne da' cum o fi aparut, azi am vazut-o ,dupa baie.O fi facut-o ca tot da cu capul zici ca e o pasare si da cu ciocul.si mainile si le tot misca tare si brusc de nici nu apuc sa-l opresc.Vad ca si Delia a ta, Paxela face la fel.Sa vad, daca nu trece pana maine tre sa sun la dr.Mi-e frica sa nu fie altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Neata fetele, intru si eu repede inainte sa fug putin la munca,
nici eu nu masor cat mananca bb tot pt ca ii dau numai san.
Kmi si eu ma simt la fel de inchilozata.
Roxi, eu nu cred ca Rares nu se satura, daca manaca la 4-5 ore,super program are.
Va pup ca s-a trezit puiu' si mai trebuie sa ma si imbrac de plecare. Ca de obicei, cand trebuie sa plec se trezeste!!!

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetelor...aseara am avut contractii la 10 min de am crezut ca gata atunci o sa se intample,k o sa devin mamica,dar s-a linistit dupa vreo 2 ore...la inceput se agita bb rau apoi au inceput si contractiile,dar nu a fost sa fie...mereu ma pacaleste,de-asta nci nu o sun pe doc...cred k o sa o sun cand chiar nu o sa mai pot......credeti k e posibil sa vrea sa vina dar sa nu poata singurik???

Va pup si va doresc un weekend placut si sa fie bebeii cuminti!!!

Mady ...maine e DPN

Mergi la inceput