Albinute si bondari de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 17
roxanici spune:
Am pus poze cu raresu, poftiti la admirat ![]()
Io fac baita in fiecare zi, dar nu m-am intrebat de ce
mi se pare normal asa....
Mere, pere in panere, mancati ce credeti de cuviinta dar observati putin reactia lui bebe. Daca n-are nik inseamna ca e ok.
Eu am fost una din cele care au tot zis cati ml mananca rares, nu am vrut sa provoc semne de intrebare altor mame. Eu pur si simplu am avut ocazia sa vad ce si cum de aia am tinut minte. Daca nu facea fitze la mancare si era si el mai pe la mijloc cu luatul in greutate nici nu ma stresam. Asa ca mamelor, nu va mai ganditi cat mananca bebe, o fi mult, o fi putin. Cand nu e bine sigur va dati seama. Atat timp cat e liniste si pace cu bebe la masa e OK cat mananca.
Eu inca imbrac copilu cu body+costumas. Am observat ca afara i se amplifica bubele de pe fatza asa ca am inceput sa il scot mai dezbracat afara. La noi e mai frig in casa decat afara ![]()
Si eu sterilizez tot dupa o folosire, mai putin suzeta care nu o sterilizez decat la bunul simt, nu de fiecare data cand o scapa el din gura. (Mai intrebase cineva daca spalam cu apa sau cu detergent- eu una spal cu detergent de vase tot, clatesc apoi sterilizez)
Durerea in zona inghinala, eu mai am cand ma "cracanez" putin mai mult decat trebuie, ca de exemplu cand dau un sut in fund pisicii ![]()
roxana, mamica de Rares Teodor
elpower spune:
Multumesc Eliana si Sherbi pt raspunsurile voastre. Acum am realizat ca am mai introdus ceva in alimentatia mea si anume sucul de grapefruit de la Prigat si cappy. Oare ar putea sa fie de la asta?
Ela, mamica de Thea-Ioana
Poze cu MINUNEA MEA
Amma23 spune:
Hop si eu ca a adormit...teroristul (daca ma lasa Eliana
sa folosesc termenul asta
) Are program, doarme cite 20 de minute fix.Numa 'cit adorm si eu si s-a si trezit.
Azi am facut-o, i-am dat ceai ca la o ora dupa ce a mancat a inceput sa urle ca ii e foame iar.I-am dat ceai si dupa ce a baut 100 de ml a inceput sa caute tzatza, asa ca raman cu programul lui aiurea, nu am ce sa-i fac.E fomist ca mine si ca tac'su.
Cit maninca la o masa nu stiu nici eu, chiar ma intrebam de ce mulgeti si-i dati, de ce nu puneti copilul la tzaza.
Elpower, la tine am auzit asta azi, parca.Daca nu ai nici un motiv de ingrijorare, ca nu ia in greutate ce rost are.Si asa se frustreaza copilul, cel putin asa cred eu.Si se mai frustreaza si mama, ca nu stiu daca e sentiment mai fain decit asta, ca puiul tau se hraneste direct de la tine.
Roxanici, seamana tot mai mult cu tine Rares.fac o gluma, sa nu te superi la ce ochii migdalati are sigur are in neam un asiatic.Apropos de ce spunea cineva de petele mongoloide, ca ar avea in neam un mongol.Si Lucas are si dr a zis ca dispar pana merge la scoala , cel tarziu.I-a disparut deja.
Ce dr poate scoate asemenea aberatie?De la faptul ca aceste pete apar mai des la anumite "rase" sa ajungi la mongoli in familie...adevarul ca tata mai radea de mama si-i zicea mongola ca are pometii proeminenti...mai stii
Despre Pampers, eu am ajuns la nr 3, si folosesc baby dry, dar mi se par naspa rau.Cand face caca mai mult, ii ajunge pe spate, de mi-a murdarit doua bodyuri pana acum.Am folosit nr doi mai mult , desi erau cam mici ca mai aveam.O sa incerc alta marca, ca astea ma dispera
Revin, mai citesc.
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Hop si eu ca a adormit...teroristul (daca ma lasa Elianasa folosesc termenul asta
) Are program, doarme cite 20 de minute fix.Numa 'cit adorm si eu si s-a si trezit.
Azi am facut-o, i-am dat ceai ca la o ora dupa ce a mancat a inceput sa urle ca ii e foame iar.I-am dat ceai si dupa ce a baut 100 de ml a inceput sa caute tzatza, asa ca raman cu programul lui aiurea, nu am ce sa-i fac.E fomist ca mine si ca tac'su.
Cit maninca la o masa nu stiu nici eu, chiar ma intrebam de ce mulgeti si-i dati, de ce nu puneti copilul la tzaza.
Elpower, la tine am auzit asta azi, parca.Daca nu ai nici un motiv de ingrijorare, ca nu ia in greutate ce rost are.Si asa se frustreaza copilul, cel putin asa cred eu.Si se mai frustreaza si mama, ca nu stiu daca e sentiment mai fain decit asta, ca puiul tau se hraneste direct de la tine.
Roxanici, seamana tot mai mult cu tine Rares.fac o gluma, sa nu te superi la ce ochii migdalati are sigur are in neam un asiatic.Apropos de ce spunea cineva de petele mongoloide, ca ar avea in neam un mongol.Si Lucas are si dr a zis ca dispar pana merge la scoala , cel tarziu.I-a disparut deja.
Ce dr poate scoate asemenea aberatie?De la faptul ca aceste pete apar mai des la anumite "rase" sa ajungi la mongoli in familie...adevarul ca tata mai radea de mama si-i zicea mongola ca are pometii proeminenti...mai stii
Despre Pampers, eu am ajuns la nr 3, si folosesc baby dry, dar mi se par naspa rau.Cand face caca mai mult, ii ajunge pe spate, de mi-a murdarit doua bodyuri pana acum.Am folosit nr doi mai mult , desi erau cam mici ca mai aveam.O sa incerc alta marca, ca astea ma dispera
Revin, mai citesc.
Sorry, eu nu folosesc Pampers, Lucas foloseste

Martutza, draga cum i-ai facut program ca si innebunesc.Hai si la mine.si acum ii dai ceai, deci nu numai pana i-ai facut programul.Roxanici si tu i-ai facut program?
Eu nu reusesc sa-l fac sa manince la 2 ore, darmite la 3.
Noaptea maninca la 3 ore jumate si dupa masa mai are un somn de 3 ore, citeodata.Uite acum , de ex.L-am pus in landou, nu l-am mai dus in dormitor, convinsa fiind ca nu doarme mult si sa nu ma tot trambalez.Doarme neintors de o ora, asa ca sa-mi faca in ciuda ca nu pot sa stau langa el in pat.Cred ca ma urc in landoul cu el
Amma23 spune:
Pentru stimularea lactatiei, eu am luat la inceput si mai iau si acum cind simt ca se diminueaza un praf de plante, luat de sor'mea din Romania.Se numeste Pueraria si eu zic ca si-a facut efectul.Am lapte , Doamne-ti multzam.Cele din Bucuresti, daca va intereseaza o intreb de unde l-a luat.Eu stiu plafarul, dar nu stiu sa va explic pe unde e. Zic cele din bucuresti ca in tara nu cred ca este. E un tip dr ayurvedist care are un magazin cu tot felul de plante.
roxanici spune:
Amma io n-am facut prg la Rares, mananca cand vrea, si eu doar am observat ca il viziteaza foamea la 4-5 ore...
roxana, mamica de Rares Teodor
Amma23 spune:
Mama, suuperr!!! Vreau si eu, macar la trei ore, poate nu l-o mai durea burtica.Daca as stii sigur ca din cauza asta-l doare, as incerca si eu mai mult sa-i impun un program.I-am zis si sotului sa ma sustina, poate in weekend sa incercam.
Vroiam sa-ti spun,Rox ce casa faina ai. Eu eram sigura ca e casa, nu apartament.Super fain, sunt blocuri noi?
cria_bv spune:
Mady stai linistita ca vine bebele, eu zic sa astepti cand o sa vrea el. La mine mi-a provocat nasterea exact la 40 saptamani dar dr. m-ar mai fi lasat daca nu era bebe tahicardic si oricum pierdusem dopul cu o zi inainte. Iti inteleg nerabdarea eu credeam ca eu o sa fiu ultima din odisee.
Madi, Pitzica 

Al meu bondaras mananca cam la 2,3 ore iar noaptea cam 4 ore. Am avut mese in care a mancat si 100 ml ca m-am speriat si eu pt ca in maternitate nu le dadeau decat 50 ml la o masa. De astazi am inceput sa alaptam mai mult la san numai ca oboseste repede si cred ca mananca mai putin. E foarte fomist si cand ii e foame nu te mai poti intelege cu el. Din cauza asta trage mult aer si apoi vomita
. Sper sa ne facem si noi un program cu timpul da inca nu avem nici o saptamana.
Cria mami de Vlad