Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Ralu pisi,multa sanatate si numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Ralu iti doresc multa sanatate si putere ,si o familie care sa-ti fie mereu alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ica , adenopatia apare dupa o tumora maligna si apare din cauza ca acea tumora disemineaza, ajunge in limfa si este transportata la ganglioni.
Adenopatia mai poate aparea din multe cauze, inclusiv dintr-o infectie in organism.
Pt. linistea ta cred ca cl mai bine e sa faci o ecografie , nu mamografie ca s-a descoperit ca ste cancerigena si poate declnsa cancerul la san.
Mai mult nu stiu , ca sunt doar o parere in curs de avizare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu pisi spune:

Buna fetelor

Va multumesc pentru toate urarile pe care mi le-ati facut, pentru sfaturi si incurajari. Multumita lui XIO mi s-au mai clarificat ceva nelamuriri.

Ile, nu te ingrijora prea tare insa ar fi bine sa-ti continui investigatiile la medic. Nu stiu ce teste hormonale faci si ce relevanta vor avea, dar daca esti nesigura de rezultate insista sa ti se faca si alte investigatii (ecografie sau mamografie plus ce altceva mai recomanda doctorii prin Rom). Nu stiu nici eu prea multe despre subiectul asta, dar de cand am fost diagnosticata, am fost bombardata cu o gramada de informatii (brosuri, tot felul e site-uri pe internet, grupuri de suport etc). Aici am fost norocoasa pt ca in UK se ofera o gramada de suport pt asa ceva (plus ca tot tratamentul este gratuit). Deci sunt si lucruri bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ralu, iti doresc insanatosire grabnica, multa rabdare si putere sa treci peste clipele grele.
Si nu uita, de cate ori o sa te simti un pic mai rau sau descurajata, fetita ta are o rezerva nelimitata de zambete si pupicuri pt mama ei.

Multa sanatate,

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Ralu, sunt alaturi de tine cu tot sufletul, suntem de aceeasi varsta si eu am o fetita de un an si o luna, iti doresc multa sanatate, sa treaca episodul asta si sa te vindeci. Daca as fi in situatia ta, eu as adopta un regim alimentar complet lipsit de proteina animala, doar cu sucuri de legume si fructe proaspete. Nu stiu chiar totul despre aceasta terapie, dar stiu ca inafara de cazurile fericite vindecate cu ajutorul medicinei clasice, am auzit si de unele tratate cu ambele tipuri de terapie.
Eu am avut un nodul hormonal la 19 ani, s-a tratat partial cu unguente pe baza de progesteron ramanand o mastoza fibro-chistica usoara, care a trecut dupa sarcina, si alaptare.
Acum sanii sunt, slava Domnului curati.
Nodulul era pe atunci, dur si mobil, nedureros, de vreo 2 cm. A fost depistat de medic.
Inainte de asta, am avut un accident rutier grav in urma caruia am avut acelasi san traumatizat. Am fost trimisa la mamografie, nu mi-a spus nimeni ca este daunatoare, la 17 ani, si dupa ce am depistat si nodulul m-au mai trimis sa mai fac una.
Pt cine vrea sa stie, mie mamografia nu mi s-a parut a fi ceva foarte deranjant, nu mai mult decat o ecografie. Sanii se examineaza pe rand, daca e cazul ambii, daca nu, doar cel cu problema.
Eu am sanii mici si nu s-a vazut la mamo nimic.
Ralu, regimul alimentar despre care vorbeam te ajuta in sensul ca celulele maligne sunt hranite cu ajutorul proteinelor animale, toxinele isi fac si ele treaba, deci toate trebuie eliminate cat mai mult posibil, si te poate ajuta in timpul si dupa chimo, care sunt destul de agresive cu ficatul.
De asemenea, mare grija la ovare si uter, dezechilibrele hormonale inrautatesc situatia.
Te rog sa ma ierti, poate multa lume a sarit pe tine cu sfaturi, nu vreau sa te supar sau sa te derutez si eu, as vrea din suflet sa pot ajuta cu ceva.
O sa ma rog pentru tine, ca sa te faci bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Multa multa putere si sanatate, iti doresc sa invingi boala cat mai repede, si sa te bucuri de familie. Mai tine-ne la curent cu vindecarea.
Urasc crunt aceasta boala din cauza ca mi-a luat mama atunci cand aveam nevoie mare de ea, dar asta s-a intamplat acum multi ani in urma, in Romania lui Ceasca , cand stiinta inca nu descoperise asa multe lucruri ca azi in lupta contra acestei boli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Ralu draga mea.Iti doresc multa putere sa treci peste acest necaz. Sunt sigura ca te vei reface repede si vei fi alaturi de cei dragi. iti tin pumnii si ma rog sa te insanatosesti cat mai repede.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Antoanela23

Ralu, iti doresc insanatosire grabnica, multa rabdare si putere sa treci peste clipele grele.
Si nu uita, de cate ori o sa te simti un pic mai rau sau descurajata, fetita ta are o rezerva nelimitata de zambete si pupicuri pt mama ei.

Multa sanatate,

Anto 30 siVictor (8 octombrie 2005)

Da Antoanela, ai dreptate. De fapt asta este unul dintre putinele lucruri care ma tin pe linia de plutire. Dragostea pe care ea si sotul meu o au pt mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Ralu, sunt alaturi de tine cu tot sufletul, suntem de aceeasi varsta si eu am o fetita de un an si o luna, iti doresc multa sanatate, sa treaca episodul asta si sa te vindeci. Daca as fi in situatia ta, eu as adopta un regim alimentar complet lipsit de proteina animala, doar cu sucuri de legume si fructe proaspete. Nu stiu chiar totul despre aceasta terapie, dar stiu ca inafara de cazurile fericite vindecate cu ajutorul medicinei clasice, am auzit si de unele tratate cu ambele tipuri de terapie.
Eu am avut un nodul hormonal la 19 ani, s-a tratat partial cu unguente pe baza de progesteron ramanand o mastoza fibro-chistica usoara, care a trecut dupa sarcina, si alaptare.
Acum sanii sunt, slava Domnului curati.
Nodulul era pe atunci, dur si mobil, nedureros, de vreo 2 cm. A fost depistat de medic.
Inainte de asta, am avut un accident rutier grav in urma caruia am avut acelasi san traumatizat. Am fost trimisa la mamografie, nu mi-a spus nimeni ca este daunatoare, la 17 ani, si dupa ce am depistat si nodulul m-au mai trimis sa mai fac una.
Pt cine vrea sa stie, mie mamografia nu mi s-a parut a fi ceva foarte deranjant, nu mai mult decat o ecografie. Sanii se examineaza pe rand, daca e cazul ambii, daca nu, doar cel cu problema.
Eu am sanii mici si nu s-a vazut la mamo nimic.
Ralu, regimul alimentar despre care vorbeam te ajuta in sensul ca celulele maligne sunt hranite cu ajutorul proteinelor animale, toxinele isi fac si ele treaba, deci toate trebuie eliminate cat mai mult posibil, si te poate ajuta in timpul si dupa chimo, care sunt destul de agresive cu ficatul.
De asemenea, mare grija la ovare si uter, dezechilibrele hormonale inrautatesc situatia.
Te rog sa ma ierti, poate multa lume a sarit pe tine cu sfaturi, nu vreau sa te supar sau sa te derutez si eu, as vrea din suflet sa pot ajuta cu ceva.
O sa ma rog pentru tine, ca sa te faci bine!

MARILENA SI ANNA

Marilena, esti o dulce! Cum sa ma supar. Multumesc ,mult pt sfaturi! Intr-adevar multi imi dau nenumarate sfaturi si sa stii ca de fapt cele mai multe sunt foarte bune. Deci nu am de ce sa ma supar. Asta arata ca oamenilor le pasa, ca lumea in care traim nu este chiar atat de rea. Si oricum mie intotdeauna mi-a placut sa-mi fac prieteni noi

Mergi la inceput