FIV 117

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Moni la mine cred ca organismul functioneaza momentan cam ashe . A uitat de ovulatie, de faza luteala, a uitat chiar si de durerile de CM si de scurgeri rosii (vad numai pete maro inchis in fata, cu usoare urme rosiatice, ceea ce e o premiera pentru mine). Oricum, CM-ul asta a avut de eliminat un endometru de 6 mm, asa ca nu prea are ce scoate.
Partea buna e ca nu mai trebuie sa astept CM-ul, deja a venit si pot sa numar din nou, poate fac si eu ca zana Surprizelor, vin si anunt ca "totul s-a intamplat cand nu ne mai asteptam, fara nicio interventie medicala, la cateva luni dupa interventia esuata".
Liana nu stiu la tine cum e dupa esec, dar la mine, dupa atata "batatorire", a cam venit randul resemnarii.
Multa vreme am crezut ca nu sunt eu demna de calitatea de mama, dar ma uit in jur si ma tot minunez de cum isi alege Dumnezeu mamicile.
Poate te inveselesc cu povestea vecinicii mele gravidutza dupa primele luni de casnicie.
Apai se facea ca intr-o dimineata superba, ma trezesc cu un zgomot infernal de bormasina, undeva, extrem de aproape de capsorul meu, numa ca pe partea exterioara a dormitorului meu. Las zgomotul sa evolueze vreo 15 minutele, dar parca prea se auzea bazaconia in zidul meu, fara ca eu sa-mi doresc vreo renovare exterioara a locuintei. Cand scot capsorul pe geam, constat ca la cateva palme de ochisorii mei, pe zidul propriu si personal crescuse un aparat de aer conditionat si nu era aparatul meu.Zau!
Vecinica mea ramane consternata, cum ca-mi permit sa o deranjez in actiune si incepe sa ma intrebe de sanatate, apoi imi explica ca daca doresc si eu sa-mi montez un aparat de aer conditionat in dormitor, il pot monta sub aparatul ei, tot pe zidul meu, ca tine zidul, e destul de rezistent. Vazand ca privirea mea devenea din ce in ce mai neclara, da ordin muncitorilor ei sa scoata aparatul si sa-l monteze pe zidul ei, CA NU VREA CEARTA CU VECINII si imi lasa in zid niste gauroaie sanatoase, ca doar nu era sa strice alti piloni, a scos pilonii injectati in zidul meu si i-a injectat in zidul ei, treaca de la ea.
Eu nici cu FIV n-am ramas grea, ea a ramas dupa prima incercare, ca prea ziceam eu ca se ramane greu, a vrut sa vada daca asa e si Dumnezeu a si rasplatit-o din prima.
Chestia e ca Dumnezeu copil i-a daruit, dar in secunda asta privesc pe geamul meu si ma minunez de alta bazaconie. De ceva vreme vecinica mea isi parcheaza masinutza fix in locul meu, platit din agoniseala mea la ADP de ani buni. Ma vede zilnic, imi zambeste, ma anunta cat i-a crescut bebeul, ma tot intreaba daca FIV-urile mele m-au lasat grea, dar zau daca zice ceva de faptul ca parcheaza pe zona care-mi apartine, unde zac tot felul de indicatoare, cum ca e spatiul MEU.
Cand ea isi mangaie burticutza si imi arata pozele cu bebeul, imi tot vine sa-i zic de abuzul cu locul de parcare, dar zau daca pot sa-i stric bucuria bebeului.
Stau, totusi, si ma intreb OARE DUMNEZEU I-O FI DAT SI LOCUL MEU DE PARCARE????????
Daca mi-o da si mie Dumnezeu copii, intr-unul dintre capitolele acestei vieti, cre' ca o sa-i vad pe copii ei cu hainele si jucariile copilasilor mei, dar mai bine stau in banca mea si nu ma inmultesc, ca nici ca vecinica mea nu pot sa fiu si nici ca ea nu vreau sa fac copii si nici sa suporte copiii mei asemenea comportamnete nu prea imi doresc.
Nu numai ca vreau niste copii sanatosi si frumosi pe interior, pe la caracter, dar as vrea si o lume mai buna pentru ei, ceea ce e cam imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

iaca am revenit si mai in forta...am fost si am vazut o mogildeata de ingeras,ca m-am topit numai uitindu-ma la ea...cit de frumosi pot fi bebelusii asa mici,fragili si gingasi...nu m-am saturat privind-o...m-am umplut de energie si sperante...am oftat luuung si am hotarit sa continui asa cum vrea Dumnezeu...
ce-mi vad ochisorii??o reusitaDelfi sa fie intr-un ceas bun, o sarcina cit mai usoara si multa sanatate
fetelor sinteti fantastice...mi-ati dat curaj si va multumesc din suflet ca sinteti alaturi de mine..va iubesc pe toate...imi sinteti tare dragi
Mada si Magda va multumesc din suflet ca m-ati ascultat azi cind ma miorlaiam de suparare, cind plingeam cu nasul in calculator
merit toata si...pt ca tocmai eu ieri ii dadeam sfaturi Korei,legate de credinta si azi eu am fost aceea care pt o clipa m-am departat
Antosit,Nusy, Andrada,Aldolina,Cris,
Kora,Teli,Galuscuta,Cellu
Elenada te asteptam cu drag,si cind esti pregatita sa ne anunti sa te trecem pe listuta
Pussi ai mare dreptate...nu ma las eu si am sa le cer eu ceva sa-mi mareasca endometrul...gata mi-am revenit si nu ma mai smiorcai...daca e sa fie va fi...daca nu ...nu si gata...dar tot cred ca va fi...
Moni maine o sa fiu in z13...maine dimineata refac estradiolul si echo...cum ajung acasa am sa postez rapid...multumesc pentru gindurile tale bune
Ioanatugs esti o scumpica
Liliana,Kitta,Cristal,MOana,Liana,Sheri,Melutzicamulti pupici
Adina1967 succes maine la echo...sa vii cu detalii
si pentru ca ma simt acum ca o cloata care trebuie sa stea pe oua, fug in cuib la caldurica sa atipesc si eu cu ciocu-n barba...somnic usor si o noapte linistita tuturor

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

MOana cata dreptate ai ....
Ai un suflet mare si minunat si fii sigura ca "acolo sus" cineva aranjeaza lucrurile in bine si pentru tine .... Esti pe sufletul multora dintre noi, sunt convinsa...
Fii optimista in continuare si o sa vezi ca Bunul Dumnezeu are grija de noi toate pana la urma...
Iti citesc cu mare drag toate postarile si-ti doresc si tie ceea ce-mi doresc si mie:sanatate si puiutul mult dorit !
Doamne ajuta si tie si tuturor fetelor !

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Oana iubita nimeni nu poate stii cum sunt dupa decat sotzul meu..si poate nici el nu stie totul nu e usor..dar nu vreau pt nimik in lume sa ma las doborata..voi lupta pana la capat indiferent ca voi mai trece prin 5 ..7.. 10 capitole..te pupppp..
meluleee io sunt aci..cand vrei stii unde ma gasesti..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ella bietul Doamne Doamne a creat un rai superbissim, a visat si el frumos si a plutit pe aripi de basm, insa dupa prima dezamagire grea, cea cu greseala Evei, cu nenorocitul ala de fruct interzis, si-a dat seama ca basmul nu mai poate continua. A mai incercat el niste reconcilieri cu opera/creatia sa, insa a fost dezamagit cam de fiecare data (cel putin asa spune basmul biblic).
Urarea "Duceti-va si inmultiti-va!" spusa dupa greseala, are in ea si ceva optimism, dar si ceva durere pentru ceea ce va urma.
Povestea biblica nu ii aminteste pe copii in rai, ci dupa pierderea raiului, iar noi, cei de acum, trebuie sa ne crestem copiii in lumea de dupa rai, care e, cum e.........
Copii oi face sau oi gasi eu pana la urma, dar partea cu frumusetea lumii va ramane un basm nerealizabil pana la adanci batraneti, ceea ce nu e prea placut, dar e cumplit de real si nu-mi ramane decat sa accept..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anto,Moni,Ioana: multumesc pentru pumnisori! Sper sa fie bine.

Delfi: mii de felicitari! Sarcina usoara ,bebel sanatos si parinti superfericiti!

MOana: ...ca tare bine le zici....

Eu plec acum spre capitala.Am eco la 13.30.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Delfi FELICITARI, SARCINA USOARA SI LA TERMEN!... vrem detalii!
Cris!...deci duminica facem galerie pt. puiutii tai!
Zouzoule ma bucur, ca ti-ai revenit.Hai, bafta la eco si sa vi cu vesti bune!
Pussicilor!
Nusy drum bun si sa vi cu "verde" pt. stimulare!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Delfi, Felicitari!!! sarcina usoara si dusa la termen!
Acum hai si spune-ne ce, cum si in ce fel.

Eu astazi sunt panicata! Abia astept momentul in care imi voi lua puii acasa, dar mi-e frica... Mi-e frica de un eventual esec. Stiu ca nu ar trebui sa gandesc asa, o sa-mi revin, dar acum, in momentul asta sunt atat de disperata ca am inceput sa plang. Ma iertati ca va incarc cu starea asta, nici una nu avem nevoie de asa ceva... o sa-mi treaca. Sunt o optimista si o luptatoare, ca voi toate, pentru ca altfel, am fi incheiat de mult lupta.
Tin pumnii tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Delfi muuulte FELICITARI,sarcina usoara si astept si eu cu nerabdare toate amanuntele povestii tale!
Anto , Aldolina va tin pumnii stransi!
Zouzoule chiar asa ieri ma certai de numa-numa si acu' ce vad aici?Pai nu stii tu ca e de ajuns unul si bun si din atatea oute sigur se va gasi acel unul si bun?Dar eu sunt sigura ca vor fi mai multe si bune dintre outele tale si endometrul sigur-sigur va creste pana la ET,eu chiar sincer iti spun sa nu iti faci acum griji,intai stai sa vezi cate ovocite si de ce calitate vor fi si apoi cati embrionasi si cu ce nota se vor forma,abia dupa aceea incep gandurile….DD te va ajuta ,eu azi sunt intr-o pasa buna si foarte hotarata sa merg inainte orice va fi!
Lili Fi multumesc mult, tu cand preconizezi o noua incercare?Eu am ajuns la concluzia ca nimic nu poate garanta ceva cad e vorba de FIV,chiar daca totul merge perfect sau nu,pana la urma e numai voia lui DD si nu trebuie sa ne suparam daca EL nu ne da atunci cand vrem noi, ne va da cand si cum considera EL ca e mai bine pt noi…greu de inteles,de explicat ,dar nu avem voie sa Il judecam pe EL….vom intelege totul dincolo….pana atunci trebuie sa Il rugam cu incredere si mai ales cu statornicie sa ne ajute…
Crystal 1995,Madalina28 bafta multa luna viitoare cand intalnirea cu puiutii sa fie pt toata viata!
Nusy mult succes!
Cris dumineca sa fie cea mai norocoasa zi din viata ta!
Ioanatugs iti tin pumnii ca la urmatoare IA sa reusesti acum cand ai casuta noua si primitoare pt bebe...
Oana interesante efectele FIV-ului...lasa ca se curata organismul si totul va fi bine,ai stabilit cand vei incepe noua decolare?
Sheri azi e o zi mare,astept sa vad ce carucior iti pui la semnatura!!!!

Eu azi sunt mai bine, ieri toata ziua am avut durerea aceea de cap care anunta CM in fiecare luna, acum a disparut,in burtica am mai simtit mici intepaturi rar,cate o jena la ovare si cam atat...ce-o fi o fi...macar de-ar trece odata zilele sa fac testul ,ca niciodata nu am stat bine la capitolul rabdare,asteptare....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, eu ti-am zis de mult ca mizez pe 2 bb la tine in burtica. Asa ca stai linistita.
Stiti si voi povestea cu Titanicul ca cei de pe vas erau sanatosi dar n-au avut noroc. Asa e si cu FIV-ul. Depinde de NOROC.
Aldolina, lasa esecul si gandeste-te ca vei fi in curand mamica. Iar puiutilor le trebuie o mamica luptatoare. Tu esti si le vei arata si lor.
Oana, nu o sa schimbam noi lumea, dar printr-o educatie buna a copilasilor, nepotilor... poate reusesc ei sa o faca mai buna. Oricum noi o sa-i educam, numai sa avem pe cine

Monica

Mergi la inceput